Olaplex

Olaplex

Olaplex er løsningen til dit slidte og matte hår 

Håret er udsat for mange ting og kan ikke undgå at blive medtaget over tiden. Hårfarve, afblegning, lysning, varme fra elartikler, permanente krøller, solens UV-stråling, skiftende temperaturændringe...

Læs mere

21 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Pakketilbud Pakketilbud 2 varer
 • Hårpleje Hårpleje 19 varer
  • Shampoo & Conditioner 7 varer
  • Hårstyling 2 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 13 varer
  • Hårkur 10 varer
  • Hårolie 1 vare
  • Hårserum 1 vare
 • Nyheder Nyheder 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 1 vare
 2. XL-størrelse 1 vare
Pris
Pris
-

21 Produkter

pr. side

Olaplex er løsningen til dit slidte og matte hår 

Håret er udsat for mange ting og kan ikke undgå at blive medtaget over tiden. Hårfarve, afblegning, lysning, varme fra elartikler, permanente krøller, solens UV-stråling, skiftende temperaturændringer og mange andre miljømæssige påvirkninger kan være ekstremt slidende på håret. Effekten er, at hårets svovlbindinger kemisk ødelægges og kan give dig et mat og kedeligt hår helt uden nogen form for vitalitet. Derfor er det også vigtigt at holde håret ved lige, forkæle det på en ordentlig måde og generelt sørge for at give det næring. Løsningen? Olaplex.  

Hvad gør Olaplex? 

Olaplex er et verdenskendt og ultrapopulært stjernebrand, der bringer dig samme kvalitet til dine rødder og strå, som du kender fra frisørsalonen. Produkterne fra Olaplex er skabt på det patenterede molekyle Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Molekylen trænger ind i den indre kerne af håret, hvor den reparerer og genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbinder i hårkonstruktionen, hvilket resulterer i en glat og forseglet overflade af hårstrået. Derudover tilfører den maksimal styrke til håret, og sørger for at din hårfarve holder længere, når du bruger den i forbindelse med en farvebehandling. Med Olaplex treatment kan du genfinde styrken og fremhæve glansen i dit hår. 

Bag om Olaplex 

Olaplex sættene er skabt af Dean Christal, der selv er vokset op i et frisørhjem, hvor moderen havde en hjemmesalon og faderen solgte beautyprodukter. Det var herfra, at fascinationen for at skabe et vidunderprodukt til sundere hår startede – hvilket siden skulle blive de første babysteps for Olaplex.  

Gennem sit voksenliv henvendte Dean Christal sig til 2 forskere, som han adspurgte om den mest revolutionerende hårforbedrende shampooformular. Ikke længe efter gik han i samarbejde med netop disse to, Dr. Craig Hawker og Dr. Eric Pressly, med ambitionen om at skabe et hårprodukt, der ville ændre på hele opfattelsen af hårbehandling. Og dét skete. Olaplex så dagens lys i 2014 (og i Danmark i 2015) med flasker af molekylebehandling, som styrker håret på helt banebrydende måder.  

Prisvindende produkter 

Olaplex er kendt og elsket verden over for sine effektive og revolutionerende produkter. Siden introduktionen er brandet vokset helt eksplosivt og er en global verdensspiller indenfor skønhed og hårpleje. Med både Olaplex hårkur, Olaplex olie og Olaplex shampoo og balsam i porteføljen, er virksomheden mangedoblet på ganske få år, hvor de f.eks. har mere end 1.000 saloner i Danmark, ligesom de har vundet mere end 40 priser for deres kemi. Én af anerkendelserne på CV’et er bl.a. en Danish Beauty Award, som blev vundet i 2019 på dansk grund for ’Årets Plejeprodukt’. 

Hår behandling med Olaplex er oplagt for dig, der … 

… gerne vil passe ordentligt på dit hår og måske har prøvet og eksperimenteret med forskellige looks og frisurer. Olaplex er en kemisk behandling for håret, der som udgangspunkt er reserveret for de professionelle ved salonbesøget og gerne bruges i forbindelse med en (hel)farvning, klipning, refleksbehandling, permanent, afblegning, eller en stand alone/solo behandling. Men det kan du altså også nu gøre derhjemme. 

F.eks. til en afblegning er det helt ideelt at anvende Olaplex for at skåne håret så meget som muligt, da denne proces i sig selv er meget hårdt for håret. Olaplex kan hjælpe på meget ødelagt hår, selvfølgelig alt efter hvor stor en skade, der er på hårstrået i forvejen. Det anbefales derfor altid at klippe de værste slidte spidser af, inden en Olaplex behandling for at få det bedste resultat. 

Olaplex StandAlone – start hos frisøren, fortsæt derhjemme 

En Olaplex StandAlone treatment er en særlig behandling, du kun kan få hos frisøren. Kemien i de forskellige produkter er forholdsvis intens og skal håndteres af en professionel. Det er ikke på nogen måde farligt eller usundt, men det er en intensiv hårkur, der blandes nøjagtigt til dine hårstrås struktur, opbygning og farve, så du er sikker på, at dit hår ikke mister dets integritet.  

En sådan behandling tager ikke mere end 20 minutter ved frisørvasken. Det er en koncentreret måde at reparere og genopbygge dit hår på, hvor Olaplex No. 1 og No. 2 bruges i samspil. Behandlingen er kun ment til at foregå hos frisøren.  

Et spørgsmål, vi ofte får er: Olaplex Stand Alone hvor ofte kan jeg få det? Svaret er, at der ikke er nogen grænser for, og i virkeligheden anbefales det, at du får en sådan behandling hver gang, du er til frisøren. Det er ikke meningen, du skal foretage den derhjemme, men du kan med fordel vedligeholde behandlingens effekt i egen brusekabine med en vedvarende og effektiv brug af Olaplex No. 3. 

Olaplex hårkur derhjemme – Kom godt igang med No. 3  

Udover den professionelle behandling findes der også Olaplex No. 3, som fungerer som en hårkur. Når du anvender denne hjemmevariant, virker den opfriskende, ligesom den vil forlænge varigheden af den professionelle indsats. Du kan dog også sagtens anvende Olaplex No. 3 uden forudgående behandling fra salonen eller travel kittet. Her vil produktet give dig samme virkning som en almindeligt plejende og nærende hårkur.  

Men hvordan bruger man Olaplex no 3? 

Olaplex No. 3 kan bruges derhjemme som enhver anden hårkur – enten som opfølgning på en professionel behandling med No. 1 og No. 2 hos frisøren eller som enkeltbehandling. Først skal du shampoo-vaske håret eller som minimum fugte det med almindeligt vand. Tør det herefter med et håndklæde, så det ikke er dryppende vådt. Olaplex No. 3 påføres herefter i håret ved at smøre det ind med hænderne. Det skal have lov at virke i minimum 10 minutter, men du kan også lade det sidde natten over for en mere intens behandling og genopbygning. Husk at skyld og vask dit hår med både shampoo og conditioner efterfølgende.   

Hvilken Olaplex skal jeg vælge?  

Der findes efterhånden et stort udvalg af Olaplex produkter, og det kan være lidt svært at navigere rundt i. Her er derfor en oversigt over, hvad de forskellige kan bruges til. Fremgangsmåden kan du finde under de enkelte produkter: 

Et primer-lignende hårprodukt, der giver en god grobund for videre styling.   

Den mest opbyggende hårkur, du kan finde, som styrker hårets struktur.  

En lækker shampoo, der anbefales brugt sammen med No. 3 for et bedre resultat.  

Den ultimative cream til styling! Leave it in og lad den fugte, reparere og holde på håret.  

 • No.7 Bonding Oil 
  En olie med varmebeskyttende egenskaber, der kan bruges til dagligt som hårgenopbyggelse.  

En forfriskende hårmaske, der sørger for, at dit hår fremstår glansfuldt og glat uden at miste fylden.  

Dybdegående og intens håropbygningskur, som udelukkende bruges i frisørsaloner.  

En professionel hårmaske, der giver dit hår mere volumen, men er ment til frisørsaloner. 

Køb Olaplex online hos BEAUTYCOS  

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi mange af de forskellige Olaplex produkter og vi står altid klar til at guide dig, og hjælpe med hvilke varianter, der er de bedste for dit hår. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Hold dig desuden også opdateret her på siden, hvor der løbende kommer Olaplex tilbud for dig, der gerne vil give dit hår den maksimale forkælelse. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord