Kerastase

Kerastase
Kerastase serier

Kerastase

Se vores fantastiske Kérastase tilbud i denne kategori. Siden 1964 har mærket repræsenteret den fineste, mest luksuriøse pleje til dit hår, og har sat nye standarder for professionelle hårprodukter - både når det kommer til hensynet til d...

Læs mere

240 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Pakketilbud Pakketilbud 17 varer
  • Hårpleje Hårpleje 240 varer
  • Hudpleje Hudpleje 1 vare
  • Mænd Mænd 4 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. XL-størrelse 38 varer
Pris
Pris
-

240 Produkter

Side
pr. side

Kerastase

Se vores fantastiske Kérastase tilbud i denne kategori. Siden 1964 har mærket repræsenteret den fineste, mest luksuriøse pleje til dit hår, og har sat nye standarder for professionelle hårprodukter - både når det kommer til hensynet til dit hår og hovedbund, men også med høje standarder for bæredygtig anvendelse af emballage til dine shampooflasker.

Prøv en af de mange fantastiske Kérastase produkter. I hele verden er produkterne fra serien at finde på hylderne i salonerne. Kérastase er kendt og elsket af både professionelle og private, og ønsker du at forkæle dit hår med effektive produkter, så er du kommet til den helt rigtige kategori. Hårprodukterne er tilpasset forskellige hårtyper og der er derfor noget til alle behov. Det er som dit eget individualiserede hårplejeprogram.

Alle ønsker smukt hår, men udgangspunktet er vidt forskelligt og personligt. En lang række faktorer har indflydelse på hvilken hårpleje, der er den rigtige for dig: hårets struktur, din hovedbunds tilstand samt eksterne, miljømæssige påvirkninger for blot at nævne nogle få. Uanset dit udgangspunkt og dit hårs særlige behov, så har Kérastase udviklet hårplejeserier, der får dit hår til at fremstå ekseptionelt. Kérastase benytter sig af avanceret research og teknologi, der giver dig produkter fremstillet af patenterede formularer med eksklusive, aktive ingredienser, alt sammen med det formål at give dig det smukkeste hår.

Kérastase shampoo til alle hårtyper

Beautycos forhandler et stort udvalg af hårpleje fra Kérastase. Gå på opdagelse og find den serie, der passer til netop dit behov.

Har du særligt tørt og kruset hår, som har brug for masser af fugt, vil du elske den populære Nutritive serie. Serien er kendt for sine tilpassede behov til de forskellige hårtyper, så du både kan finde shampoo til fint og tykt hår.

Har du særligt ødelagt hår, som har brug for ekstra reparation, vil du elske Resistance serien, som virker genopbyggende og efterlader håret med fornyet styrke, perfekt til dig med fint eller ødelagt hår.

Hvis du godt kan lide et glansfuldt look til håret er Elixir Ultime klart at anbefale. Denne serie får livløst hår til at se strålende ud. Den populære Elixir Ultime olie findes til både fint og kraftigt hår, så du kan opnå den nødvendige pleje til dine elskede lokker.

Har du fint/tyndt hår, som du ønsker at give volumen, så har Densifique de produkter, du skal bruge for at opnå et fyldigere hår. Serien indeholder også Fusio-Dose, som er et skræddersyet system, der kombineres med en booster ud fra dit hårs kvalitet og du vil opleve øjeblikkelige resultater.

Er du gået blond? Den rigtige kolde blonde tone kræver særlig pleje og vedligeholdelse. Kérastase Blond Absolu er unik i og med produkterne indeholder en kombination af ingredienser, der både giver håret dybdegående pleje og samtidig neutraliserer de uønskede gule toner.

Kæmper du med uregerlige krøller, der kruser, så er Kérastase Discipline lige serien for dig. Du vil opleve at håret blive mere medgørligt, blødt og skinnende, og samtidig vil håret være lettere at rede ud og føntørre.

Ønsker du en hårplejeserie, der er fyldt med naturlige ingredienser? Kérastase Aura Botanica består næsten udelukkende af naturlige ingredienser fra bl.a. kokosnød, appelsin og arganolie, men er samtidig særdeles effektiv. Du vil finde at mange af produkterne i serien er helt fri fra parabener og silikone.

Kérastase Genesis mod hårfald

Kérastase Genesis er en eksklusiv serie mod hårtab. Serien indeholder både en særligt udviklet shampoo, balsam, anti-hårfald serum, hårkure, varmebeskyttende spray samt ampuller med nærende serum. Kérastase Genesis styrker hårets fibre og er med til at gøre det fyldigere og reducerer hårtab som følge af fældning eller slitage fra hårbørstning og styling eller som følge af livsstilsfaktorer som kost og graviditet, som kan være med til at svække håret. De beroligende ingredienser og fugtgivende ingredienser, der er eksklusive for Kérastase Genesis serien, har desuden indvirkning på hovedbunden og skaber de bedste betingelser for hårvækst.

Ekstra pleje med Kerastase hårkur, serum og olie

Har dit hår og hovedbund behov for ekstra pleje, så er der rig mulighed for at give det den opmærksomhed det fortjener. Din Kérastase shampoo og balsam udgør din daglige hårplejerutine. Derudover har Kérastase udviklet flere serier med hårkur, serum og olie, der giver førstehjælp til skadet hår og tørt hår fra eksempelvis farvning og vejr- og miljømæssige påvirkninger, eller som afhjælper hårtab. Du finder også Kérastase hårkure og olie, der frembringer de smukkeste krøller og reducerer kruset hår eller giver ekstra volumen til fladt og tyndt hår. Uanset dit behov finder du en professionel Kérastase hårkur, der kan give dit hår den kærkomne pleje, det har brug for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord