Le Mini Macaron

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron - få flot manicure derhjemme

Ønsker du en neglelak, som giver et langtidsholdbart resultat på op til 2 uger, så vil du elske Le Mini Macaron. Le Mini Macaron giver et professionelt salon-resultat af høj kvalitet og efterlader neglene...

Læs mere

130 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 20 varer
  • Pakketilbud Pakketilbud 2 varer
  • Hudpleje Hudpleje 15 varer
  • Makeup Makeup 126 varer
    • Negle 126 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

130 Produkter

Side
pr. side

Le Mini Macaron - få flot manicure derhjemme

Ønsker du en neglelak, som giver et langtidsholdbart resultat på op til 2 uger, så vil du elske Le Mini Macaron. Le Mini Macaron giver et professionelt salon-resultat af høj kvalitet og efterlader neglene med et glansfuldt finish, som ser fantastisk farverigt ud!  

Få samme negle som hos en neglesalon 

Le Mini Macaron-sættene indeholder en neglelak af typen gellak eller gelpolish, der blot betyder, at et lag af gel spredes over neglene for at holde dem stærke og mere resistente overfor knæk. Denne opvarmes så gennem en LED-lampe, der forsegler og styrker laget af gel. Påføringen af gelnegle er normalt en proces, der er forbeholdt negleklinikker og beautysaloner. Men nu kan du også få din helt egen manicure-station hjem til med et Le Mini Macaron kit.  

Le Mini Macaron er også god for nybegynder-negleteknikere 

Vi har i vores sortiment også Le Mini Macaron kit til dig, der ikke har prøvet at lave gellak-negle før. Her medfølger både farve, LED-lampe, 10 remover pads, en neglefil og en neglebåndsskubber, og så er du klar til en perfekt mani- eller pedicure. LED-lampen kan både anvendes til fingerneglene og tåneglene. Det eneste du skal gøre for at anvende lampen til fødderne, er at flippe den magnetiske top, så er den klar til brug. 

Hvis du allerede har de øvrige værktøjer til at få flotte, glansfulde negle, kan du også blot finde forskellige farver af gel polish fra Le Mini Macaron her på siden. Vi har hos BEAUTYCOS et stort udvalg af nuancer, så du kan uden tvivl finde noget, der også falder i din smag. 

Sådan bruger du Le Mini Macaron 

Gellakkerne skal anvendes sammen med Le Mini Macaron LED-lampen i en rimelig simpel rutine. Først skal du sørge for at skubbe dine neglebånd tilbage og file dem med en neglefil. Derefter skal du have fat i gellakken, hvor børsten næsten ikke skal have noget lak på, når du påfører første lag. Dette skal være meget tyndt. Herefter skal du lade fingeren tørre under Le Mini Macaron LED-lampen i 30 sekunder. Den proces skal du gentage endnu en gang, men med et tykkere lag lak på neglen og endnu et halvt minuts tørring. Kom igennem med alle neglene, og så har du en smuk og elegant manicure.  

Le mini macaron starter kit 

Med et Le Mini Macaron starter kit får du både farve, LED lampe, 10 remover pads, en neglefil og en neglebåndsskubber, og så er du klar til en perfekt mani- eller pedicure. 

Alle fortjener en smuk manicure, og er du en af dem, der har travlt, og ofte er på farten, er dette 3-i-1 system perfekt for dig. Lampen er nem at have med og kan tilsluttes alt der har en USB port. 

Kan både anvendes til fingreneglene og tåneglene. Det eneste du skal gøre for at anvende lampen til fødderne er at flippe den magnetiske top, så er den klar til brug. 

Formlen på produktet er desuden fri for parabener. 

3-i-1 formel 

Le Mini Macaron-sættet er baseret på en 3-i-1 formel, hvilket gør hele processen både hurtigere og nemmere end traditionel neglelakering. Du slipper derfor for at skulle anvende 3 forskellige produkter (base, farve og topcoat) og skal kun nøjes med ét enkelt produkt samt en LED-lampe. 

Alle fortjener en smuk manicure, og er du en af dem, der har travlt, og ofte er på farten, er dette 3-i-1 fra Le Mini Macaron-system perfekt for dig, så du sparer tid og besvær, når neglene skal lægges. Lampen er nem at have med og kan tilsluttes alt, der har en USB-port. Formlen på produktet er desuden fri for parabener. 

Har du ikke fundet det, du leder efter? 

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt sortiment af disse kvalitetsneglelakker, ligesom du af og til kan finde Le Mini Macaron tilbud på alle dine favoritfarver. Hvis du er i tvivl om, hvilken nuance eller tilbehør du skal vælge for den optimale finish på dine negle, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder med flere års erfaring inden for skønheds- og beautybranchen og vil med glæde gi’ et godt råd med på vejen, så du kan komme odentligt fra start med Le Mini Macaron. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord