Olaplex No.3 Hair Perfector

100 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
Pris 162,00 kr Vejl. pris 259,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
OLAPLEX 3: en banebrydende hårmaske OLAPLEX Hair Perfector no 3 er en absolut stjerne-bestseller fra et af de største og mest anerkendte skønhedsbrand. Som en eksklusiv efterfølger til No1 og No2, er OLAPLEX no 3 en intens, lækker og genopbyggende behandling til skadet hår, der har brug for ekstra pleje.  Hårmasken er lavet af ledende biokemikere og bygger på en unik formel af molekyler, der kan reparere ødelagte hår. OLAPLEX no 3 er en hjemmekur til alle slags hårtyper, der forlænger behandlinger, du har fået hos frisøren. Den kan også bruges som en almindelig hårkur og er helt ideel til dig med skadet og slidt hår eller extensions.  Med OLAPLEX 3 er du ikke kun garanteret et sundt, blødt og glansfuldt hår, men også en sikrere fremtid både for dig selv og omverdenen. OLAPLEX 3 er nemlig miljøcertificeret, fri for parabener, silikoner, sulfater, phtalater, DEA og aldehydes. Derudover er OLAPLEX 3 vegansk, aldrig testet på dyr og beholderen er lavet af genanvendt plastik fra Stillehavet.  Sådan bruger du din OLAPLEX 3 Vask først dit hår med shampoo eller fugt det grundigt. Efter at have håndklædetørret håret kan du påføre OLAPLEX nr 3 grundigt, så også rødder og spidser er dækket. Frisér gerne håret igennem med fingrene, så din OLAPLEX 3 bliver fordelt ordentlig. Herefter lader du blot hårkuren sidde i minimum 10 minutter. Jo længere, desto bedre, så du kan også sagtens have kuren i over natten. Husk blot at skylle din OLAPLEX 3 ud at håret og slut af med conditioner. Vi anbefaler, at du bruger OLAPLEX nr 3 én gang ugentligt. Vær opmærksom på, at OLAPLEX Hair Perfector no 3 er plomberet.  
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårkur Olaplex Tørt hår Skadet og slidt hår 100 ml Silikonefri Curly Girl godkendt Cruelty Free

Beskrivelse

OLAPLEX 3: en banebrydende hårmaske 


OLAPLEX Hair Perfector no 3 er en absolut stjerne-bestseller fra et af de største og mest anerkendte skønhedsbrand. Som en eksklusiv efterfølger til No1 og No2, er OLAPLEX no 3 en intens, lækker og genopbyggende behandling til skadet hår, der har brug for ekstra pleje.  


Hårmasken er lavet af ledende biokemikere og bygger på en unik formel af molekyler, der kan reparere ødelagte hår. OLAPLEX no 3 er en hjemmekur til alle slags hårtyper, der forlænger behandlinger, du har fået hos frisøren. Den kan også bruges som en almindelig hårkur og er helt ideel til dig med skadet og slidt hår eller extensions.  


Med OLAPLEX 3 er du ikke kun garanteret et sundt, blødt og glansfuldt hår, men også en sikrere fremtid både for dig selv og omverdenen. OLAPLEX 3 er nemlig miljøcertificeret, fri for parabener, silikoner, sulfater, phtalater, DEA og aldehydes. Derudover er OLAPLEX 3 vegansk, aldrig testet på dyr og beholderen er lavet af genanvendt plastik fra Stillehavet.  


Sådan bruger du din OLAPLEX 3 

Vask først dit hår med shampoo eller fugt det grundigt. Efter at have håndklædetørret håret kan du påføre OLAPLEX nr 3 grundigt, så også rødder og spidser er dækket. Frisér gerne håret igennem med fingrene, så din OLAPLEX 3 bliver fordelt ordentlig. 


Herefter lader du blot hårkuren sidde i minimum 10 minutter. Jo længere, desto bedre, så du kan også sagtens have kuren i over natten. Husk blot at skylle din OLAPLEX 3 ud at håret og slut af med conditioner. Vi anbefaler, at du bruger OLAPLEX nr 3 én gang ugentligt. 


Vær opmærksom på, at OLAPLEX Hair Perfector no 3 er plomberet.  

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Olaplex No.3 Hair Perfector
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord