Olaplex

Olaplex

Olaplex - Køb No 3 hårkur samt meget andet her

Olaplex er kendt og elsket verden over for sine effektive og revolutionerende produkter.
Håret er udsat for mange ting og kan ikke undgå at blive slidt over tiden. Hårfarve, afblegning og andre miljømæss...

Læs mere

21 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 1 vare
  2. XL-størrelse 1 vare
Pris
Pris
-

21 Produkter

pr. side

Olaplex - Køb No 3 hårkur samt meget andet her

Olaplex er kendt og elsket verden over for sine effektive og revolutionerende produkter.
Håret er udsat for mange ting og kan ikke undgå at blive slidt over tiden. Hårfarve, afblegning og andre miljømæssige påvirkninger kan være ekstremt slidende på håret. Disse faktorer kan give dig et mat og kedeligt hår helt uden nogen form for vitalitet.

Hvad er Olaplex?

Disse skønne salon- og takehome produkter fra Olaplex, er skabt på det patenterede molekyle Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Molekylen trænger ind i den indre kerne af håret, hvor den reparerer ødelagte hårstrå. Med Olaplex kan du genfinde styrken og fremhæve glansen i dit hår.

Hvordan virker Olaplex?

Olaplex genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbinder, hvilket resulterer i en glat og forseglet overflade af hårstrået. Derudover tilføres der maksimal styrke til håret, og sørger for at din hårfarve holder længere, når du bruger den i forbindelse med en farvebehandling.

Olaplex behandling

Olaplex kan bruges i forbindelse med en (hel)farvning, klipning, refleksbehandling, permanent, afblegning, eller en stand alone/solo behandling.

Til en afblegning er det helt ideel at anvende Olaplex, for at skåne håret så meget som muligt, da en afblegning i sig selv er meget hårdt for håret.

Olaplex kan hjælpe på meget ødelagt hår, selvfølgelig alt efter hvor stor en skade der er på hårstrået i forvejen, det anbefales derfor altid at klippe de værste slidte spidser inden en Olaplex behandling, for at få det bedste resultat.

Olaplex virker ved at genopbygge hårets ødelagte svovlbindinger. De ødelagte svovlbindinger kan opstå fra mange ting. F.eks kan det stamme fra varme påvirkninger fra dine elartikler. Være kemisk ødelagt fra hårfarvninger, lysning, permanente krøller eller andet. Samt fra miljøpåvirkninger såsom fra solens Uv-strålinger og skiftende temperatur ændringer.

Olaplex hårkur

Udover den professionelle behandling, findes der også Olaplex 3, som fungerer i håret som en hårkur. Når du anvender denne hjemmebehandling, virker den opfriskende på den professionelle behandling, og du vil føle at behandlingen virker i længere tid. Du kan sagtens anvende Olaplex No 3 uden at have fået nogen professionel behandling fra salon eller travel kittet. Her vil du føle at produktet giver dig samme virkning for en plejende hårkur.

Hvilke Olaplex produkter findes der?

Der findes efterhånden et stort udvalg af Olaplex produkter i sortimentet:

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi mange af de forskellige Olaplex produkter og vi står altid klar til at guide dig, og hjælpe med hvilke produkter der er de bedste for dit hår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord