Embryolisse

Embryolisse

Embryolisse

Produkterne fra Embryolisse er i sin tid skabt af en hudlæge på et fransk hospital, og her blev et af de mest kendte multi-produkter, Lait Creme Concentre skabt. Han ønskede en creme der var høj-tolerant og stadig så skånsom så alle hudt...

Læs mere

33 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
  1. 20 3 varer

33 Produkter

pr. side

Embryolisse

Produkterne fra Embryolisse er i sin tid skabt af en hudlæge på et fransk hospital, og her blev et af de mest kendte multi-produkter, Lait Creme Concentre skabt. Han ønskede en creme der var høj-tolerant og stadig så skånsom så alle hudtyper kunne anvende den. Embryolisse er et fransk apoteker mærke, som i mange år har været brugt bag scenen på catwalks, til photoshoots og til diverse modeuger, kendte makeupartister verden over anvender produkterne til forskellige opgaver. Brandet blev etableret i 1950 og har rigtige mange års erfaring inden for hudpleje og skønhed.

Embryolisse lait creme concentre 

Lige netop dette produkt er unikt i den forstand at det er et multi-produkt, ikke bare et 2-1 produkt. Produktet bliver i dag brugt på nøjagtig den samme måde, som dermatologen i sin tid ønskede det. Cremen kan nemlig bruges som rens, makeup primer, dagcreme, natcreme samt en fugtgivende maske, og så er cremen endda billig. Embryolisse har udvidet deres sortiment siden 50’erne og der findes nu over 40 produkter i denne skønne serie. Der findes produkter til alle hudtyper og tilstande og ikke mindst alle aldre. Ønsker du gode hudplejeprodukter til den modne hud, kan du kigge efter Anti-Age Re-Densifying Cream, som er en 24-timers creme, som er spækket med antioxidanter, E vitamin og hyaluronsyre. Den er perfekt til den tørre hud. Et produkt som skiller sig ud er blandt andet deres Cicalisse creme også kaldet ”mirakel cremen”. Den er til sprukne hænder, rødme og irritation omkring læberne, og generelt alle overflade irritationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord