Hårfarver & Tilbehør

4174 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje
  • Shampoo & Conditioner
  • Hårstyling
  • Hårfarver & Tilbehør
   • Hårfarver
   • Tilbehør
  • Hårkur
  • Hårolie
  • Hårserum
  • Permanente krøller
  • Tilbehør
  • El-artikler
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse
 2. XL-størrelse
Pris
Pris
-
 1. Redken Shades EQ Gloss Mix
  Redken Shades EQ Gloss Mix
  object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#6669 (5) { ["amount":protected]=> float(369) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(73.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } } object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#6895 (5) { ["amount":protected]=> float(369) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(73.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } }
  369,00 kr

4174 Produkter

Side
pr. side

Hårfarve guide

Der findes mange forskellige hårtyper og mange forskellige hårfarver. Ens for dem alle er, at hårfarven skal fordeles i håret uanset hvilken farve og hårtype det er. For at påføre hårfarven korrekt, kan du se vores 3 simple trin til det, øverst på denne side.

For at vise dig hvilke muligheder du har til de forskellige hårtyper, har vi lavet denne hårfarve guide til dig.

Grå hårfarve

Opnå en lækker grå farve med Milkshake Direct color eller Wella Color Fresh. Bemærk at dit eget hår skal være lysnet i forvejen, for at kunne tage imod den grå farve.

En grå hårfarve kræver en masse pleje og også tålmodighed at vedligeholde, da den hurtigt kan falme. Du kan derfor med fordel vedligeholde din grå hårfarve med en farvebombe fra Maria Nila enten i silver eller black, alt efter hvor mørk din grå farve er.

Brun hårfarve

Trænger du til at give dit brune hår noget mere shine, eller ønsker du at farve dit brune hår? Så tøv ikke længere. Vi har en masse lækre produkter til dig, så du kan få noget glot og elegant brunt hår. Først skal du finde ud af hvordan du vil farve dit hår. Der er 3 forskellige måder du kan gøre det på: 

1) Ved at bruge skyllefarve

2) Gennem toning 

3) Farvning 

Følg anvisningerne på pakken og hold farven i håret i den anviste tid, før du skyller det overskydende farven ud igen. På den måde sikre du dig at få det flotte look, du gerne vil have. 

Der findes forskellige nuancer af brun og for at du finder lige netop den nuance, det brand eller den pris der passer til dig, så kan du se vores udvalg af brun hårfarve her.

For at efterbehandle dit hår, når den brune farve er i, anbefaler vi at du bruger Maria Nila Colour refresh Cacao Intense til dette, for at forstærke og intensivere hårfarven og dermed få det bedste resultat.

Blå hårfarve

Blå hårfarve er gået fra at være noget man så i film, til en del af vores hverdag nu. Hår farven blå er i mange nuancer og kan give dig et rigtig flot og friskt look. Hos BEAUTYCOS har vi sørget for at du har et stort udvalg af blå hårfarve, så du kan finde den nuance af blå der passer perfekt til dig.

Rød hårfarve

Vil du have farvet dit hår rødt? Så er du kommet til det rette sted. Hos BEAUTYCOS har vi samlet 10 forskellige produkter til dig, så du kan få en flot rød hårfarve, der passer perfekt til dit hår med det samme.

For at efterbehandle dit hår, når den brune farve er i, anbefaler vi at du bruger Revlon Nutri Colour Creme til dette, for at forstærke og intensivere hårfarven og dermed få det bedste resultat.

Lilla hårfarve

Før i tiden var en lilla hårfarve meget eksperimenterende. I dag findes den i et hav af lækre nuancer som pryder vores hår. Se BEAUTYCOS’ udvalg af mere end 5 forskellige produkter til at du kan få en lilla hårfarve.

For at efterbehandle dit hår, når den brune farve er i, anbefaler vi at du bruger en lavendel colour bomb fra ID Hair til dette, for at forstærke og intensivere hårfarven og dermed få det bedste resultat.

Pink hårfarve

Vil du købe en pink hårfarve, så dit hår kan få det flotte pinke look? Så har vi her nogle kvalitetsprodukter til netop dette. 

For at efterbehandle dit hår, når den brune farve er i, anbefaler vi at du bruger en Power Pink Colour Bomb fra ID Hair til dette, for at forstærke og intensivere hårfarven og dermed få det bedste resultat.

Toningsfarve 

Har dit hår mistet lidt at farven eller trænger det bare til at blive piftet op? Så er toningsfarve det perfekte produkt til dig!

Toningsfarve toner dit hår og gør at du opnår den lækre, fyldige farve igen, som du er vant til. Toningsfarven holder i op til 8 uger, alt efter hvilket brand det er.

Skyllefarve

Skyllefarve er til dig der gerne vil have en midlertidig hårfarve, uden at binde dig til den langvarigt. En skyllefarve bliver skyllet ud af håret gradvist og er helt væk efter 6-10 hårvaske.

Skyllefarve lægger sig oven på dit hår og forsvinder helt efter det er skyllet ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.