Caudalie

Caudalie

Caudalie

Caudalie skaber deres egne produkter og derfor føler de sig forpligtet til at vælge naturlige, miljøvenlige og bruge aktive ingredienser. De søger løbende nye og innovative grønne ingredienser. Caudalies emballage er lavet af 100% genbrugsp...

Læs mere

76 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 71 varer
  • Dufte Dufte 4 varer
  • Livsstil Livsstil 1 vare
  • Nyheder Nyheder 1 vare
  • Fri fragt Fri fragt 76 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Solfaktor

76 Produkter

Side
pr. side

Caudalie

Caudalie skaber deres egne produkter og derfor føler de sig forpligtet til at vælge naturlige, miljøvenlige og bruge aktive ingredienser. De søger løbende nye og innovative grønne ingredienser. Caudalies emballage er lavet af 100% genbrugspapir, og de bruger så vidt muligt genanvendt plast eller plantebaseret plastik. De har en passion for genanvendelse af affald og for at minimere deres forbrug af råvarer.

Caudalie bruger naturlige og grønne ingredienser

De patenterede vin ekstrakter hentes fra franske vinmarker, som Bordeaux, Champagne og Burgund. Ingredienser som Caudalie bruger er økologisk vindrue vand, botaniske olier, herunder druesaft, fairtrade argan, borage, natlys olie, hibiscus, sesam, mandel og moskus-rose. De bruger planteekstrakter med en række fordele for huden som salvie, kamille, hør, verbena, sød mynte, rosmarin, cassia, oliven squalane osv.

De æteriske olier er fra gulerødder, lavendel, citron, neroli, palmarosa, pebermynte, petitgrain, rose, rosmarin og sandeltræ.

Ingredienser som de bestemt ikke bruger, i hudplejeserien er parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, sodium laureth sulfate, flalater og materialer udvundet fra dyr.

Caudalie bruger altid den mindste mængde af konserveringsmidler som muligt – alle produkterne har Ecocert mærket og de føler sig forpligtet til ikke at bruge visse kontroversielle og kunstige ingredienser.

Caudalie Beauty Elixir

En af Caudalies mange populære produkter er deres Beauty Elixir, som vi er stolte af at kunne præsentere her hos Beautycos.

Claudalie Premier Cru

Ønsker du en luksuriøs anti-age creme, serum, olie eller øjen-creme er denne serie fra Claudialie Premier Cru, det perfekte valg for dig som er over 25 år.

Her er det vigtigt at du benytter dig af en creme eller serum, som kan genskabe din huds vitalitet og samtidig hjælpe med hudens naturlige regenering. Opstram og giv din hud et løft og mindsk ligeledes linier og rynker drastisk med produkterne fra Claudalie Premier Cru serien.

Spar op til 28% på denne yderst populære hudpleje-serie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord