Silver Shampoo

117 Produkter

Side
pr. side

117 Produkter

Side
pr. side

Hvor lang tid skal silver shampoo sidde i håret?

Når du behandler dit hår med silver shampoo, er det vigtigt at håret først er vådt. Påfør derefter silver shampooen og masser den godt ind i hovedbunden. Lad gerne silver shampooen sidde i håret i nogle minutter og lad den virke endnu bedre for håret. Husk at skyl håret grundigt, så du får alt shampooen ud af håret. 

Hvordan virker silver shampoo?

Silver shampoo er blevet super populært over de seneste år og det forstår vi virkelig godt. Silver shampooen går helt generelt ind og arbejder med de gule undertoner i håret. Det er de violette farvepigmenter som går ind og giver den kolde tone i håret. 

Silver shampoo er spækket med gode ingredienser, såsom:

  • Argan-olie
  • Vitamin E
  • Panthenol og hvede protiener
  • Mælkeproteiner
  • Ekstrakter fra grønne æbler og solsikker
  • Organisk frugt ekstrakt og mange flere.

Find den perfekte silver shampoo for dig. Læs under hvert produkt, hvilke ingredienser og dufte som de indeholder og find det perfekte match til dit hår.  

Milkshake shampoo

Hvis du ønsker en hjælpende hånd til at opnå en perfekt silver blond nuance så er Milkshake perfekt til det. Produktets unikke formular giver dig muligheden for at opnå alle de forskellige toner at grå eller silver som du kunne tænkte dig.

Milkshake har lavet en orginal silver shampoo, men du kan altså også få den i light udgave. Så helt afhængig af hvilken nuance du ønsker kan du få det ved at bruge en milkshake silver shampoo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.