Fedtet hår

Døjer du med en olierig hovedbund, uanset hvad du gør, og hvor ofte du vasker håret? Hvis du kan genkende dette problem, så mangler du en shampoo mod fedtet hår, der kan hjælpe med at genoprette den naturlige balance i håret og hovedbunden.

Hvad gør...Læs mere

129 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 211 varer
  • Shampoo & Conditioner 143 varer
   • Shampoo 129 varer
    • Pre-shampoo 1 vare
   • Conditioner 15 varer
  • Hårstyling 67 varer
  • Hårkur 22 varer
  • Hårolie 4 varer
  • Hårserum 4 varer
  • Tilbehør 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype

129 Produkter

Side
pr. side

Døjer du med en olierig hovedbund, uanset hvad du gør, og hvor ofte du vasker håret? Hvis du kan genkende dette problem, så mangler du en shampoo mod fedtet hår, der kan hjælpe med at genoprette den naturlige balance i håret og hovedbunden.

Hvad gør shampoo til fedtet hår?

En shampoo til fedtet hår balancerer hovedbundens fugtniveau på en sund måde. Når hår fremstår fedtet, er det fordi taglkirtlerne i hovedbunden kan mærke, at hovedbunden er tør. Derfor udskiller den fedt og olie, så hovedbunden ikke bliver irriteret, men kan beskyttes. En shampoo til fedtet hår sørger for at bringe masser af fugt og olier til hår og hårbund, så hovedbunden ikke selv vil have grund til at udskille det.

Men det kræver som oftest en dedikeret shampoo med en unik kemisk konstruktion at undgå fedtet hår. Gå på opdagelse i de forskellige produkter fra BEAUTYCOS for at finde et godt match til dit hår. Vælg mellem parabene- og sulfatfrie produkter eller find din yndlingsduft med dit favoritmærke, når du vælger shampoo mod fedtet hår.

Bedste shampoo til fedtet hår

Men hvad er så den bedste shampoo til fedtet hår? Det kommer meget an på den enkelte frisures opbygning og hårets farve og struktur. Du skal som udgangspunkt være blidere ved dit hår, hvis det er farvet, og særligt, hvis det er over flere gange. Men her nedenfor er vores bud på, hvad vi synes er et godt bud på den bedste shampoo til fedtet hår:

American Crew Daily shampoo

Ønsker du shampoo til fedtet hår, så anbefaler vi hos BEAUTYCOS den nye, revolutionerende American Crew Daily shampoo. Denne shampoo er specielt udviklet til fedtet hår og hovedbund og indeholder ekstrakter af rosmarin og timian. Disse ingredienser giver en forfriskende fornemmelse for håret og hovedbunden.

Det bedste ved produktet er selvfølgelig, at shampooen fjerner alt det overflødige fedt og olie og dermed går den ind og genopretter et friskt ydre. Dertil gør den generelt din hovedbund sundere.

Vær opmærksom på at denne shampoo til fedtet hår er specielt udviklet til mænd. For at anvende produktet er det vigtigt, at du gør dit hår helt vådt inden påføring. Brug en lille mængde af produktet og massér det grundigt ind i håret og især i hovedbunden. Skyl derefter meget grundigt produktet ud, ligesom ved alle andre shampooer.

Moroccanoil Clarifying shampoo

Moroccanoil er ligeledes det perfekte valg af shampoo for at opnå en sund hårhygiejne og dermed mindske det fedtede hår og hovedbunden.

Moroccanoil Clarifying shampoo nulstiller din hovedbund, så din hovedbund kan ånde frit og dejligt igen, uden gener. Denne shampoo til fedtet hår er især for dig, som har ophobede stylingsrester i hovedbunden.

Shampooen indeholder – som navnet på brandet indikerer - marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, samt fedtsyrer og antioxidanter. Denne shampoo er helt klart værd at give en chance, hvis du længe har prøvet at undgå fedtet hår.

Når du anvender sådan en slags shampoo til fedtet hår, er det vigtigt, at du fordeler shampooen grundigt i hovedbunden. Få shampooen til at skumme op ved at gøre håret rigeligt vådt inden påføring. Massér ordentligt shampooen ind i hovedbunden og skyl derefter grundigt ud. Gentag behandlingen hvis nødvendigt.

Glem ikke den almindelige hårvask

Selvom det er sundt at fugte håret, er der også nogle af vores slags shampoo til fedtet hår, der kan være lidt kradse ved hårbunden. Vær sikker på at læse på det enkelte produkt, hvad anbefalingen lyder på, da nogle kun bør bruges et par gange om måneden. Derfor kan mange typer af shampoo til fedtet hår med fordel bruges i samspil med almindelige, sunde shampooer, som du også kan finde her hos BEAUTYCOS. Du kan desuden parre både den normale, men også shampoo til fedtet hår med conditioner og balsam, der giver mere glans og blødhed. For optimal selvforkælelse kan vi også anbefale en af vores lækre hårkure.

Mangler du hjælp?

Hos BEAUTYCOS vil vi gerne hjælpe dig med at opnå en frisk og sund hovedbund. Så er du stadig i tvivl om hvilken shampoo til fedtet hår, du skal vælge, så kontakt hellere end gerne vores kundeservice, og så hjælper vi dig videre i processen til at finde det helt rette produkt for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord