Kevin Murphy

Kevin Murphy er et stort og anerkendt brand indenfor hårprodukter og styling. Hos BEAUTYCOS har vi et kæmpe udvalg af hans bedste og mest effektive produkter og kan også tilbyde unikke Kevin Murphy tilbud. Hans hårprodukter er en utrolig succes inden...

Læs mere

113 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 12 varer
  • Pakketilbud Pakketilbud 4 varer
  • Hårpleje Hårpleje 111 varer
  • Dufte Dufte 1 vare
  • Mænd Mænd 11 varer
  • Mængderabat Mængderabat 109 varer
  • Nyheder Nyheder 2 varer
  • Fri fragt Fri fragt 113 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 26 varer
Pris
Pris
-

113 Produkter

Side
pr. side

Kevin Murphy er et stort og anerkendt brand indenfor hårprodukter og styling. Hos BEAUTYCOS har vi et kæmpe udvalg af hans bedste og mest effektive produkter og kan også tilbyde unikke Kevin Murphy tilbud. Hans hårprodukter er en utrolig succes indenfor professionel hårpleje. Designet på emballagen, er helt enestående og gør produkterne lette at forstå og derfor også at bruge. Vi hos BEAUTYCOS tilbyder en bred vifte af produkter og har hele sortimentet hos os. Du finder b.la. den kendte Kevin Murphy Angel Wash, Plumping Wash, Hydrate Me Wash og Night Rider.  

Hvem er Kevin Murphy?  

Kevin Murphy er en australsk stylist og udvikler af hårprodukter. Hans mor var også frisør og gennem sin ungdom uddannede han sig på nogle af de bedste frisørskoler og saloner, bl.a. Smithers i London. Efter at have købt sin egen salon, begyndte han at eksperimentere sammen med en biokemiker og en aromaterapeut for at udvikle helt nye opskrifter til at lave sine egne produktlinjer. Du har garanteret før hørt begrebet ’beach waves’, som er naturlig-lignende bølger i håret, og det er altså Kevin Murphy, der er ophavsmanden. Da han var på et fotoshoot på stranden i Malaysia, plaskede bølgerne pludselig op. Herfra fik Kevin idéen om at blande øjenskygge med hair gel, så der opstod en helt ny tekstur, der er perfekt til bølget hår.  

Kevin Murphy shampoo  

Siden opstarten er Kevin Murphy vokset til et stort og globalt brand, der sælger sine produkter i 60 forskellige lande. Idéen bag brandet er at muliggøre en professionel og effektiv hårpleje, der styrker håret på et celle- og molekylært niveau. Det betyder bl.a. at Kevin Murphy shampoo, Kevin Murphy voks og Kevin Murphy conditioner alle trænger ned i hovedbunden og forbedrer groningen dér, hvor håret bliver til.  

Tanke på miljøet  

Kevin Murphy-brandet er ikke kun kreeret ud fra krav og behov fra mode- og designverdenen. Derimod har skaberen også haft naturen og miljøet for øje. Derfor er samtlige hårprodukterne udvundet gennem midler og processer, der er godt for både hårstylingen og miljøet. Til alle produkter bruges naturlige gavnlige ingredienser som antioxidanter fra bæredygtige planter, der er høstet fra den australske outback. Hans produktserier indeholder også mange forskellige økologiske ingredienser, æteriske olier samt er aromaterapeutisk forfinet, ligesom alle hårprodukter desuden er sulfatfri og parabenefri. Dertil bruger Kevin Murphy også firkantede beholdere til mange af sine produkter, fordi de kræver mindre plastik at fremstille. På grund af hans høje fokus på miljøet er brandet blevet tilknyttet The Climate Reality Project og Culture is life.  

Få de bedste Kevin Murphy tilbud hos BEAUTYCOS  

Hos BEAUTYCOS vil vi gerne give vores kunder de bedste Kevin Murphy tilbud. Derfor har vi mængderabat på alle Kevin Murphys produkter, så du altid er sikret en billig pris for høj kvalitet. Du får hos os derfor 30% rabat, når du køber 3 produkter og 20% rabat, når du køber 2 produkter.   

Men dig, der kun skal have et enkelt produkt skal heller ikke snydes for et godt Kevin Murphy tilbud. Derfor kan du ved køb af et valgfrit Kevin Murphy produkt få tilsendt varen med fri fragt med GLS på hele din ordre. Også selvom du kun skal have et enkelt produkt.  

At finde den rette Kevin Murphy til netop dit hår 

Er du i tvivl om, hvilket produkt, du skal vælge? Vi hos BEAUTYCOS er stolte af at være forhandlere for et kvalitetsprodukt som Kevin Murphy, og vi har adskillige lækre varianter. Hvilken du skal vælge afhænger fuldstændigt af, hvad du skal bruge den til. Mange af produkternes formler er nemlig skræddersyet med et særligt formål for øje, der enten tilgodeser f.eks. dig med krøller, dig med tørt hår, dig med krus eller dig med mange olier i håret.  Men her er et par af vores favoritter: 

Få glansfulde krøller med Kevin Murphy Killer Curls  

Få skarpe og sunde krøller, der både er elastiske og har et naturligt look med Kevin Murphys krøllecreme. Produktet skal fordeles i halvtørt hår, krammes og føntørres. Udover at forebygge frizz og krus, tilføjer krøllecremen også vitamin A, C og E. Cremen virker ikke tyngende, men er skabt ud fra en letvægtsteknologi, som giver krøllerne et skønt bounce. 

Tørshampoo, der giver fylde 

Kevin Murphy Doo Over er en tørshampoo fri for parabener. Der er tale om en pulverspray, som passer til alle hårtyper. Udover at absorbere olie og fedt fra hårbunden, tilføjer den volumen til dit hår og giver den et stærkt hold, ligesom en hårspray. Produktet har desuden også en anti-age effekt, ligesom cellefornyelsen stimuleres. Husk at ryste før brug og massér godt ind i hovedbunden efter spray. 

Spray med Bedroom Hair Kevin Murphy   

Med Bedroom hair Kevin Murphy kan du nemt style dit hår til et naturligt look. Tilføj masser af volumen til enten krøller, bølger eller bare den rodede stil. Produktet påføres tørt hår og styrker naturligt hårstråene, samt fugter og plejer håret og tilføjer tekstur, der holder på frisuren. Sprayen skal holdes ca. 25 cm fra håret, når den bruges. 

Bliv ung igen med nærende hårolie 

Denne hårolie skal ikke skylles ud, men kan sidde i længere tid for at forlænge nedbrydning og aldring i hårstråene. Young Again er oplagt til også at modvirke slidt hår, der har lidt under styling fra hårfarve, glattejern eller føntørrer. Hårolien sørger for at nære håret og give ekstra glans og blødhed. Produktet er uden parabener.  

Voks håret med Night Rider 

Night Rider af Kevin Murphy er et must til stylingen. Den har en behagelig tekstur, der let kan fordeles i håret, og så holder den perfekt på korte og pjuskede frisurer. Night Rider har desuden en lækker duft og er fri for alle parabener. 

Hvilken Kevin Murphy shampoo skal jeg vælge? 

Det kommer meget an på dit hårs sundhed og tekstur. Som udgangspunkt kan Hydrate Me Wash fungere til de fleste hårfarver og vil sørge for en intens fugt og pleje til dine hårstrå. Hvis du har særlige ønsker til din shampoo, kan det dog være en god idé at konsultere vores kundeservice for rådgivning. Vi vil med glæde hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med at vælge. Mangler du råd og vejledning til, hvilke produkter du skal købe, sidder vi selvfølgelig klar både i vores kundeservice eller i fysiske butikker. 

BEAUTYCOS sælger kun Kevin Murphy produkter til Danmark, Grønland og Færøerne.  

We only ships Kevin Murphy products to Denmark, Greenland and Faroe Islands. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord