Hårserum

Hvad er hårserum?

Hårserum er et lille vidundermiddel til håret. Fælles for alle hårserum er evnen til at genopbygge og tilføre fugt til håret. Derudover beskytter hårserum håret mod vejr og vind, og derved opnår håret beskyttelse mod solens UV- str...

Læs mere

179 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 14237 varer
  • Shampoo & Conditioner 3977 varer
  • Hårstyling 2934 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4310 varer
  • Hårkur 1210 varer
  • Hårolie 375 varer
  • Hårserum 179 varer
  • Permanente krøller 110 varer
  • Tilbehør 1489 varer
  • El-artikler 515 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 6 varer
Pris
Pris
-
Hudtype

179 Produkter

Side
pr. side

Hvad er hårserum?

Hårserum er et lille vidundermiddel til håret. Fælles for alle hårserum er evnen til at genopbygge og tilføre fugt til håret. Derudover beskytter hårserum håret mod vejr og vind, og derved opnår håret beskyttelse mod solens UV- stråler, og andet forurening som håret bliver påvirket af i løbet af dagen. Serum anvendes ofte til at genopbygge slidt og beskadiget hår, men man kan med fordel anvende serum til vedligeholdelse af lokkerne for et sundt og velplejet hår, da tilførslen af fugt fra serummet vil modvirke flosset og spaltet hår. Hårserum har mange fordele, som gør det til et lille, men effektivt produkt at indføre i sin daglige rutine. 

Hvordan bruger man hårserum?

Hår serum anvendes i håndklædetørt hår efter hårvask. Mængden af serum varierer fra produkt til produkt, og afhængigt af tykkelsen og længden på dit hår. I de fleste tilfælde vil 2-6 dråber være nok. Dråberne masseres serummet ind i håret og særligt i hårspidserne. Du kan afslutte med en enkelt dråbe, som masseres ind i hovedbunden for at forebygge tør hovebund. Følg dog altid vejledningen på den specifikke serum, da der kan være variation i brugen af produktet.

Hvilken hårserum skal jeg vælge

Fælles for alle serum er evnen til at genopbygge slidt hår. Derudover beskytter serum håret mod uønskede udefrakomne elementer. Vi har et stort udvalg af serum til håret, som hver især har unikke fordele. Nedenunder kan du finde inspiration til tre populære hårserum til forskellige hårtyper.

Serum til tyndt hår - M2 Beauté Hair Activating serum

M2 Beauté Hair Activating serum er til dig, der ønsker at fremme væksten af dit hår og mindske hårtab. M2 hair activating serum er kendt for sin innovative og komplekse indhold, der aktivt får håret til at vokse og bidrager til en kraftigere hårvækst.

Serum til tørt hår - Kerastase Nutrive 8H Magic Night Serum

Er dine spidser slidte og flossede? Og drømmer du om velplejet og glansfuldt hår? Denne natserum fra Kerastase genopbygger og tilfører fugt til dit hår natten over. Hårserummet skal blot masseres ind i håret inden sengetid, så kan du vågne med velplejet, blødt og glansfuldt hår. Denne serum er desuden velegnet til krøllet hår. Krøllet hår har en tendes til at krudse og filtre, når håret mangler fugt. Derfor kan denne serum med fordel bruges til krøllet hår, for at opnå bløde og smukke krøller.

Kerastase har et bredt udvalg af hårserum til forskellige hårtype. Udforsk udvalget her

Serum til fint hår - https://www.beautycos.dk/kerastase-resistance-serum-extentioniste-50-ml

Denne hår serum er særligt god til fint hår, da den modvirker knækket hår. Serummet genopbygger og styrker hårstråene, så håret får de bedste betingelser for at vokse sig langt. 

Har du brug for yderligere hjælp, sidder vores dygtige fagfolk klar til at vejlede og guide dig. kontakt os her

Ser du cremen billigere hos en anden butik eller webshop, så tilbyder vi altid prismatch. Det eneste krav er at vores betingelser bliver overholdt, læs mere om vores prisgaranti her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord