Hårkur

Hårkur

Er du en af dem der godt kunne tænke dig at gøre det allerbedste du kan for dit hår? Vil du give det den ultimative hårpleje? Så er det en god idé at supplere din sædvanlige hårplejerutine med en god hårkur.

En hårkur er med til at både pleje ...

Læs mere

1045 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12468 varer
  • Shampoo & Conditioner 3407 varer
  • Hårstyling 2411 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4027 varer
  • Hårkur 1045 varer
   • Leave-in hårkur 228 varer
  • Hårolie 328 varer
  • Hårserum 148 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1331 varer
  • El-artikler 438 varer
Brands
Brands
 1. 7th Heaven 3 varer
 2. Agadir 6 varer
 3. Alfaparf 6 varer
 4. Alterna 19 varer
 5. American Crew 2 varer
 6. Amika 3 varer
 7. Arganmer 3 varer
 8. Arganour 7 varer
 9. Aussie 15 varer
 10. Australian Bodycare 11 varer
 11. Aveda 18 varer
 12. Biosilk 2 varer
 13. Boucleme 3 varer
 14. Bumble & Bumble 12 varer
 15. Chi 2 varer
 16. Cosmos Co 4 varer
 17. Cutrin 5 varer
 18. Davines 57 varer
 19. Design.Me 1 vare
 20. Echosline 5 varer
 21. Ecooking 1 vare
 22. Eleven Australia 13 varer
 23. Epiic Hair Care 3 varer
 24. EVO 6 varer
 25. Fanola 17 varer
 26. Fudge 2 varer
 27. FVS - Frisørens Vital System 1 vare
 28. Glynt 9 varer
 29. Gold 6 varer
 30. Goldwell 47 varer
 31. Graham Hill 2 varer
 32. Grazette 6 varer
 33. Hair Doctor 3 varer
 34. Innersense 10 varer
 35. Intragen 3 varer
 36. John Masters 9 varer
 37. Joico 16 varer
 38. K18 3 varer
 39. Kerastase 96 varer
 40. Keune 13 varer
 41. Kevin Murphy 22 varer
 42. KMS California 1 vare
 43. La Biosthetique 9 varer
 44. Label.m 8 varer
 45. Lanza 4 varer
 46. Less is more 2 varer
 47. Living Proof 7 varer
 48. Loreal 67 varer
 49. Macadamia 5 varer
 50. Mane N Tail 1 vare
 51. Maria Nila 7 varer
 52. Matrix 8 varer
 53. Milk_Shake 26 varer
 54. Miqura 3 varer
 55. Montibello 6 varer
 56. Mop 1 vare
 57. Moroccanoil 23 varer
 58. My.Organics 30 varer
 59. Nak 6 varer
 60. Nashi Argan 7 varer
 61. Nine Yards 1 vare
 62. Nioxin 23 varer
 63. No Inhibition 4 varer
 64. O&M Original Mineral 3 varer
 65. Olaplex 10 varer
 66. Organic Pure Care 3 varer
 67. Oribe 8 varer
 68. Orofluido 5 varer
 69. Osmo 7 varer
 70. Oway 20 varer
 71. Paul Mitchell 21 varer
 72. Philip B 1 vare
 73. Pureology 10 varer
 74. Rahua 5 varer
 75. Redken 40 varer
 76. Ref 11 varer
 77. Revitalash 1 vare
 78. Revlon 19 varer
 79. Sachajuan 4 varer
 80. Schwarzkopf 20 varer
 81. Sebastian 8 varer
 82. Sexy Hair 7 varer
 83. Shu Uemura 12 varer
 84. Sim Sensitive System 4 5 varer
 85. Simply Zen 7 varer
 86. Soft Cloud 1 vare
 87. Sol De Janeiro 2 varer
 88. Super 88 2 varer
 89. T-Lab 3 varer
 90. The Organic Pharmacy 1 vare
 91. Tigi 9 varer
 92. Trevor Sorbie 2 varer
 93. Trontveit 3 varer
 94. Uniq One 8 varer
 95. Unite 1 vare
 96. Unwash 1 vare
 97. Waterclouds 5 varer
 98. Wella 57 varer
 99. Yuaia Haircare 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15 5 varer

1045 Produkter

Side
pr. side

Hvilken hårkur er den bedste til mig? 

For at finde den bedste hårkur, er det vigtigt at du vælger en hårkur der passer til dit hår. Der er mange forskellige former for hår og stadier som dit hår kan være i. for at gøre forvirringen lidt mindre, har vi lavet en oversigt til dig herunder.

Hårkur til farvet hår

Hvis du har farvet dit hår eller har fået det behandlet er det vigtigt at bruge den rigtige hårkur som kan hjælpe med at bevare farven, give ekstra pleje og beskytte dit hår samtidigt. 
En intens maske til farvet hår er Color Mask fra Hair Doctor. Kuren indeholder mangokerneolie, orkidé ekstrakt og hvede proteiner som vil give dit hår vitalitet og få det til at stråle af sundhed. Den milde formel i kuren vil også beskytte håret mod solens UV-stråler.

Color Protect Reconstructive Treatment fra Paul Mitchell er en hårkur der vil bekæmpe din falmende hårfarve. Hårkuren indeholder solsikke ekstrakt, der hjælper med at holde på farven længere. Kuren er fyldt med kraft som er med til at forebygge knækket hår og spaltede spidser.

Hårkur til lyst hår 

Har du blondt eller hår der er blevet lysnet, så vil du sikkert gerne bevare din flotte gyldne farve, og undgå at farven ændre sig eller bliver gullig. Sheer Silver Masque fra Maria Nila er en skøn hårkur særligt til dig med blondt hår. Kuren indeholder violette pigmenter og brombær ekstrakt som er med til at give dit hår et smukt køligt skær og modvirker de gullige nuancer. Den vil samtidigt tilfører håret ekstra glans, og virke styrkende på hvert enkelt hårstrå, hvilket vil give håret en lækker struktur.

Dumb Blonde Reconstructor fra TIGI er en hårkur der giver håret en masse soja protein og vitamin B5 til dit hår og vil genopbygge det indefra. Hvis dit hår er kemisk behandlet, så kan denne kur give dit hår den ekstra pleje og reparation det har brug for.

Hårkur til tyndt hår 

Er dit hår fint og tyndt, så ønsker du nok at styrke dit hår og opnå mere volumen. Her kan den helt rigtige hårkur komme dig til undsætning og give dit hår fornyet liv.

Densifique Masque Densité fra Kérastase er en genopbyggende hårmaske, som giver dit hår ultimativ pleje og samtidigt nærer og blødgøre håret. Du vil kunne se en tydelig forskel efter brug og dit hår vil få en helt ny vitalitet. Nature Cacao Mask fra L’Oréal er en anden god hårkur som er specielt udviklet til fint skandinavisk hår. Kuren plejer håret i dybden, men uden at tynge håret. Håret får en fin lethed og naturlig fylde. 

Hårkur til tørt hår

Er du ked af dit hår er tørt og flosset, så står du nok og mangler en fugtgivende og plejende hårkur.
Berber Oil Mask fra Osmo er en lækker hårkur der giver intensiv pleje og vil genopbygge dit hår så det får et smukt og glansfuldt udseende. Hårkuren kan bruges af alle hårtyper, men er især velegnet til tørt eller beskadiget hår, da den indeholder Argan olie, avocadoolie og olivenolie, som er med til at reparer og pleje håret.

Schwarzkopf har BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends som er en hårkur der vil reparerer spidserne på skadet hår, og vil forebygge spaltede spidser. Kuren vil give fine, glatte spidser fulde af spændstighed og glans.  

Hårkur til spaltede spidser

Har du hår med spaltede spidser og vil gerne af med dem? Så har vi et stort udvalg af produkter imod spaltede spidser, som kan hjælpe dig med at forsegle de spaltede spidser og beskytte mod ny spaltning ved regelmæssig brug. En hårkur vil pleje dit hår og give den glansen og smidigheden igen.

Hårkur til krøllet hår 

De fleste personer med krøllet hår vil gerne gøre det bedste for deres krøller og bevare krøllernes form og smidighed. Heldigvis findes der en række hårkure med formålet at opretholde dine krøllers spændstighed og undgå at det bliver kruset.

Curl Passion Mask fra Milk_Shake er en effektiv maske specielt til krøllet hår. Masken er med til at tilføje intensiv fugt og pleje til dit hår, samtidig med den forhindrer krus. De aktive ingredienser i masken fremmer krøllernes holdbarhed, så dine flotte krøller vil holde hele dagen. Dit hår vil blive elastisk og glansfuldt med denne hårkur.

Hårkur til skadet hår

Har du skadet hår? Så kan den rigtige hårkur hjælpe dig med at give ekstra pleje, beskyttelse og efterlade dit hår rent og fyldt med næring.

Ultimate Remedy Treatment fra Shu Uemura er en hårmaske som er særligt til dig med ekstremt ødelagt hår, og ønsker at genoprette hårets originale liv og sundhed. Hårkuren kan med sin unikke og innovative formel reparere dit skadet hår, og give styrken til dit hår tilbage. Kuren vil puste liv i triste lokker, og dit hår vil fremstå sundt og levende.

Er dit tilfælde mindre ekstremt, så er Biolage Repair inside Mask fra Matrix en godt valg. Denne hårkur indeholder arginine og soja, som har nogle skønne reparerende og genopbyggende egenskaber, der vil gøre dit hår mere smidigt og give det en masse glans.

Hårkur mod hårtab

Lider du af tidlig hårtab eller oplever du at dit hår er blevet tyndere, så er der en hårkur specielt til dig. De vil genopbygge og fremme ny hårvækst. 3D Intensive Diaboost fra Nioxin er en hårkur der beskytter og plejer hovedbunden, samtidig med den fremmer ny hårvækst ved at stimulerer blodcirkulationen i hovedbundens yderste lag. Kuren indeholder biotin og hestekastanje ekstrakt, som har en genoplivende effekt på blodcirkulation.

Hårkur mod skæl 

Lider du af hovedbundsproblemer, såsom skæl, kløe eller irriteret hovedbund, så findes der også en hårkur der kan hjælpe dig med at få hovedbunden på rette kurs igen. Deep Scalp Purifying Serum fra John Masters Organics vil behandle og berolige din irriterede eller sarte hovedbund, og samtidigt fjerne overskydende fedt og olie i dit hår og hovedbund.
Den hjælper dig med at få din hovedbund i balance igen, og forhindre dannelsen af skæl. Efter brug af denne hårkur, vil blodcirkulationen i din hovedbund blive forbedret, hvilket vil resultere i et stærkere og sundere hår.

Hårkur

Er du en af dem der godt kunne tænke dig at gøre det allerbedste du kan for dit hår? Vil du give det den ultimative hårpleje? Så er det en god idé at supplere din sædvanlige hårplejerutine med en god hårkur.

En hårkur er med til at både pleje og trænge dybt ind i dit hår, så dit hår bliver sundere. Den skal sidde i alt fra et til flere minutter, nogle kan man sove med i, og andre skal skylles let eller grundigt ud. Det skifter fra produkt til produkt og det fremgår selvfølgelig på hvert produkt.

Her hos Beautycos kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige hårkur til dig og give dig nogle eksempler på den helt rette hårkur til dig og dit hår.

Økologisk og parabenefri hårkur

Vil du gerne være med til at beskytte miljøet og samtidig være god mod din krop? Så er økologiske og parabenfri hårkure lige noget for dig. Dit hår plejes på en naturlig måde og du kan have god samvittighed ved at bruge produktet.

Vi har et bredt udvalg af økologiske og parabenefri hårkurer, som foruden dette er fri for sulfater og gluten. Dette resulterer også i at dit hår bliver mere medgørligt og nemmere at rede igennem.

Det nyeste vidundermiddel på markedet er denne Olaplex No.3 Take Home Hårkur. Hårkuren er curly girl godkendt, hvilket vil sige at hårkuren hverken indeholder alkohol, parabener, sulfat m.m. Har dit hår brug for en super genopbyggende hårkur, så er denne oplagt til dig. Se ligeledes hele Olaplex hårpleje serien. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord