Sebastian Color Ignite MONO Shampoo

250 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 129,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Sebastian Color Ignite MONO Shampoo 250 ml - til hår der kun er farvet i en tone.Sebastian Color Ignite MONO Shampoo er en drøj og velduftende shampo til at behandle og genopbygge dit hår, hvis det er skadet af farvebehandlinger. Den tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den fugter i dybden og søger hen til de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Denne shampoo giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farverne bevarer deres dynamik og glans. Den indeholder granatæble-ekstrakt og salicylsyre, som er med til at give en sund hovedbund.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Sebastian Pleje (Foundation) Sebastian Farvet hår 250 ml Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Sebastian Color Ignite MONO Shampoo 250 ml - til hår der kun er farvet i en tone.

Sebastian Color Ignite MONO Shampoo er en drøj og velduftende shampo til at behandle og genopbygge dit hår, hvis det er skadet af farvebehandlinger. Den tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den fugter i dybden og søger hen til de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Denne shampoo giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farverne bevarer deres dynamik og glans. Den indeholder granatæble-ekstrakt og salicylsyre, som er med til at give en sund hovedbund.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Color Ignite MONO Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord