Argan olie

Argan olie

Argan olie er et vidundermiddel som både kan anvendes til huden og håret. Det er rigt på E-vitamin som er et vigtigt antioxidant, bedre kendt som OMEGA-3. Du kan med fordel vælge produkter som indeholder ingredienset, for at opnå den ønske...

Læs mere

113 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12468 varer
  • Shampoo & Conditioner 3407 varer
  • Hårstyling 2411 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4027 varer
  • Hårkur 1045 varer
  • Hårolie 328 varer
   • Argan olie 113 varer
   • Castor olie 7 varer
  • Hårserum 148 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1331 varer
  • El-artikler 438 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15 1 vare

113 Produkter

Side
pr. side

Hvad kan argan olie bruges til?

Den mest populære anvendelse af argan olie, er til pleje af hår og hud, men olien har et næsten uendeligt antal anvendelser. Til pleje af krop er det vigtigt at du bruger en 100% rene argan olie.

Argan olie til pleje af huden kan give en intens og fugtgivende behandling og den kan nemt bruges under foundation eller anden make-up. Lige meget din hudtype kan olien benyttes til ansigtsmassage med cirkulerende bevægelser, som stimulere blodomløbet. Hvis du oplever dit hår som tørt og kedeligt, og misunder andre med lækkert blødt hår, så har Argan olie også løsningen på dét problem. Olien genopliver håret, og reparerer også din hovedbund. Den er også perfekt hvis dit hår er blevet ødelagt af overplejning eller mishandling. Olien kan anvendes som hårkur 1-2 gange om ugen, og du vil opleve et helt nyt hår der er stærkt, fyldigt og sundt.

Er du i tvivl om hvordan du helt præcis skal bruge argan olien? Så har vi lavet en guide til dig her.

Argan olie til ansigtet

Før du går i gang med at bruge argan olie til rensning af ansigtet, er det vigtigt at du gør følgende:

1) Fugt ansigtet med lunkent vand
2) Hæld argan olien i din hånd og masser det godt ind i ansigtet i 2 minutter
3) Lad olien være i dit ansigt i 30 sekunder
4) Læg nu en varm, fugtig klud på ansigtet i 15 sekunder
5) Efter de 15 sekunder skal du tøre olien af ansigtet så blidt som muligt
6) Vask nu dit ansigt med vand og tør derefter dit ansigt igen

Denne metode kan anvendes af alle, uanset hvilken hudtype du har. Du kan med fordel kombinerer metoden med en mere dybdegående udrensning af porerne cirka 1 gang om ugen – I starten måske lidt oftere og senere med længere mellemrum.

Argan olie hår

Denne metode tager sit udgangspunkt i at du bruger denne rene olie spray fra Cosmos Co Argan Olie, som er i en flaske med trykpumpe til let dosering. Du skal bruge en mængde, der svarer til 1-2 teskefulde.

1) Tag en lille smule olie i håndleddet

2) Dyp fingerspidserne i olien så de alle er dækket af et tyndt lag

3) Masser nu hovedbunden med fingerspidserne. Brug rolige bevægelser

4) Lad olien sidde i hovedbunden i minimum 2 timer

5) Dette skal gøres 1 til 2 gange dagligt, alt efter behov

Argan olie til neglene

Denne behandlingsmåde er til dig der oplever at dine negle knækker eller at de bare har brug for en kærlig hånd.

1) Læg et tyndt lag olie på dine negle. Ligesom hvis du putter neglelak på

2) Det er vigtigt at det er et meget tyndt lag olie

3) Olien skal have lov at blive på neglene natten over

4) Vi anbefaler at dette gøres dagligt for den fulde effekt

Er du blevet inspireret her på siden og har du lyst til at kaste dig ud i verden af Argan Olie, så er du velkommen til at tjekke vores mange produkter med Argan Olie ud. Vi har både den 100% rene olie og et væld af stylingprodukter.

Hvor stammer argan olie fra?

Det helt aktuelle inden for hår og kropspleje er argan olie, men det er måske ikke alle der ved hvor olien kommer fra, eller alle dens fantastiske egenskaber.

Argan træerne vokser vildt i Marokkos ørken. Det er særligt i den sydlige del af Marokko at træerne vokser. Argantræet er truet, og derfor også fredet. Det betyder at det er forbudt at fælde træerne, men det er dog lovligt at benytte frugterne fra træet, hvis de plukkes forsigtigt.

Træerne vokser meget langsomt, og kan blive op til 2-300 år gammel. Det er netop i træets frugter man kan finde kernerne, som er fyldt med vidunderlig argan olie.

Olien findes i to forskellige udgaver – den spiselige og kosmetiske udgave.

Den kosmetiske udgave af olien er en relativ ny opdagelse, da den først blev opdaget i slutningen af det 19. århundrede. Det er denne udgave af olien der er mest kendt, især på grund af dens mange gode egenskaber den indeholder, som du nu kan nyde godt af.

Argan olie

Argan olie er et vidundermiddel som både kan anvendes til huden og håret. Det er rigt på E-vitamin som er et vigtigt antioxidant, bedre kendt som OMEGA-3. Du kan med fordel vælge produkter som indeholder ingredienset, for at opnå den ønskede pleje.

Døjer du med tør hud? Så virker ren argan olie hydrerende og fugtgivende. En billig argan olie kan sagtens være god, da der også er plads til andre ingredienser i produktet, som kan gøre underværker for dig.

Vi har et stort udvalg af produkter som indeholder dette vidundermiddel, som både dig, din hud, krop og hår vil elske.

Argan olie til hår

Argan olie til hår har en plejende effekt for både dit hår og din hovedbund. Argan olien indeholder mange sunde mineraler der styrker dit hår og har en masse plejende effekter. Argan olie til håret anbefales ofte af mange frisører, da olien er anderkendt for dens mange plejende effekter. 

Hvor ofte skal argan olie bruges?

Ved alle behandlinger med Argan Oli, er det vigtigt at huske at olien er effektiv i meget små mængder. Så lav derfor mange små behandlinger i stedet for én stor. På den måde holder olien også lidt længere, og du vil kunne nyde den i længere tid.

Ofte kan du nøjes med at bruge 2-3 dråber af gangen. Olien er kraftig og virker derfor rigtig godt ved brug af få dråber. På denne måde holder din argan olie også i lang tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord