Maria Nila

Maria Nila
Maria Nila serier

Vil du gerne have hårprodukter, du kan bruge med god samvittighed? Maria Nila er svaret, for det er et brand med fuld fokus på miljø, bæredygtighed og dyrevelfærd. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. BEAUTYCOS forhandler...

Læs mere

145 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 8 varer
 • Hårpleje Hårpleje 131 varer
  • Shampoo & Conditioner 44 varer
   • Shampoo 24 varer
   • Conditioner 20 varer
  • Hårstyling 43 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 41 varer
  • Hårkur 7 varer
  • Hårolie 3 varer
 • Hudpleje Hudpleje 9 varer
 • Dufte Dufte 3 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 5 varer
 • Mænd Mænd 11 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

145 Produkter

Side
pr. side

Vil du gerne have hårprodukter, du kan bruge med god samvittighed? Maria Nila er svaret, for det er et brand med fuld fokus på miljø, bæredygtighed og dyrevelfærd. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. BEAUTYCOS forhandler kun ægte produkter, der stammer direkte fra producenten, og er derfor oplagt som din faste Maria Nila forhandler.

BEAUTYCOS har jævnligt forskellige Maria Nila tilbud og forhandler alle slags produkter indenfor det populære mærke. Om du mangler Maria Nila heal, shampoo, volume spray, conditioner, styling cream, detangler eller noget helt syvende til morgenrutinen, så kan du finde det hos os. Dertil har vi også et ekstra stort udvalg af Colour refresh i adskillige lækre farver, så du kan give hårfarvningen et pift.

Om Maria Nila

Maria Nila er et brand af hårplejeprodukter, der stammer fra Sverige, og som er 100% vegansk. Dertil er det også et mærke, der går ekstremt meget op i kvalitet, og at produkterne passer de behov, som forbrugerne måtte sidde med. Om du har krøllet, glat, tykt, fint hår eller noget derimellem, så har de uden tvivl et produkt, der passer til dig.

Maria Nila opstod i 1999, hvor entreprenør-familien Wikström startede med at researche og afprøve forskellige hårprodukter og ingredienser i deres garage. Siden da er brandet kun vokset, flyttet ud af garagen og sælges nu i 45 forskellige lande. Virksomheden er opkaldt efter grundlæggeren Anns oldemor, som havde stor respekt for naturen og dyrene, hvilket er en filosofi, firmaet også viderefører.

Vegansk shampoo? Maria Nila Shampoo!

Hvad der er meget unikt ved Maria Nilas koncept er den totale dedikation til planetens fremtid og velfærd for både natur og dyr. For grundlæggerne var dette et vigtigt aspekt at prioritere: dyr giver os lykkeligt og glædeligt indhold i vores liv, og de skal ikke eksperimenteres på for skønhedsprodukter.

Men det er ikke det eneste. Maria Nila er ikke kun cruelty-free, men kan også smykke sig af at have produkter, der er 100% veganske, og derved registreret af Leaping Bunny, Peta og Vegan Society. Dertil sørger de for, at indpakningen er Co2-venlig. Hvis du køber en Maria Nila shampoo, er du derfor sikker på, at det er en vegansk shampoo, hvor ingen dyr har lidt overlast, og hvor indpakningen skåner miljøet.

På grund af dette kæmpe fokus på at gøre hårprodukternes formler skånsomme for både brugerne og deres omgivelser, er Maria Nila et brand, der oftest vælges og er populært blandt veganere, dyrevelfærds- og miljøentusiaster.

Unikke formler og ingredienser

Alle vores forskellige produkter har særlige ingredienser, der er målrettet specielle hårtyper. Det er nemlig ikke alle slags farver, strukturer, rødder eller typer, der kan påføres det samme hårprodukt. Derfor er Maria Nilas mange produktlinjer fuld af spændende og varierende opskrifter, der giver unikke og mærkbare resultater, og som er tilpasset til netop din slags hår.

BEAUTYCOS vil især gerne anbefale Maria Nilas udvalg af vegansk shampoo, som er ganske populær. Udover at støtte op om alle de miljø- og velfærdsstandarder, som de sætter for deres produkter, så er den også yderst effektiv. En Maria Nila shampoo stimulerer hårrødderne, og den er det perfekte match til dig, der lider af skæl eller som gerne vil gro dit hår længere og stærkere.

BEAUTYCOS: Din Maria Nila forhandler

Hos BEAUTYCOS er Maria Nila en af de mest brugte og efterspurgte brands indenfor hårpleje. Produktet skaber ikke kun fantastiske resultater, men er også nem og behagelig at have med at gøre. Ligesom den har miljøet for øje. Har du nogen tvivl til produkterne, til siden eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. BEAUTYCOS er glade for at være din Maria Nila forhandler, og vores faguddannede personale står altid klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord