Revitalash

Revitalash

Hvis du leder efter et stærkt, effektiv eyelash serum, er Revitalash svaret. Revitalash serummer er udviklet til at gøre dine øjenvipper længere og fyldigere, og de er blevet yderst populære i manges kvinders makeup-rutine. Serien er ikonisk, har vun...

Læs mere

35 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 8 varer
 • Pakketilbud Pakketilbud 5 varer
 • Hårpleje Hårpleje 3 varer
 • Hudpleje Hudpleje 5 varer
 • Makeup Makeup 28 varer
  • Ansigt 2 varer
  • Øjne 26 varer
   • Øjenvippe serum 9 varer
   • Øjenvippebukker 1 vare
   • Øjenbryn 12 varer
   • Eyeliner 5 varer
   • Mascara 10 varer
  • Tilbehør 2 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype

35 Produkter

Side
pr. side

Hvis du leder efter et stærkt, effektiv eyelash serum, er Revitalash svaret. Revitalash serummer er udviklet til at gøre dine øjenvipper længere og fyldigere, og de er blevet yderst populære i manges kvinders makeup-rutine. Serien er ikonisk, har vundet adskillige priser og er blevet rost til skyerne for sin virkning. Hos BEAUTYCOS har vi forskellige typer, der både fungerer til bryn og øjenvipper, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten og effekten af din øjenmakeup. Kig endelig igennem vores store udvalg af Revitalash produkter, der tæller alle de største og mest afholdte varer fra det eftertragtede brand. 

Lavet til stifterens kone 

Revitalash er startet og opfundet af Dr. Michael Brinkenhoff. Idéen og motivationen kom, da hans kone, Gayle fik konstateret brystkræft. Processen med at skulle igennem kemobehandling gjorde, at Gayle mistede håret og derfor hverken havde noget på hovedet, øjenvipperne eller øjenbrynene. Derfor var Michael fast dedikeret til tanken om, at han skulle hjælpe sin kone med at føle sig mere feminin igen. Han gik i gang med at prøve at udvikle en formel til sit serum, der både var billig og effektiv.  

Der er gået 10 år siden, og Revitalash vippeserum er blevet internationalt anerkendt som frontløber indenfor branchen. Revitalash serummer bliver solgt i mere end 50 lande og er desuden en aktiv støtte for forskning indenfor brystkræft. 

Revitalash vippeserum 

For dem, der håber på lange øjenvipper fuld af volumen, har vi svaret. Revitalash vippeserum er perfekt til dig, der gerne vil styrke integriteten af de eksisterende øjenvipper, men også gro nye. Eyelash serum Revitalash styrker dine vippers naturlige vækst, og indeholder masser af vitaminer, proteiner og fugtgivende ingredienser, der gør dine vipper sundere, blødere og længere. Dertil bidrager den også til en stærkere og hurtigere hårvækst, så du kan rekreere tabte øjenvippehår. 

Revitalash brow serum 

Er der derimod brynene, du gerne vil behjælpe, skal du have fat i Revitalash brow serum. Dette er en af brandets bestsellers, fordi den virker! Opskriften er baseret på lægevidenskabelige formler, som er med til at nære og fugte. Dertil vil du opleve en fremgang af dine bryns naturlige vækst, fordi den unikke blanding af ginseng, morgenfrue og hvedeprotein styrker groningen. Revitalash brow serum er et must for dig, der gerne vil have tykkere og mere fyldige øjenbryn. 

Sådan bruger du Revitalash eyelash serum 

Når du skal i gang med at bruge dit serum til enten øjenvipper eller øjenbryn, er tilgangen ganske lige til. Formlen fungerer bedst, jo længere tid den får til at arbejde sig ind i dine eksisterende vipper eller øjenbryn. Derfor er det en god idé at lade det sidde over natten. Desuden giver du også din Revitalash de bedste forudsætninger, hvis du i forvejen har rengjort bryn og vipper, inden du påfører Revitalash. Helt konkret skal du: 

 1. Rense og rengøre dine vipper eller bryn, så der ikke er nogle rester fra tidligere makeup 
 2. Påføre en lille smule Revitalash vippeserum henover dine vipper – ligesom du ville lægge eyeliner. Hvis du derimod sidder med en Revitalash brow serum, skal du blot med blide strøg påføre det på brynene 
 3. Lad det sidde hele natten, mens du sover 

Det kan variere, hvor hurtigt den individuelle ser resultater. Men de fleste kan se en stor og positiv virkning efter 4-6 uger. Hvis du er i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os her hos BEAUTYCOS. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord