Shampoo

Shampoo

Her er shampoo til enhver smag! Se vores store udvalg og find din favorit shampoo.

God hårshampoo er billig shampoo

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi det bedste shampoo fra professionelle shampoo mærker, fordi kun det bedste shampoo er godt nok til dit hår. Samtidig vil vi gerne tilbyde billig shampoo, fordi vi ved at der mange andre ting, du også gerne vil bruge dine penge på. Når vi tilbyder billig hårshampoo, betyder det ikke at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i, at du kan få den bedste shampoo tilpasset netop dit hår og dine vaner, således du kan få et sundt og lækkert hår.

Professionelle shampoo mærker

Vi tilbyder professionelle shampoo mærker, fordi kun det bedste shampoo er godt nok til dig. Hos BEAUTYCOS sælger vi billig hårshampoo til tyndt, tykt, krøllet, blond og flere andre hårtyper. Derudover fører vi også en lang række professionelle shampoo mærker, der aktivt går ind og plejer din hovedbund, således du slipper for skæl og kløe, som er symptomer på at din hovedbund har brug for ekstra pleje i form af en god shampoo. Ligeledes har vi stort udvalg af speciel shampoos, hvis du har allergi eller andet der gør at dit hår skal have ekstra opmærksomhed. Lige meget hvad dit behov er, så har vi den rigtige shampoo netop til dit hår.

Under de forskellige kategorier kan du se hvilken der passer bedst til dig. Vores brede udvalg gør at der helt sikkert er noget for enhver smag. Det er meget individuelt hvor tit man vasker hår, men vi anbefaler altid at du venter så længe dit hår og hovedbund tillader det.

Det er dejligt med en ren hovedbund og et rent hår, men at vaske håret slider mere på håret end hvad du lige regner med. Det er ikke så meget at vaske håret i sig selv der slider på det, men mere behandlingen efterfølgende. Et vådt hårstrå er mere skrøbeligt end et tørt, og du skal derfor tænke over hvordan du behandler håret efter vask.

Vi anbefaler altid at anvende en passende conditioner til din hårtype. Når du anvender en balsam lukker du hårets skællag, og du vil opleve at håret bliver mere blødt, blankt og medgørligt. Har du fint/tyndt hår kan vi anbefale en letvægts balsam eller en volume balsam, som ikke tynger håret.

Når håret skal styles efter vask, er det vigtig at anvende noget varmebeskyttende, så håret er beskyttet mod varme styling redskaber som fx føntørrer, glatte-, og krøllejern.

Når du skal lede efter en ny shampoo, kan du gøre dig flere overvejelser;

 1. Hvilken hårtype har du
 2. Hvad ønsker du at shampooen skal gøre for dig.
 3. Hvilke problemer ønsker du at afhjælpe.
 4. Hvilke ingredienser ønsker du i dit produkt. Ønsker du fx en parabene-, parfumefri shampoo? Eller er du allergisk overfor nogle bestemte ingredienser?

Synes du stadig det er svært at finde ud af hvilken shampoo du skal have, er du velkommen til at kontakte os i kundeservice, eller i nogen af vores fysiske butikker, for at få den bedste vejledning.

2214 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje
  • Shampoo & Conditioner
   • Shampoo
    • Silver Shampoo
    • Pre-shampoo
   • Conditioner
  • Hårstyling
  • Hårfarver & Tilbehør
  • Hårkur
  • Hårolie
  • Hårserum
  • Permanente krøller
  • Tilbehør
  • El-artikler
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse
 2. XL-størrelse
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15
 1. Kevin Murphy Plumping Duo
  Kevin Murphy Plumping Duo
  object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#7506 (5) { ["amount":protected]=> float(498) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(99.600001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } } object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#7704 (5) { ["amount":protected]=> float(498) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(99.600001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } }
  498,00 kr

2214 Produkter

Side
pr. side

Hvad er shampoo egentlig?

Shampoo er i dag et generelt ord som bruges om flydende sæbe til hårvask. Shampoo fås også i andre former end flydende, men det er mest almindeligt at man ser shampoo i flydende form.
Ordet shampoo dateres tilbage til 1700-tallet i Indien, men historikere ved at shampoo er blevet brugt til hårvask endnu længere tilbage i tiden. I Europa kan man finde spor af trykte reklamer for shampoo og andre toiletartikler fra starten af 1900-tallet, eksempelvis fra England, hvor hårstylister kogte sæbe i vand og tilføjede urter, for at give håret glans og duft.

I dag er shampoo et af de primære produkter for mange store brands, som for eksempel L’Oreal, Paul Mitchell, Redken, TIGI og mange andre. Der findes enormt mange typer shampoo, som alle har forskellige fordele, baseret på dit hårs tykkelse, farve, helbred, og mange andre faktorer.

Her hos Beautycos.dk sælger vi et kæmpe udvalg af shampoo fra ovenstående mærker, samt mange flere, så vi kan næsten garantere at du kan finde din eksisterende favorit, eller måske en ny favoritshampoo blandt vores sortiment. I de følgende afsnit på denne side, kan du se en gennemgang af de forskellige typer shampoo vi har, og derfra kan du klikke dig helt ind og læse mere om de enkelte produkter og deres specifikke fordele.

Hvilke typer shampoo kan du købe hos Beautycos.dk?

Hos Beautycos har vi et bredt udvalg af shampoo, som passer til mange forskellige typer hår.

Du kan eksempelvis få shampoo til blond og lysnet hår, gråt hår, fedtet hår, skælshampoo, shampoo mod hårtab og meget mere. På denne side kan du se en nærmere beskrivelse af vores udvalg af shampoo, og derefter klikke dig ind og læse nærmere på de enkelte produkter på Beautycos.dk.

Hvis du er i tvivl omkring hvilken shampoo er bedst til dig og dit hår, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.