Cerave

Grundstenene til CeraVe hudpleje blev lagt i 2005, og de første tre produkter blev lanceret året efter, hvor Hydrating Cleanser, Moisturizing Cream og Moisturizing Lotion kom i handlen. I dag er CeraVes produktsortiment vokset til et omfattende hudpl...

Læs mere

26 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 26 varer
    • Ansigtspleje 21 varer
    • Kropspleje 14 varer
    • Fodpleje & Håndpleje 2 varer
    • Solpleje 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. XL-størrelse 3 varer
Pris
Pris
-

26 Produkter

pr. side

Grundstenene til CeraVe hudpleje blev lagt i 2005, og de første tre produkter blev lanceret året efter, hvor Hydrating Cleanser, Moisturizing Cream og Moisturizing Lotion kom i handlen. I dag er CeraVes produktsortiment vokset til et omfattende hudplejeprogram, med specialiserede serier, der henvender sig til en række af de oftest oplevede hudproblemer. Alle serierne har det til fælles, at de indeholder ceramider, der genopretter hudens beskyttende barriere. CeraVe er udviklet og anbefalet af dermatologer og er parfumefri og allergivenlige. Dertil er produkterne prisvenlige og egnet til hele familien.

Din CeraVe forhandler i Danmark

Beautycos er din CeraVe forhandler i Danmark. Her finder du et bredt udvalg af CeraVe produkter herunder rens og creme til ansigt, lotion til kroppen samt fod- og håndcreme. Alle helt uden parfume. Brug filterfunktionen og køb udvalgte CeraVe produkter, der passer til din hud.

Hudpleje til udsat hud udviklet af dermatologer

CeraVe hudpleje blev udviklet af dermatologer med ønsket om at afhjælpe nogle af de mest almindelige hudproblemer, som mange mennesker kæmper med at få bugt med. Dermatologer opdagede at hudproblemer som eksem, psoriasis, acne og tør hud har det tilfælles, at de kan opstå, fordi hudens beskyttende barriere er nedbrudt. 

Hudens beskyttende barriere indeholder naturligt ceramider og fedtsyrer, der hjælper til at bevare hudens fugtniveau og beskytter mod udefrakommende påvirkninger. Uden denne beskyttelse kan udfordringer med tør og problematisk hud opstå. Den særlige sammensætning af essentielle ceramider, hyaluronsyre og fedtsyrer kombineret med et unikt system, MultiVesicular Emulsion, der sørger for kontinuerligt at frigive de fugtgivende ingredienser, holder huden blød og smidig og opretholder hudens forsvar. 

Alt til din CeraVe hudplejerutine

Der er sket meget, siden 2006, hvor du kunne købe de første CeraVe hudplejeprodukter. I dag kan du købe alle de typer af ansigts- og kropsplejeprodukter, du normalt bruger, fra CeraVe til både dine morgen- og aftenrutiner.

Start med en CeraVe foaming cleanser og rens al snavs og make-up bort. Brug også cleanser om morgenen, selvom du rensede ansigtet, da du gik i seng. Foaming cleanser renser nemlig også overskydende talg og efterlader huden ren, fugtet og blød og klar til at absorbere de efterfølgende produkter. Du kan med fordel benytte en af CeraVes cleansers i badet som en fugtgivende og dybderensende shower gel på både krop og i ansigt.

Når huden er ren påføres en øjencreme. Området omkring øjnene er særligt fine og sarte og det er derfor en god idé at benytte en øjencreme som CeraVe Eye Repair Cream, der er egnet til huden omkring øjnene. Øjencremen kan bruges både morgen og aften. Sørg for at duppe cremen på huden.

Herefter påføres CeraVe ansigtscreme fra den serie, der passer til din hudtype; enten dagcreme eller natcreme. Skal din dagcreme have solfaktor, som beskytter huden mod solens UVA og UVB-stråler, er CeraVe Facial Moisturising Lotion med spf 25 et godt køb. 

Alt efter din huds tilstand kan du tilføje trin til din hudplejerutine for at imødekomme din huds behov bedst muligt. CeraVe udmærker sig netop ved at have særlig hudpleje til meget tør og skallende hud. Flere af produkterne kan endda bruges på både kroppen og i ansigtet så som CeraVe SA Smoothing Cream med salicylsyre, der eksfolierer og blødgør tør hud og uønskede knopper.

CeraVe til hele kroppen

Udover specialprodukter som CeraVe SA Smoothing Cream er der flere andre CeraVe lotions, der kan benyttes til problemhud i både ansigtet og på kroppen, herunder CeraVe Moisturising Lotion med hyalyronsyre, der er kendt for at fugte og styrke hudens barriere samt reducere fine linjer. Kroppen producerer selv hyalyronsyre, der bl.a. effektivt binder fugt i huden og er med til at modvirke tør hud og rynker. Med alderen falder kroppens naturlige produktion af hyalyronsyre, og derfor er det ideelt at tilføje den gennem kosten og hudpleje.


Har du særlig tør hud på hænder og fødder? CeraVes reparerende håndcreme giver et fugtboost til tørre hænder. Det er en stor fordel, at håndcremen ikke fedter og hurtigt tørrer ind, så du hurtigt kan fortsætte dine gøremål. Og trænger dine fødder til ekstra opmærksomhed, eller vil du gerne undgå tør og ru hud på fødderne? CeraVe SA fodcreme er ideel til både at fjerne og forebygge tør og hår hud på fødderne med sine blødgørende og eksfolierende egenskaber. Brug CeraVe fodcreme efter badet, hvor huden er blødgjort og let kan absorbere cremen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord