Clinique

Clinique

Clinique

Dette verdenskendte hudplejemærke blev grundlagt i New York i 1968 og Clinique har siden opstart kun vokset sig større.

Serien er kendt for deres 3-steps hudplejerutine og deres hudtypesystem som gør det nemt for forbrugeren at finde den d...

Læs mere

175 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 29 varer
 • Hudpleje Hudpleje 147 varer
  • Ansigtspleje 135 varer
  • Kropspleje 4 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 1 vare
  • Solpleje 7 varer
 • Makeup Makeup 43 varer
 • Dufte Dufte 11 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 5 varer
 • Mænd Mænd 14 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

175 Produkter

Side
pr. side

Clinique

Dette verdenskendte hudplejemærke blev grundlagt i New York i 1968 og Clinique har siden opstart kun vokset sig større.

Serien er kendt for deres 3-steps hudplejerutine og deres hudtypesystem som gør det nemt for forbrugeren at finde den dagcreme eller exfoliering der passer netop til deres hudtype og tilstand. Du kan læse mere om Cliniques 3 trins rutine længere nede.

Clinique Hudtype 1,2,3 eller 4?

Er du i tvivl om hvilken hudtype du har kan du hurtigt finde ud af det ved at se på tallene. 

Clinique Hudtype 1 er til en tør til meget tør hud.

Clinique Hudtype 2 er til en tør/kombineret hud.

Clinique Hudtype 3 er til en kombineret/fedtet hud.

Clinique Hudtype 4 er til en fedtet hud.

Clinique 3-Step Skincare

Filosofien bag Clinique 3-Step Skincare bliver præsenteret af vejledende hudlæge dr. David Orentreich. De 3 trin i den optimale hudplejerutine er step 1. afrens, step 2. peeling samt step 3. fugt.

Der er et tal på alle produkterne og du kan derved nemt se hvornår i din rutine, da skal bruge det pågældende produkt.

Produkterne kan anvendes af alle. De er allergitestet og 100% parfumefri som gør produkterne sikrer at anvende selv til dig med sensitiv og sensibel hud.

Clinique bliver i dag solgt i over 135 lande og de har 22.000 konsulenter på verdensplan og der findes næsten ikke en kvinde eller mand, som ikke kender det amerikanske brand.

De har, igennem tiden, skabt et hav af populære produkter og et af disse er Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Denne creme bliver der solgt 1 stk. af pr. 5 sekund!

Udover denne 24 timers creme til tør/kombineret hud har brandet et enormt sortiment til alle hudtyper.

Blandt produkterne finder du alt fra ansigtsrens, skintonic, peeling og scrubs, alle slags sera og cremer til både tør hud, men også til mere komplekse problemer som uren hud, produkter mod hudorme, kragetæer omkring øjnene. Her kan du blandt andet anvende clinique all about eyes. Det en øjencreme med en gel-agtigt konsistens som kan bruges af alle hudtyper.

Clinique Body lotion

Kropspleje og parfume er en stor kategori som dækker over clinique body lotion, kropspeeling, body scrub, solcreme til kroppen, dufte både til herre og dame. En af deres ikoniske dufte er Clinique Happy som har en frisk og afdæmpet hverdags duft. Clinique Body lotion også kaldet Clinique Deep Comfort Body Moisture er en let fugtgivende kropscreme som lynhurtigt absorberes. Denfindes også i en federe udgave, nemlig deres Clinique Deep Comfort Body Butter som er til den meget tørre hud.  

Clinique For Men er en serie der er skabt til manden som ønsker at pleje og vedligeholde huden og hudpleje til mænd

Der er som sådan ikke forskel på huden hos mænd og kvinder, men der kan være nogle andre ønsker hos manden. Clinique For Men en rækker produkter som er skræddersyet både på dufte og enkelte egenskaber. Der er eksempelvis produkter der forbereder huden til barbering, produkter uden olie med hurtig absorbering til dig der ikke ønsker et letter produkt i løbet af dagen.

Clinique Moisture Surge

Ved serien Clinique Moisture Surge kan du vælge mellem fantastiske gel øjencremer (Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate), masker til henover natten (Moisture Surge Overnight Mask) m.m.

Læs under hvert produkt, hvilken unik funktion dette produkt har. Du kan dog altid være sikret på den yderst bedste kvalitet, når du vælger Clinique' produkter.

Clinique Mascara

Iblandt deres makeup er nogle af brandets bestseller uden tvivl Cinique mascara som High Impact Mascara samt Clinique Lash Power Mascara 01 Black Onyx. Ydermere finder du et stort udvalg af foundations, concealere, samt Clinique Chubby stick som er de blødeste læbeblyanter i et væld af farver.

Clinique Happy

Clinique har udviklet serien Happy og findes både til mænd og kvinder.

Med Clinique Happy For Men EDT får du en velduftende og populær cologne spray. Denne parfume er den bedst anmeldte og mest solgte parfume fra Clinique til mænd.

Derimod findes Clinique Happy Parfume Spray til kvinder. Dette er en vidunderlig frisk duft af lækre blomster og et lille strejf af citrus.

Gå på opdagelse i hele udvalget af Clinique's parfumer her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord