Rosalique

Rosalique

Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme 

Rosalique 3 i 1 anti-rødme cremen er til dig med en sart og sensitiv hud, med tendens til rødme. Rosalique cremen er blevet utrolig populær gennem de sidste par år og vi er stolte af, at forhandle Rosalique her hos ...

Læs mere

4 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
 • Pakketilbud Pakketilbud 1 vare
 • Hudpleje Hudpleje 3 varer
  • Tilbehør 1 vare
  • Ansigtspleje 3 varer
   • Ansigtscreme 3 varer
  • Solpleje 2 varer
 • Makeup Makeup 1 vare
 • Mængderabat Mængderabat 2 varer
 • Nyheder Nyheder 1 vare
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 50 3 varer

4 Produkter

pr. side

Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme 

Rosalique 3 i 1 anti-rødme cremen er til dig med en sart og sensitiv hud, med tendens til rødme. Rosalique cremen er blevet utrolig populær gennem de sidste par år og vi er stolte af, at forhandle Rosalique her hos BEAUTYCOS. Populariteten skyldes især den banebrydende 3 i 1 formel.

Formlen består af grønne mikrosfærer, som går ind og dækker rødmen med det samme. Ingredienserne i cremen lindrer den røde og sensitive hud hurtigt. Som navnet lyder, får du her en 3 i 1 anti rødme creme, som både dæmper rødme, plejer din hud og samtidig beskytter huden mod Uv-stråling.

Påføring af Rosalique cremen

Da Rosalique 3 i 1 anti-rødme cremen, minder om en foundation i udseende og påføring, kan du dermed slippe for at gå med makeup og samtidig beholde dit naturlige look, blot uden rødme. Ønsker du derimod at gå med din hverdagsmakeup eller skal du ud, kan du bruge Rosalique cremen inden du påfører din makeup. Du kan pifte ansigtet op med makeup som du vil, udenpå din rødme creme.

Brug også gerne en ansigtscreme indenunder din Rosalique creme, hvis din hud er meget sart og tør. Dermed vil huden få den bedste beskyttelse og samtidig give det mest holdbare resultat af Roslique cremen. Husk også gerne at lade ansigtscremen tørre helt ind, inden du bruger Rosalique cremen. Benyt kun en lille klat (på størrelse med en ært) af den grønne creme, dog kan du risikere at skulle bruge et tykkere lag de steder, hvor du er meget rød.

Creme mod rødme

Rødme i ansigtet kan være generende, da det kan være svært at dække rødmen, uden at bruge en masse makeup. De mest hyppigste steder du ser rødme er på kinderne og på næseryggen. Hvordan rødme i huden opstår, kan være af mange forskellige årsager.

Rosalique cremen fungerer derfor både som en rosacea creme, da den effektivt dækker karpsrængningerne i ansigtet. Derudover dækker rosalique cremen en sart hud. Samtidig er rødme cremen skånsom overfor huden, da det er en vegansk ansigtscreme, der er fri for parabener og parfume. 

Denne fantastiske anti-redness creme har en direkte effekt mod din røde hud. Rosaliques 3 i 1 anti-rødme creme går ind og skaber en ensartet hudtone over hele ansigtet, ved at behandle din røde hud. Produktet virker med det samme og er dejlig nem at bruge. Derudover ydes der et perfekt resultat af cremen, ved brug af Rosalique børsten til at fordele cremen.

Cremen har derudover en spf på 50 og beskytter derfor din hud i solen.

Rosalique tilbud

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi altid gode priser og Rosalique cremen er ingen undtagelse. Find både vores Rosalique Anti-Redness Kit, som indeholder 1 stk. Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme, samt en Rosalique Face Brush. Derudover tilbyder vi mængderabat ved køb af 2 x Rosalique 3-In-1 Anti-Redness SPF 50.

Vi tilbyder derudover fri fragt på alt Rosalique på siden. Ser du cremen billigere hos en anden butik eller webshop, så tilbyder vi altid prismatch. Det eneste krav er at vores betingelser bliver overholdt, læs mere om vores prisgaranti her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord