Afblegning

Vil du have frisørens afblegning til at holde længere? Eller måske er du blot klar til at give dig i kast med afblegning af hår hjemme? I så fald er du kommet til det rette sted, for BEAUTYCOS har alt, hvad du skal bruge til at afblege hår på en sikk...

Læs mere

320 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13085 varer
  • Shampoo & Conditioner 3628 varer
  • Hårstyling 2615 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4035 varer
  • Hårkur 1084 varer
  • Hårolie 337 varer
  • Hårserum 167 varer
  • Permanente krøller 99 varer
  • Tilbehør 1409 varer
  • El-artikler 492 varer
Brands
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL-størrelse 13 varer
Pris
Pris
-
Farve

320 Produkter

Side
pr. side

Vil du have frisørens afblegning til at holde længere? Eller måske er du blot klar til at give dig i kast med afblegning af hår hjemme? I så fald er du kommet til det rette sted, for BEAUTYCOS har alt, hvad du skal bruge til at afblege hår på en sikker og ansvarlig måde. Du finder produkterne her på siden. 

Hvad er afblegning af hår? 

Hårblegning handler om kemi! Så det er vigtigt at være varsom med, hvilke produkter, du køber, og at du køber det fra forhandlere, der er specialiserede i det. I hårblegnings-processen bliver hårets beskyttende lag først opløst af en alkalisk komponent i produktet. Derefter vil oxidationen ske, hvor melaminen i håret bliver opløst. Det betyder blot, at pigmenten, der giver din hårfarve, vil blive frigivet. Går du efter ekstra lyst hår, skal afblegningen altså sidde i håret væsentlig længere, end hvis det blot er en enkelt tone.  

Til dig med ekstra mørkt hår 

Det kan være meget varierende fra hårbund til hårbund, hvilket afblegningsprodukt der er brug for. Og ikke mindst, hvor lyst hår du vil ende med. Hvis dit hår er meget mørkt, kan der være behov for flere steps og afblegninger. Det er helt normalt, at der efter en enkelt afblegning kan være overskydende farve i håret, så det får et gult eller orange skær. Det kan dog afhjælpes ved, at du bruger en silver shampoo. I silver shampoo er der stærke pigmenter af blå eller lilla, som er komplementærfarver til gul og orange. De vil derfor afbalancere nuancerne i dit hår og sørge for et lysere look. 

Et mildere alternativ 

At afblege hår kan godt være lidt risikabelt, fordi du ikke ved, hvilke undertoner fra håret, der bringes frem. Ej heller, om afblegningen vil blive jævn. Særligt, hvis du insisterer på at gøre det hjemme, er forberedelse altafgørende for et bedre resultat. Men end ikke den bedste frisør kan forudse, hvordan dit hår vil reagere, på en afblegning. Vi kan evt. anbefale en lysningsfarve, hvis du er i tvivl, om dit hår kan tåle en afblegning. Den er ikke lige så skadende for håret, og den er skabt til at lysne adskillige toner på de fleste hårfarver. 

Pas ekstra godt på dit hår 

Afblegninger er ikke noget, man skal strø om sig med. For et vedvarende look anbefaler vi, at du går til frisøren og får lavet en hårblegning hver sjette til ottende uge. Men hvis den står på afblegning af hår hjemme, er det vigtigt, at du giver dit hår pause og kærlighed. Når det beskyttende lag fjernes fra hårstråene, efterlader du det kompromitteret og skrøbeligt, så chancen er større for, at det tager skade og knækker. Derfor skal du være varsom med behandlingen af dit hår og ikke afblege det flere gange i træk på samme dag.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord