Hårfarver & Tilbehør

Varer 1-40 af 3668

Side
pr. side
Stigende orden
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
 • Hårpleje
  • Shampoo & Conditioner
  • Hårstyling
  • Hårfarver & Tilbehør
   • Hårfarver
    • Hårkridt
    • Hårfarve spray
    • Farvebomber
    • Permanent hårfarve
    • Skyllefarve
    • Afblegning
     • Lysningsfarve
     • Afblegningspulver
    • Hjemmefarve
   • Tilbehør
    • Hætter til striber
    • Reflekspapir
    • Målebæger
    • Engangshandsker
    • Beize
    • Diverse
    • Farveskåle
  • Hårkur
  • Hårolie
  • Permanente krøller
  • Tilbehør
  • El-artikler
Størrelse
ml/g
ml/g
Brands
 1. ColourB4
 2. Makeup Organizer
 3. Alfaparf
 4. American Crew
 5. Bob Tuo
 6. Comair
 7. Davines
 8. Echosline
 9. Efalock
 10. Elumen
 11. Emme Diciotto
 12. Glynt
 13. Goldwell
 14. Guy Tang
 15. Hair Doctor
 16. Id Hair
 17. John Masters
 18. Joico
 19. Kerastase
 20. Kevin Murphy
 21. Label.m
 22. Loreal
 23. Maria Nila
 24. Milk_Shake
 25. Olaplex
 26. Osmo
 27. Pureology
 28. Redken
 29. Ref
 30. Refectocil
 31. Revlon
 32. Schwarzkopf
 33. Sebastian
 34. Sibel
 35. Wella
Pris
kr
kr
Køn
 1. Mand
 2. Kvinde
 3. Barn
Hårtype
 1. Alle Hårtyper
 2. Blondt og lysnet hår
 3. Farvet hår
 4. Gråt hår
 5. Kort Hår
 6. Krøllet hår
 7. Langt hår
 8. Modent hår
 9. Normalt hår
 10. Skadet og slidt hår
 11. Tykt og kruset hår
 12. Tørt hår
Hudtype
 1. Uren hud
 2. Normal hud
 3. Fedtet hud
 4. Tør hud
 5. Moden hud
 6. Problematisk hud
 7. Pigmenteret hud
 8. Kombineret hud
Egenskaber
 1. Anti age
 2. Blødgørende
 3. Curly Girl godkendt
 4. Med farve
 5. Mod skadet og slidt hår
 6. Mod spaltede spidser
 7. Nærende
 8. Parabenefri og organisk
 9. Rensende
 10. Styrkende
 11. Teksturgivende
 12. Til blondt og lysnet hår
 13. Til farvet og behandlet hår
 14. Til gråt og modent hår
 15. Uden ammoniak
 16. Fugtgivende
 17. Beskyttende
 18. Glansgivende
 19. Sulfatfri
 20. Volume
 21. Plejende
 22. Reparerende
 1. Makeup Organizer No 8 Jewellery - Ref. RAN5055 (let ridset)
  Makeup Organizer No 8 Jewellery - Ref. RAN5055 (let ridset)

  spar46%

  Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr

Varer 1-40 af 3668

Side
pr. side
Stigende orden

Hvad er hårfarve?

Hårfarve bruges, som navnet antyder, til at farve håret. Hårfarve bruges primært af kvinder, men nogle mænd farver også deres hår. Den primære grund til at folk farver deres hår, er kosmetisk, eksempelvis for at dække gråt hår, eller bare for at skifte til en farve som er mere moderne. En anden grund til at farve håret kan være for at få sin originale farve tilbage, efter håret er blevet misfarvet af styling eller sol-blegning.

Hårfarvning er ældgammelt, og kan dateres tilbage til antikke tider, hvor mennesker brugte planter som for eksempel henna, til at farve deres hår. I bogen ”Eighteen Books of the Secrets of Art & Nature” fra år 1661, kan man finde guides til at farve håret forskellige farver. Der er fundet spor fra 1860’erne af syntetiske hårfarver, men Eugène Schueller, stifteren af L’Oréal, er anerkendt som skaberen af den første syntetiske hårfarve i år 1907. I 1947 lancerede det tyske kosmetikfirma, Schwarzkopf, verdens første hjemme-hårfarve ”Poly Color”, som gjorde det muligt at farve sit eget hår derhjemme, i stedet for at skulle gå til frisøren. Hårfarvning er i dag en kæmpe industri, og langt de fleste farver deres hår derhjemme, mens nogen stadig går til frisøren for at få professionel hjælp.

 

Hvilke hårfarver kan du købe hos Beautycos.dk?

Der findes hårfarver fra mange forskellige brands, og farvemulighederne er næsten uendelige, så det kan være svært at finde ud af hvilken farve man skal bruge. For at gøre det mere overskueligt at finde den rigtige hårfarve, bruger producenterne numre til hver farve. Numrene skal læses på den måde, at 1 betyder helt mørkt hår, og 10 er lyst blond hår. Tallene efter kommaet viser den præcise nuance af farven. Det bedste du kan gøre er at finde ud af hvilket mærke du gerne vil have hårfarve fra, og dernæst google en oversigt over hvilken farve der hører til farvens nummer. På Beautycos.dk kan du finde hårfarver fra mange populære brands, som for eksempel L’Oréal, Wella, Redken, Goldwell Elumen, ALFAPARF og mange andre.

Hvis du er i tvivl, så ring til os på +45 66 19 49 49 eller send os en e-mail via kontaktformularen HER.

Alternativt kan du spørge din frisør til råds om hvilken hårfarve de kan anbefale dig at bruge, da de fleste frisører har stor erfaring med hårfarvning.

 

Tips til dig som overvejer at farve dit hår

Tag dig tid til at finde den rigtige farve. Uanset om du selv farver dit hår, eller går til en professionel salon, er det vigtigt at du ikke fortryder, hvis dit hår farves med permanent hårfarve, da man ikke bare lige kan skifte tilbage til den gamle farve. Prøv evt. med ikke-permanent hårfarve først, hvor du får nogle uger til at vurdere om du kan lide din nye hårfarve.

Vælg en kvalitets-hårfarve, så du opnår højest sandsynlighed for det resultat du håber på. Ligesom med mange andre produkter får du hvad du betaler for, når det kommer til hårfarve.

Hvis du selv farver dit hår, så følg instrukserne til punkt og prikke. Brug den rigtige mængde af ingredienser som der står i beskrivelsen, og brug en timer så du sikrer at farven sidder i dit hår præcis den tid det skal.

Hvis du ønsker highlights eller drastisk skift af hårfarve, så søg professionel hjælp. Det er ofte ved disse forvandlinger at det går galt, og det ender med misfarvet hår som er eksempelvis grønt eller orange. Hvis du selv farver dit hår, er det anbefalelsesværdigt at du holder dig i nogenlunde nærhed af din eksisterende hårfarve, og ikke prøver at skifte fra eksempelvis blond til mørkt hår, eller omvendt mørk til blond, som er en af de sværeste forvandlinger at få et godt resultat ud af.

Hvis du har farvet håret selv, og farven er helt forkert eller håret er blevet skadet, så søg professionel hjælp. Du bør ikke prøve at rette problemet selv, da det ofte vil gøre det værre.

Du bør ikke farve dit hår for ofte, da hårfarve er hårdt for dit hår. Vent mindst 3 til 6 måneder mellem hårfarvninger, og farv kun hårrødderne ind imellem, hvis nødvendigt.

Brug ikke almindelige hårprodukter. Den shampoo du plejer at bruge kan ofte skade farvet hår, eller hurtigt udvaske hårfarven. Det er vigtigt at vælge shampoo, conditioner og stylingprodukter som er skånsomme og beregnet til brug på farvet hår. Se mere i næste afsnit, for nogle gode muligheder.

 

Hvordan bevarer jeg min nye hårfarve længst muligt?

Når du har farvet dit hår, skal du bruge nogle hårprodukter som er beregnet specielt til farvet hår, for at opnå og bibeholde det bedste resultat. Du kan finde hårprodukter til farvet hår fra mange forskellige producenter, så hvis du allerede har en favorit, kan du selvfølgelig prøve deres. Ellers har vi et par anbefalinger her:

Joico Color Endure Shampoo og Conditioner

Joico Color Endure Shampoo og Joico Color Endure Conditioner

Joico Color Endure serien er enormt populær til farvebehandlet hår. Dit hår bliver blidt renset, og sørger for at farven ikke falmer.

Klik på billederne for at se mere om Joico Color Endure Shampoo og Conditioner på Beautycos.dk.

 

Alternativt kan vi også anbefale Maria Nila Luminous Colour Shampoo og Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Shampoo og Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Svenske Maria Nila er et af vores rigtig populære brands, og de har også produkter specielt udviklet til farvebehandlet hår. Maria Nila Luminous Colour Shampoo og Conditioner tilfører glans til håret, og virker samtidig genopbyggende på stresset hår. Derudover beskyttes hårfarven, og farvetabet reduceres mest muligt.

Klik på billederne for at se mere om Maria Nila Luminous Colour Shampoo og Conditioner på Beautycos.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration