Skælshampoo

Svamp i hovedbunden

Skæl rammer ca. hver 5. dansker i dagens Danmark, og mange tror at det har en direkte forbindelse med at have tør hovedbund. Dette passer ikke, da tilstanden typisk skyldes gærsvampen pityrosporum ovale. "Svamp" kan godt lyde skr...

Læs mere

113 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 156 varer
  • Shampoo & Conditioner 128 varer
   • Shampoo 113 varer
   • Conditioner 16 varer
  • Hårstyling 2 varer
  • Hårkur 27 varer
  • Hårolie 2 varer
  • Hårserum 4 varer
  • Tilbehør 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Aktive filtre
 1. Mod skæl

113 Produkter

Side
pr. side

Svamp i hovedbunden

Skæl rammer ca. hver 5. dansker i dagens Danmark, og mange tror at det har en direkte forbindelse med at have tør hovedbund. Dette passer ikke, da tilstanden typisk skyldes gærsvampen pityrosporum ovale. "Svamp" kan godt lyde skræmmende, men det er et fænomen der opstår helt normalt på alle voksne mennesker. Det kan også stamme fra andre årsager såsom skæleksem og Psoriasis i hovedbunden.

Som de fleste godt er klar over, så kendetegnes skæl ved kløende hovedbund og små hvide flager (døde hudceller), som godt kan drysse lidt ned på skuldrene.

Har du fået gærsvamp i hovedbunden og får ikke gjort noget ved det, så er det her at gærsvampen udvikler sig til svamp. Har du først fået svamp i hovedbunden, er det vigtigt at behandle det med shampoo som er specielt udviklet til at fjerne svampen. Derudover findes der også hårkur mod skæl.

Bedste skælshampoo

Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af produkter, du kan bruge i kampen mod din kløende hovedbund. Det er vigtigt at huske på, at det er behandlende shampooer du har med at gøre, hvilket vil sige at du kun bør bruge dem efter behov. Ellers risikerer du at din hovedbund vænner sig til produkterne, og så vil de i fremtiden ikke have nogen beroligende effekt.

Neccin skælshampoo

Neccin Shampoo No 1 bliver ofte omtalt som den bedste skælshampoo. Det der gør dette produkt så effektivt er, at den sætter din hovedbunds bakterieflora i balance, samt direkte forhindrer svampevækst.  

Philip B Anti-Flake shampoo

En anden shampoo mod skæl der er super populær, er Philip B Anti-Flake Relief. Den indeholder bl.a. stenkulstjære og tea tree, som begge er velkendte ingredienser, der kan hjælpe mod de hvide flager. Herudover har produktet en beroligende og normaliserende effekt på den urolige hovedbund. Du vil opleve hurtig og effektiv lindring, som kan holde i op til flere dage. Shampooen er desuden meget vellidt hos folk der lider af Psoriasis, da den selv efter længere brug stadig har gavnlige resultater. 

Gode råd til skæl

Når du skal bekæmpe skæl, er der en masse gode råd du kan få med på din vej. Dog kan det godt være en smule svært at overholde, da hovedbunden hverken må tørre for meget eller være for fugtig.

Er din hovedbund fugtig, så vil svampeinfektionerne have meget større mulighed for at udvikle sig. Derfor, hvis dit hår er vådt, er det en god ide at føntørre håret. Dog må du ikke føntørre håret for meget, da dette også kan skabe svamp i hovedbunden, da det vil medføre en overproduktion af talg.

Derfor er det en god ide at føntørre håret til det kun er 80% tørt og dermed skal du lade håret lufttørre for resten. Brug aldrig den varmeste luft, når du føntørrer dit hår og din hovedbund. Brug gerne den lunken luft også selvom det tager lidt ekstra tid og få håret tørt.

Til sidst er det bare en rigtig god ide, at lade være med at klø sig i hovedbunden også selvom det er svært. Det vil irriterer og fremprovokere skællen i hovedbunden endnu mere.

Er det stadig en jungle for dig at finde rundt i, så kontakt vores faguddannede personale og få hjælp på shoppen, til at finde de billigste skælshampoo'er her på webshoppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord