Hårolie

Hvad gør hårolie?

Hårolie er blevet så utrolig populært og det skyldes tildels det super flotte hår som opnås, samt den sunde effekt hårolie har på håret. Men har du undret dig over, hvorfor at hårolie er godt for håret?

Det gode ved hårolie er, at d...

Læs mere

328 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12468 varer
  • Shampoo & Conditioner 3407 varer
  • Hårstyling 2411 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4027 varer
  • Hårkur 1045 varer
  • Hårolie 328 varer
   • Argan olie 113 varer
   • Castor olie 7 varer
  • Hårserum 148 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1331 varer
  • El-artikler 438 varer
Brands
Brands
 1. 7th Heaven 1 vare
 2. Agadir 28 varer
 3. Alterna 3 varer
 4. Argan Secret 1 vare
 5. Arganmer 2 varer
 6. Arganour 9 varer
 7. Australian Bodycare 4 varer
 8. Aveda 2 varer
 9. Biosilk 3 varer
 10. Boucleme 1 vare
 11. Bumble & Bumble 3 varer
 12. Chi 3 varer
 13. Cutrin 4 varer
 14. Darphin 1 vare
 15. Davines 9 varer
 16. Echosline 1 vare
 17. Ecooking 1 vare
 18. Elizabeth Arden 2 varer
 19. Evolve 1 vare
 20. Fudge 1 vare
 21. FVS - Frisørens Vital System 1 vare
 22. Glynt 2 varer
 23. Gold 2 varer
 24. Goldwell 7 varer
 25. Grazette 1 vare
 26. Hair Doctor 2 varer
 27. Id Hair 2 varer
 28. Innersense 2 varer
 29. Jamaican 7 varer
 30. John Masters 4 varer
 31. Joico 2 varer
 32. Kerastase 9 varer
 33. Keune 1 vare
 34. Kevin Murphy 1 vare
 35. KMS California 1 vare
 36. Label.m 2 varer
 37. Lanza 1 vare
 38. Living Proof 2 varer
 39. Loreal 5 varer
 40. Macadamia 7 varer
 41. Malibu 1 vare
 42. Maria Nila 2 varer
 43. Matrix 5 varer
 44. Meraki 1 vare
 45. Milk_Shake 8 varer
 46. Montibello 6 varer
 47. Moroccanoil 17 varer
 48. My.Organics 13 varer
 49. Nak 11 varer
 50. Nashi Argan 25 varer
 51. Naturligolie 5 varer
 52. No Inhibition 2 varer
 53. NUXE 9 varer
 54. Olaplex 1 vare
 55. Oribe 2 varer
 56. Orofluido 8 varer
 57. Osmo 2 varer
 58. Oway 9 varer
 59. Paul Mitchell 8 varer
 60. Philip B 2 varer
 61. Pureology 1 vare
 62. Rahua 2 varer
 63. Redken 3 varer
 64. Ref 1 vare
 65. Sachajuan 1 vare
 66. Schwarzkopf 4 varer
 67. Sebastian 6 varer
 68. Sexy Hair 1 vare
 69. Shu Uemura 2 varer
 70. Simply Zen 3 varer
 71. Sisley 1 vare
 72. Sol De Janeiro 1 vare
 73. The Organic Pharmacy 2 varer
 74. Tigi 3 varer
 75. Trevor Sorbie 1 vare
 76. Trontveit 2 varer
 77. Unite 1 vare
 78. Urban Tribe 1 vare
 79. Wella 8 varer
 80. Yuaia Haircare 1 vare
 81. ZenzTherapy 5 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor

328 Produkter

Side
pr. side

Hårolie efter hårtype

Krøllet eller gråt hår

Hvis du har krøller eller gråt hår, så vil en hårolie som regel gøre underværker for dit hår. Olien vil hjælpe med at definerer dine krøller. Har du gråt hår, som er lidt stift i det, vil en olie ligeledes gøre underværker og blødgøre håret.

Olier til hovedbunden

Der findes olier som er udviklet til at forbedre dine hovedbunds problemer. Har du en meget sart og tør hovedbund og måske den også skæller, så kan du med fordel bruge en olie og massere den ind i hovedbunden. Som alle ved, vil en massage i hovedbunden stimulere blodcirkulationen, hvilket er utrolig sundt for din hovedbund.

Hvis du ønsker at forkæle din hovedbund og dit hår endnu mere, så kan du påføre olien ned i længderne i håret også, så både hovedbund og hår får noget ud af dette. En anden selvfokælelses mulighed du har, er at gøre denne behandling af hovedbund og håret, til en kur som kan sidde natten over. Dette vil din hovedbund og dit hår takke dig for.

Hårolie til fint hår

Har du fint hår, så er det vigtigt at du tænker dig om, når du bruger en fed hårolie. Du kan nemlig risikere at olien bliver for tung for dit fine hår, hvis du bruger for meget hårolie. Bruger du for meget hårolie, kan det resultere i at dit hår vil falde sammen.

Vær opmærksom på at købe olier som ikke tynger håret eller en letvægtsolie. Den bedste optagelse for håret, hvis du har fint hår er, at påføre olien og kramme det ind i håret i håndklædetørt hår.

Hårolie til kraftigt hår

Har du et krafigtigt hår, så kan du næsten ikke gå galt i byen med hår olie. Dit hår kan nemlig påtage sig lidt af hvert og tåler alle slags hårolie typer. Du kan både bruge hårolien i håndklædetørt og helt tørt hår. Er dit hår til den tørre side, på samme tid med at det er tykt, så kan du med fordel kramme olien ind i håret når det er helt tørt.

Forskellige typer af hårolie

Der findes mange forskellige typer af hårolie, som vil give dig den hårpleje som du fortjener uanset hvilken hårtype du har. Leder du efter naturlige olier til håret, så er både arganolie, jojobaolie og kokosolie af naturlige olier. Dvs. at olierne er spækket med vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som er utrolig godt for din hårs sundhed.

Vidste du at du kan bruge olierne til både hud og hår, hvis olien er 100% naturlig olie.

Castor oil

Mange elsker castor oil, men hvad er castor oil egentlig? Castor olien som også kaldes en ricinusolie eller amerikansk olie, er alle det samme. Olien udtrækkes fra ricinus plantefrøene. Denne olie er yderst fed og bruges verden over til ekstrem tørre...

Naturlig hårolie - Plantebaseret hårolie

Argan olie

Argan oil er en af de mest populære olier på markedet. Dette skyldes den utrolig fede olie, som bare er et vidundermiddel til så mange ting. Denne hårolie har mange helende effekter og bruges også moddiverse sygdomme, som forebyggelse eller behandling.

Til håret giver denne hårolie, et super flot og skinnende look.Få blødheden og glansen tilbage og giv samtidig dit hår en masse næring med denne olie. De små flasker af olien betyder billig arganolie produkter.

Jojobaolie

Jojobaoile kan som de andre olier, bruges stort set overalt på kroppen, samt som en kur. Olien minder meget om de andre olier, men er super gode for huden til urenheder. Til håret er denne olie simpelthen så god til at modvirke skæl, rødme og kløe, som mange døjer med. Du vil herudover få tilført fugt og næring i det tørre hår.

Kokosolie

Kokosolie er simpelthen et vidundermiddel som kan bruges til alt. Kokosolie er en meget fed olie, både når du bruger den til madlavning, til huden eller til håret.

Denne kokosolie er også super god at lade sidde i håret henover natten. Hvis du ønsker at tage lidt af olien i håret efter badet eller i tørt hår, skal du blot bruge en lille bitte smule, da den fedter ekstremt meget.

Hvad gør hårolie?

Hårolie er blevet så utrolig populært og det skyldes tildels det super flotte hår som opnås, samt den sunde effekt hårolie har på håret. Men har du undret dig over, hvorfor at hårolie er godt for håret?

Det gode ved hårolie er, at dit hår tilføres en masse fugt. Du vil dermed opleve et galsfuldt hår og smidighed i håret. Har du tørt hår, så er en hårolie oplagt for dig at bruge, og osgå hvis du har et meget mat eller filtret hår. Det skal dog siges at absolut alle hårtyper kan bruge en hårolie. Tørt hår er tit lig med knækkede spidser og her kan hårolie gøre underværker: Den bibeholder dit hår uden tørre og knækkede spidser.

Hvad hårolien gør, er forskelligt alt efter hvilken type olie som findes i hårolien. Der findes mange forskellige typer hårolie, såsom castor oil / ricinusolie, argan olie, naturlige olier mm. Det som er fælles for olierne er, at de tilfører en masse gode egenskaber fra nærende vitaminer og fedtstoffer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord