Moroccanoil

Moroccanoil

Moroccanoil produkter som dit hår vil elske

Moroccanoil har opbygget et utrolig stærkt og effektivt brand. Det innovative og nytænkende mærke, er utrolig resultatorienteret grundet sine skønne egenskaber, som giver håret et nyt liv. 

Deres produkte...

Læs mere

122 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 1 vare
 • Gaveidéer Gaveidéer 2 varer
 • Hårpleje Hårpleje 122 varer
  • Shampoo & Conditioner 44 varer
   • Shampoo 22 varer
   • Conditioner 22 varer
  • Hårstyling 43 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 7 varer
  • Hårkur 23 varer
  • Hårolie 17 varer
  • Tilbehør 1 vare
 • Mænd Mænd 4 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

122 Produkter

Side
pr. side

Moroccanoil produkter som dit hår vil elske

Moroccanoil har opbygget et utrolig stærkt og effektivt brand. Det innovative og nytænkende mærke, er utrolig resultatorienteret grundet sine skønne egenskaber, som giver håret et nyt liv. 

Deres produkter er rige på antioxidanter og nærigsstoffer, som giver dig et smukt og velplejet resultat.

Formlen er skabt på den effektive og anerkendte ingrediens; arganolie, som giver dit hår en silkeblød følelse og en helt unik glans. Opnå derfor et silkeblødt, glansfuldt og sundt hår med Moroccan oil.

Produkterne fra Moroccanoil findes både til pleje, styling og finish. Serien har diverse produkter som hver især er skræddersyet til forskellige hårtyper, se hvilke der passer bedst til dig og dine behov. 

Moroccanoil shampoo

Mangler dit hår ekstra fugt, mangler du volumen eller er dit hår skadet og slidt? - Uanset hvilken type dit hår er eller hvad dit hår har brug for, er Moroccanoil shampoo et vidundermiddel til alle hårtyper.

Moroccanoil shampoo findes i størrelserne 250 ml - 1000 ml. 
For at gøre det nemmere for dig, kan du nedenfor se, hvilke Morroccanoils som er bedst for dit hår, baseret på din hårtype.

Skadet hår 

Har du skadet hår, kan du finde lækre genopbyggende produkter indenfor Moroccanoil. Her findes shampoo, conditioner, maske og serum. 

Moroccanoil Hydrating Shampoo er til dig, som ønsker et udrensende produkt og samtidig et fugtgivende resultat. Denne lækre shampoo er også farvebevarende og du kan derfor med fordel bruge denne shampoo, hvis du har farvet hår. Shampooen er rig på Vitamin A og alger, som giver den fulde fugt til dit hår.

Denne fantastiske shampoo anbefales at bruges sammen med en tilsvarende conditioner, som kan give det ekstra finish til dit hår. Moroccanoil Hydrating conditioner, er især egnet til brug sammen med den fugtgivende shampo.

Se hele udvalget af Moroccanoil til skadet eller slidt hår her. 

Tykt og uregerligt hår 

Har du meget tykt hår eller er dit hår generelt uregerligt og kruset, så er Moroccanoil Smoothing shampooen især til dig. Arganolieen og argansmøret i shampooen styrker kreatinstrukturen i håret.

Denne shampoo anbefales sammen med Moroccanoil Smoothing conditioner eller Moroccanoil Hydrating conditioner. Begge efterlader dit hår meget mere kontroleret og glansfuldt.

Tyndt og fladt hår 

Få tykkere og fyldigere hår med Moroccanoil Extra Volume shampoo. Formlen gør dit hår lækkert og fyldigt. Slip derfor af med tyndt og fladt hår.

Denne shampoo anbefales sammen med Moroccanoil Extra Volume conditioner, som giver dig det komplette finish for volume i dit hår.

Krøllet hår

Moroccanoil har ligeledes udviklet shampoo til krøllet hår. Er du hoppet med på curly girl metoden? Det vigtige for dit hår, hvis du er med på curly girl metoden er, at du undgår, parabener, sulfat og fosfat. Alt dette undgår du med Moroccanoil Curl Enhancing shampoo. Med denne shampoo opnår du de flotteste naturlige krøller.

Denne anbefales sammen med en lækker conditioner til krøller. Moroccanoil Curl Enhancing conditioner eller Moroccanoil Curl Cleansing conditioner er perfekte til at opnå de flotteste krøller.

Moroccanoil hårkur

Ønsker du at pleje dit hår ekstra godt og være rigtig god ved dit hår, så er en hårkur fra Moroccanoil det perfekte valg til dig.

Hjælp din tørre hovedbund med Moroccanoil Dry Scalp treatment. Har du derimod tendens til en fedtet hovedbund, så benyt dermed Moroccanoil Oily Scalp Treatment.

For at give dit hår et ekstra fugtboost, benyt da en hårkur som beriger dit hår endnu mere med det som dit hår har brug for, udover det som du får tilført gennem shampoo og conditioner.
Vælg mellem Moroccanoil Smoothing mask, Moroccanoil Intense Hydrating mask eller Maroccanoil Weightless hydrating mask.

Er du i tvivl om hvad dit hår har brug for, så kontakt vores faguddannede personale, som står klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord