Shu Uemura

Shu Uemura
Shu Uemura serier

Hos BEAUTYCOS har vi adskillige stærke skønhedsbrands. Ét af de mere eksklusive er Shu Uemura, der bygger på japansk luksus og kvalitet. Brandet er opfundet af den japanske mand af samme navn, der startede med at udvikle makeupprodukter i 1960’erne t...

Læs mere

55 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 55 varer
  • Shampoo & Conditioner 26 varer
   • Shampoo 18 varer
   • Conditioner 9 varer
  • Hårstyling 17 varer
  • Hårkur 12 varer
  • Hårolie 2 varer
  • Hårserum 4 varer
 • Mænd Mænd 3 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL-størrelse 4 varer
Pris
Pris
-

55 Produkter

Side
pr. side

Hos BEAUTYCOS har vi adskillige stærke skønhedsbrands. Ét af de mere eksklusive er Shu Uemura, der bygger på japansk luksus og kvalitet. Brandet er opfundet af den japanske mand af samme navn, der startede med at udvikle makeupprodukter i 1960’erne til de kræsne brugere i Hollywood, hvor intet under perfektion er godt nok. Nu kendes mærket også som producent af hårplejeprodukter, der især bruges af frisører for at opnå et professionelt niveau. Siden år 2000 har Shu Uemuras skønhedsprodukter været forhandlet og udviklet i samarbejde med LÒRÈAL, kendt som Shu Uemura Art of Hair.  

Shu Uemura er lig med eksklusiv kvalitet 

Lige meget om du leder efter olier, cremer, spray, balsam eller shampoo Shu Uemura, er du sikret en høj standard. Produkterne er kreeret af rene ingredienser, der opfordrer til kreativitet og er pakket i emballage med farverigt blikfang, som kendetegner den asiatiske modescene. Shu Uemura praktiserer moderne skønhed, der bygger på traditionelle opskrifter, og resultatet er velduftende og effektive produkter. Hele mode- og makeupverdenen kender brandet for at have revolutioneret branchen med eksklusiv, høj kvalitet. 

Shu Uemura shampoo til alle behov 

Det er især værd at fremhæve Shu Uemura shampoo, for det er selvpleje af nye højder, der giver håret mere liv. Fugtgivende og sunde for håret. Shu Uemura shampoo er velegnet til adskillige slags hårtyper og er udviklet til at tilføje glans og imødekomme hårfibrenes behov. De fleste er kreeret på en base af vildroseolie, og virker ikke kun rensende, men sørger for en gennemgående blødhed både ved hårets rødder og spidser. Dertil er de fulde af vitaminer, der hjælper til at styrke hårets integritet og virker reparerende.  

Om dit hår mangler et sleek touch, volume, lift, wave eller protection, kan du uden tvivl finde det rette produkt i vores sortiment. Hos BEAUTYCOS har vi nemlig et bredt udvalg af Shu Uemuras produkter, og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du leder efter.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord