Murad

Murad
Murad serier

Murad produkter

Murad, Inc. blev etableret i 1989 af Dr. Howard Murad, en af verdens førende indenfor forskning i hudens sundhed. Murad Skincare er hudplejeprodukter med 100 % klinisk bevidste resultater, og desuden cruelty-free produkter. Murad er ...

Læs mere

57 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
 • Gamle Priser - Samme Priser Gamle Priser - Samme Priser 20 varer
 • Hudpleje Hudpleje 57 varer
  • Ansigtspleje 52 varer
  • Kropspleje 1 vare
 • Mænd Mænd 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

57 Produkter

Side
pr. side

Murad produkter

Murad, Inc. blev etableret i 1989 af Dr. Howard Murad, en af verdens førende indenfor forskning i hudens sundhed. Murad Skincare er hudplejeprodukter med 100 % klinisk bevidste resultater, og desuden cruelty-free produkter. Murad er særligt kendt for deres linjer til uren-, rødmende og moden hud, som har gjort brandet anerkendt verden over. Murad gør det muligt for dig at lave din helt egen skræddersyede ansigtsbehandling derhjemme, og du kan finde alle de lækre produkter her hos BEAUTYCOS.

Murads hudplejeserier

Murad hudpleje er inddelt i fire serier, der har hver sin farve, der indikerer hvilken serie, produktet tilhører. Serierne er inddelt efter forskellige hudbekymringer. Man kan uden problemer blande produkter på tværs af serier i sin hudplejerutine.

 • Blemish Control (blå):
  Problematisk, uren og fedtet hud. En af hovedingredienserne i Blemish Control er salicylsyre, der aktivt renser huden og forebygger fremtidige udbrud. Serien har også fokus på at reducere rødme og irriteret hud uden dehydrering.
 • Resurgence (grøn):
  ​​​​​​​Fine linjer og rynker samt glød. Hovedingrediensen i Resurgence er retinol, A-vitamin, der modarbejder fine linjer og rynker for en opstrammet hud med ungdommelig glød.
 • Environmental Shield (orange):
  Hyperpigmentering og glød. Serien indeholder C-vitamin og antioxidanter, der arbejder på huden pigmentforandringer og giver fornyet glød.
 • Hydration (lilla):
  Fugt og næring. Hydration-serien rummer en række produkter, der virker som fugtboosters for huden og modarbejder tør og dehydreret hud.

​​​​​​​Gå op opdagelse i Murads sortiment af effektive hudplejeprodukter og find de produkter, der passer til netop din hud.

Murad creme

Murad creme tilbydes til alle hudtyper og ligeledes kan du finde en 2-i-1 creme, hvor der er solfaktor i. Vælg ud fra din hudtype, hvilken Murad creme som din hud har brug for. Vælg mellem fugtgivende cremer, anti-age cremer, samt creme til ar og uren hud.

Murad serum

Serummerne fra Murad indeholder fantastiske øjen-serummer, anti-age serum, fugtgivende serummer, samt serum af koncentrat.

Går du f.eks. med ar fra akne, som du ikke kan slippe af med? Så har Murad udviklet denne fantastiske Blemish Control Invisiscar Resurfacing Treatment. Dette serum har egenskaber, som vil mindske dine ar efter blot 8 uger.

Murad tilbud

Hos BEAUTYCOS har vi de billigste Murad produkter, som er elsket vidt og bredt for deres effektivitet og gode anmeldelser. Hvad end du leder efter en rynkecreme eller et spot treatment, så har dette brand noget, der passer til dig og din hudtype.

Dette er det oplagte sted at skabe dit eget starterkit med produkter, der er særligt udviklet til din hudtype.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord