Hårklemmer

Hårklemmer 

Hårklemmer går aldrig af mode. Hårklemmer kan fås i de flotteste farver og størrelser. Her på siden, finder du smukke hårklemmer til opsætninger i alt slags hår. Ligeledes finder du et stort udvalg af hårklemmer med krokodillenæb, som er ...

Læs mere

122 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hårpleje Hårpleje 12464 varer
Brands
Brands
  1. Comair 7 varer
  2. Comby of London 2 varer
  3. Eleganza 19 varer
  4. Everneed 4 varer
  5. Pico 70 varer
  6. Sibel 19 varer
  7. Stylesnob 1 vare
Pris
Pris
-
Hårtype

122 Produkter

Side
pr. side

Hårklemme til langt hår

Har du et stort, langt og kraftigt hår, har du oftest brug for en større hårklemme. Krokodillenæbene kan du sagtens bruge alle størrelser af. Dog skal du være opmærksom på at du kun kan opdele mindre dele af håret, når du bruger krokodillenæbene til din hårstylingsproces. 

Små hårklemmer

Find et stort udvalg af små hårklemmer her på siden. Små hårklemmer kan med fordel bruges af alle. Har du tykt og langt hår kan du bruge hårklemmen til mindre dele af håret. Her kan du f.eks. opsætte dit forreste hår super elegant i baghovedet, i stedet for at bruge en elasti, som kan give hovedpine i løbet af dagen.

Har du fint og tyndt hår har du flere muligheder. Her kan du sætte håret helt op i en knold med hårklemmen og lade håret falde udover super fint. Du kan style dit hår ligesom du vil, der er ingen grænse for hvordan du kan sætte dit hår op med de skønne hårklemmer. 

Hårklemmer med sten

Hårklemmer med sten har været super populære over de seneste år og det forstår vi godt her hos BEAUTYCOS. Der er ikke noget mere feminint og elegant end en super flot hårklemme i en flot farve, fyldt med sten eller med få sten på. Her på siden kan du finde mange forskellige flotte hårklemmer med sten. 

Find blot den farve og størrelse som du ønsker af hårklemmer. Eller find den perfekte hårstylingsklemme, til din styling. 

Hårklemmer 

Hårklemmer går aldrig af mode. Hårklemmer kan fås i de flotteste farver og størrelser. Her på siden, finder du smukke hårklemmer til opsætninger i alt slags hår. Ligeledes finder du et stort udvalg af hårklemmer med krokodillenæb, som er nemme at bruge til styling. Når du bruger krokodillenæbene kan du opdele håret i sektioner eller få håret væk fra ansigtet. 

Hårklemme opsætning

Har du en dårlig hårdag er hårklemmer en super nem og flot måde at sætte håret op på. På 1 minut kan du få håret til at sidde, lige som du vil have det. Match også hårklemmer til dit outfit og få et super flot feminint look. Vælg mellem hårklemmer med glimmer, sten, krystal look, flerfarvede eller i pastel farver. Hårklemmer som kan købes i dag passer. 

Hårstyling

Professionelle makeup artister benytter ofte hårklemmer med krokodillenæb på. Dette gør det lettere at sætte håret i en position hvor det holder på håret, præcis som makeupartisten ønsker. Det gør det let at style håret - lave krøller, opsætninger m.m. Der findes hårklemmer i forskellige styrker, som kan holde på alt slags hår. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord