Epiic Hair Care

Epiic Hair Care

Hvem er Epiic Hair Care?

Epiic Hair Care har en vision om at skabe en serie af professionelle og bærerdygtige produkter, som er produceret med omtanke for både mennesker og natur. Epiic Hair Cares produktserie er udviklet af nogle af Danmarks bedste...

Læs mere

38 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. XL-størrelse 3 varer
Pris
Pris
-

38 Produkter

pr. side

Hvem er Epiic Hair Care?

Epiic Hair Care har en vision om at skabe en serie af professionelle og bærerdygtige produkter, som er produceret med omtanke for både mennesker og natur. Epiic Hair Cares produktserie er udviklet af nogle af Danmarks bedste stylister i frisørbranchen.

Produkter

Care-serien består af shampoo, conditioner og mask. Disse produkter indeholder alle unikke mineral- og vitamincomplex, hvilket gør at produkterne har ekstra nærende og plejende egenskaber.

Leave'In produkterne er designet til at nære, blødgøre og beskytte håret, selv når håret udsættes for varme og skadelige stoffer fra luften. Serien hedder Leave'In da produkterne skal blive i håret for at beskytte og give pleje i løbet af dagen.

Styling-serien bruges i fugtigt hår. Produkterne bygger fundamentet for den styling, du ønsker med din frisure. Stylingprodukterne er både værktøjet og legetøjet til at skabe det look, du ønsker med dit hår.

Finish-serien er en stribe af high performance produkter, der giver det sidste touch til dit look. Produkterne anvendes i tørt hår. Care-serien giver struktur og textur i håret og sikrer, at din frisure holder hele dagen.

Naturlig og økologisk

Care- serien er produceret med naturlige ingredienser. Hver ingrediens har en unik funktion, og produkterne er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, SLS og parabener. Epiic Hair Cares produkter er udviklet af naturlige og økologiske ingredienser. Produkterne er certificeret efter de europæiske standarder inden for naturlige og økologiske kosmetikprodukter; COSMOS Organic.

100% Vegansk

Produkterne er produceret af vitaminer og mineraler og naturlige- og plantbaserede ingredienser. Produkterne er ikke testet på dyr, men på dem selv. De er derfor en del af organisationen PETA's Cruelty-freee liste, som er din garanti for, at produkterne ikke er blevet testet på dyr under fremstilligen.

Ocean Waste Plastics

Epiic Hair Care har ingået et samarbejde med OWP, da de ønsker at reducere mængden af plastik i verdenshavene og passe på truede dyrerarter. Derfor fjerner de i samarbejde med OWP, den samme mængde plastik fra verdenshave og floder, som de bruger i deres emballage.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord