Hårspænder

Hårspænder

Her finder du hårspænder og hårklips i et væld af smukke designs. Perfekt til fine og kreative håropsætninger. Hårspænder kommer i mange former, farver og størrelser. Vi tror på at hårspænder ikke blot skal bruges af praktiske årsager, men...

Læs mere

104 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Brands
Brands
  1. Eleganza 26 varer
  2. Everneed 50 varer
  3. Kids 1 vare
  4. Pico 20 varer
  5. Stylesnob 7 varer
Pris
Pris
-
Hårtype

104 Produkter

Side
pr. side

Hårspænder

Her finder du hårspænder og hårklips i et væld af smukke designs. Perfekt til fine og kreative håropsætninger. Hårspænder kommer i mange former, farver og størrelser. Vi tror på at hårspænder ikke blot skal bruges af praktiske årsager, men også som pynt. Vi har både hårspænder til børn og hårspænder til voksne. De går aldrig af mode. Vi har et stort udvalg af alt fra en simpel sølv hårspænde til en farverig hårspænde og alt derimellem. Her kan du finde hårspænder der passer til alle dine outfits, om det er til din sommerkjole eller julesweater, så har vi op til flere hårspænder der vil passe perfekt til det.

Hvilken hårspænde passer bedst til mig?

Om du skal bruge en hårspænde til kraftigt hår eller en hårspænde til tyndt hår, så skal du ikke gå på kompromis. Hårspænder er i dag så kraftige, at de passer til alt slags hår. Så du kan trygt vælge den hårspænde du synes bedst om udelukkende baseret på udseendet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord