Conditioner

Balsam

Har du nogensinde undret dig over hvad forskellen på en conditioner og en balsam er? Disse to produkter, er det samme produkt. Den eneste forskel er, hvilket sprog det udtales på. En balsam eller conditioner buges efter håvask med en shampoo. Her skal skællaget lukkes med en conditioner. Se vores store udvalg, og se hvilken der passer bedst til dig

Professionelle conditioner mærker

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi professionelle conditioner mærker til alle hårtyper. Så uanset dit behov, har vi en balsam der passer til netop dit hår. Når du køber en conditioner der er tilpasset din hårtype; kruset, blond, børn osv. så giver du dit hår de bedste betingelser, for at være sundt og glansfuldt. Vi ved at conditioner er et must-have for de fleste, derfor skal kvaliteten være i top. Balsam eller conditioner lukker skællaget efter hårvask, hvilket efterlader dit hår sundt og velplejet. Ved at vælge en af vores professionelle conditioner mærker, så er du garanteret ekspertise og luksus - der kan ses på dit hår. 

Billig conditioner

Når du køber en af vores Professionelle conditioner mærker, skal du ikke gå på kompromis med prisen. Vi tilbyder billig conditioner, men samme kvalitet som du kender fra din frisør. Når vi vælger, at tilbyde dig billig conditioner, så er det fordi vi synes du fortjener de bedste professionelle conditioner mærker til dit hår. Balsam eller conditioner er et af de bedste redskaber du kan bruge, for at sikre dit hår har et sundt og lækkert look. Med den rigtige conditioner redder du dit hår fra splittede ender og forlænger derfor dit hårs levetid.

1731 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje
  • Shampoo & Conditioner
   • Shampoo
   • Conditioner
  • Hårstyling
  • Hårfarver & Tilbehør
  • Hårkur
  • Hårolie
  • Hårserum
  • Permanente krøller
  • Tilbehør
  • El-artikler
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse
 2. XL-størrelse
Pris
Pris
-
Hudtype
 1. Kevin Murphy Plumping Duo
  Kevin Murphy Plumping Duo
  object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#3967 (5) { ["amount":protected]=> float(498) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(99.600001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } } object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#4042 (5) { ["amount":protected]=> float(498) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(99.600001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } }
  498,00 kr

1731 Produkter

Side
pr. side

Hvad gør en conditioner?

Efter en god vask med din yndlings shampoo, vil dit hår elske en ligeså god vask med en lækker conditioner. En conditioner – balsam på godt gammel dansk – har til formål at beskytte dit hår ved at lægge en tynd hinde rundt om de enkle hårstrå, og dermed ”lukke” håret til. Ved brug af conditioner kan man også opleve det er nemmere at redde ud, og at ens hår er blødere og mere skinnende.

Vælg en conditioner ud fra din hårtype.
Her kan du vælge mellem en conditioner til:

Ved du hvilken af disse hårtyper du har, så er du allerede godt på vej, til at finde en conditioner som passer til dig.

Du skal blot være opmærksom på, at der ved conditioner skelnes mellem en almindelig conditioner, som du vasker ud inde i badet, efter du har ladet produktet side i så længe som brugsanvisningen anbefaler. Samt herudover veksles der mellem en leave-in conditioner og en cleansing conditioner.

Men hvad er forskellen så på disse? Det vil der gives et overblik over, forneden. 

Leave-In Conditioner

Hvad er en Leave-in conditioner?

En leave-in conditioner siger lidt sig selv, ud fra navnet leave-in. Det er nemlig en conditioner, som du skal tage i håret når du er færdig med at vaske det. Dvs. i håndklædetørt eller tørt hår. Derefter skal du lade leave-in conditioneren sidde indtil næste gang du vasker håret. Grunden til at denne leave-in conditioner bruges af mange og har en fantastisk virkning på manges hår er, at conditioneren gør håret meget mere medgørligt.

Leave-in conditioneren gør nemlig dit hår meget nemmere at redde ud. Dit hår efterlades ligeledes skinnende, med mere fugt og næring, samt der kan være varmebeskyttelse, i mange af disse leave-in produkter. 

Cleansing Conditioner

Hvad er en cleansing conditioner?

En cleansing conditioner er en nyudviklet conditioner, som er et 2-i-1 produkt. Disse cleansing conditionere bruges i vådt hår og skal altid skylles ud. De er reparerende og genopbyggende og styrker dermed håret. Brug disse cleansing produkter efter du har skyllet din shampoo ud. Hvis din cleansing conditioner erstatter din shampoo, kan du se det på flasken. Så skal du dermed ikke bruge en shampoo, men bruge din cleansing conditioner i stedet.

Cleansing conditionere er især til folk med krøller som er på curly girl metoden. Dette skyldes at langt de fleste af disse cleansing conditionere, ikke indeholder sulfat, alkohol eller parabener. Se alle curly girl godkendte produkter her. 

Hvis du er i tvivl omkring hvilken conditioner er bedst til dig og dit hår, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.