Zarkoperfume

Zarkoperfume

Zarkoperfume 

Zarkoperfume er parfumer til mænd og kvinder, som Udviklet af den danske Parfumør Zarko Ahlmann Pavlov. De er skabt til det nordiske vejr og klima samt har en nordisk minimalisme over sig. Alle duftene er lavet med eksklusive og kraftf...

Læs mere

17 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 1 vare
  • Gaveidéer Gaveidéer 12 varer
  • Dufte Dufte 17 varer
    • Parfume 17 varer
      • Eau De Parfum 17 varer
  • Mænd Mænd 3 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Pris
Pris
-
Egenskaber

17 Produkter

pr. side

Zarkoperfume 

Zarkoperfume er parfumer til mænd og kvinder, som Udviklet af den danske Parfumør Zarko Ahlmann Pavlov. De er skabt til det nordiske vejr og klima samt har en nordisk minimalisme over sig. Alle duftene er lavet med eksklusive og kraftfulde ingredienser, der sammen giver en sansefuld oplevelse.

Zarko Ahlmann Pavlov har skabt sine fantastiske dufte med fokus på sammensmeltning af forskellige molekyler, så du kan få din helt egen unikke duft. De udvikler sig nemlig forskelligt fra person til person og påvirkes af det klima du befinder dig i.
Zarko har brugt mere end 7 år på at dyrke sin passion om at skabe og udvikle eksklusive parfumer til mænd og kvinder.

Blandt de mest kendte molecule parfumer er Oud´ish, der passer til både mænd og kvinder. Den indeholder oud, hvilket er navnet på verdens dyreste råmateriale til parfume. Den indeholder træ-noter, som giver en særlig duft af sødme fra skove og skovbunden. De resterende materialer i duften er blandt andet indisk grøn the, ambergris og hvid musk.

Zarkoperfume Pink Molecule

Pink Molecule er en af de bedst sælgende dufte til kvinder. Med en blanding af noter fra hyldeblomst, sort orkidé, pink molekyler og mørke trænoter, der smeltes sammen i en duft af lyserød champagne er Pink Molecule den ultimative feminine duft.

I 2017 vandt ZarkoPerfume prisen som Årets Nicheduft hos Danish Beauty Award

I 2018 vandt Zarko Ahlmann Pavlov prisen som Årets Ildsjæl hos Danish Beauty Award

Zarkoperfume molecule

Molekyleparfumer er blandt en af de mest populære dufttrends ligenu. Disse dufter ikke rigtig af noget, før de kommer på huden. Et molekyle former sig efter din naturlige kropsduft og dufter derfor ikke ens. Dette er derfor en innovativ og nytænkende måde at fremstille parfumer på. Derudover er de uden parabener. Zarkoperfume er, udover duftnoter, også sammensat af molekyler, som giver én speciel unik duft, der varierer fra person til person ud fra kropsvarme og klima. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord