Skyllefarve

Elsker du at eksperimentere med forskellige hårfarver om det er rød, pink, grøn eller måske blå (alle farver). Så har vi et stort udvalg af skylle- og toninghårfarver, som kan give et semi-permanent hårfarve. Til dig som ønsker et glansfuldt hår og i...

Læs mere

151 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13174 varer
  • Shampoo & Conditioner 3656 varer
  • Hårstyling 2630 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4059 varer
  • Hårkur 1097 varer
  • Hårolie 338 varer
  • Hårserum 167 varer
  • Permanente krøller 99 varer
  • Tilbehør 1411 varer
  • El-artikler 503 varer
Brands
Brands
 1. American Crew 4 varer
 2. Goldwell 14 varer
 3. Loreal 89 varer
 4. Osmo 1 vare
 5. Redken 2 varer
 6. Wella 41 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

151 Produkter

Side
pr. side

Hvordan anvender man skyllefarve?

 

OBS. Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.

Ser du skyllefarven billigere hos en anden butik eller webshop, så tilbyder vi altid prismatch. Det eneste krav er at vores betingelser bliver overholdt, læs mere om vores prisgaranti her.

Elsker du at eksperimentere med forskellige hårfarver om det er rød, pink, grøn eller måske blå (alle farver). Så har vi et stort udvalg af skylle- og toninghårfarver, som kan give et semi-permanent hårfarve. Til dig som ønsker et glansfuldt hår og ikke har lyst til at farve dit hår permanent og godt vil eksperimentere med nye farver i dit hår. Skyllefarve plejer dit hår samtidig med at det gradvist bliver vasket ud når du skyller håret.

Hvad er skyllefarve?

Skyllefarve er et farvemiddel der lægger sig på overfladen af hårstrået, og gradvist bliver vasket ud. Skyllefarve er til dig der ønsker et semi-permanent hårfarve, hvor der er mulighed for fortrydelsesret, da farven vaskes ud efter 6-10 hårvaske alt efter hvilken nuance skyllefarve du vælger, iforhold til din oprindelig hårfarve. Hvis du benytter skyllefarve jævntligt, vil det til sidst "sidde fast" i hårstråene ligesom helt almindelig oxydationsfarver. 

Hvad er toning?

Toning er et farvemiddel, der lægger sig under hårstrået. Toning holder 4-8 uger men går også gradvist ud, efter hårvask ligesom skyllefarve. Toning er til dig der ændre look ofte, og godt kan lide og ekspermintere med nye farver. Toning er et produkt til hår, hvor der ikke er for meget gråt eller hvidt hår. Det forbliver permanent, hvis du behandler håret med toning flere gange. 

Hvad er forskellen på skyllefarve og toning?

Fordelen ved toning er du kan vælge en ny farve næste gang du skal have ordnet hår. Toning er også god til friske gråt hår op med, uden at være afhængig at skulle farve håret igen og igen. Skyllefarve giver pleje til håret samtidig med at det giver dit hår et nyt look, skylle hårfarve holder dog kortere tid i håret. Skyllefarve er til dig der ønsker en semi-permanent forandring, toning er til dig der ønsker en mere permanent hårfarve, som holder længere tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord