Frisørsakse

Frisørsaks

Hos BEAUTYCOS finder du lækre professionelle frisørsakse i mange forskellige udgaver og varianter. Ønsker du frisørsakse til hjemmebrug eller er du en professionel frisør? - Uanset hvad, kan du finde den perfekte frisør saks til dit behov....

Læs mere

78 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12464 varer
  • Shampoo & Conditioner 3420 varer
  • Hårstyling 2440 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 3977 varer
  • Hårkur 1041 varer
  • Hårolie 330 varer
  • Hårserum 149 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1342 varer
  • El-artikler 438 varer
Brands
Brands
 1. Barburys 1 vare
 2. Feather 11 varer
 3. Jaguar 35 varer
 4. Sibel 28 varer
 5. Tondeo 3 varer
Pris
Pris
-
Hårtype

78 Produkter

Side
pr. side

Frisørsakse

Professionelle frisør sakse i alle prisklasser. Find b.la. de populære mærker som Jaguar, Sibel, Feather styling m.m. 
Vælg mellem starterkits, razor knive, knivblade, samt frisørsakse. Find frisørsakse både til højre og venstrehåndede. 

Hvilken frisørsaks skal jeg vælge?

Når du vælger din frisørsaks skelnes der ofte mellem om det er til mænd eller kvinder, samt hvilket behov der er for at blive klippet. Skal du f.eks. fortynde håret er det vigtigt at bruge en fortyndingssaks.

Når du har besluttet dig for, hvilken type frisørsaks som du skal bruge til dit behov, om det er professionelt eller til derhjemme - skal du vælge det brand som passer til dig. Jaguar og Sibel er nogle af de mest populære på markedet. Nedenfor kan du læse om begge brands. 

Frisørsaks Jaguar

Jaguar frisør sakse er nogen af de mest populære brands på markedet, grundet den billige pris. Samtidig med den gode kvalitet som Jaguar saksene overholder. Disse sakse fra Jaguar er meget lette og vejer næsten ingenting, hvilket aflaster eller reducerer belastningen i hænderne og håndleddene. Saksene indeholder ligeledes fingerstøtte og ringefingerindsatser, som vil give dig ekstra komfort. Derfor er Jaguar saksene det oplagte valg, hvis du gerne vil have en rigtig behagelig og god saks til en god pris.

Frisørsaks Sibel

Sibel er det mærke som vi tilbyder flest frisørsakse af på BEAUTYCOS. Dette skyldes at Sibel producerer fantastiske firsørsakse. Ikke mindst med den gode kvalitet, har Sibel også givet deres sakse forskellige anderledes look. Her findes både almindelige firsørsakse, mønstrede frisørsakse, samt sofistikerede frisørsakse. Vælg ligeledes mellem professionelle begynder sakse eller de dyrere ekspert sakse. 

Professionelle frisørsakse sæt 

Hos BEAUTYCOS vil vi gerne gøre det så let som muligt for dig, at komme igang som "hjemme" frisør, samt hvis du er professionel med en frisør-salon. Vi tilbyder derfor flere pakkeløsninger eller frisør-sæt. Hertil finder du i pakkerne bl.a.:

 • Frisør- og udtyndingssakse
 • Rageknive 
 • Barberblade
 • Klippekam 
 • Opbevaringstaske

Læs inde under hvert sæt, hvad du får med i pakken. Se frisørsaksesættene fra Sibel og frisørsaksesættene fra Jaguar her. 

Frisørsaks

Hos BEAUTYCOS finder du lækre professionelle frisørsakse i mange forskellige udgaver og varianter. Ønsker du frisørsakse til hjemmebrug eller er du en professionel frisør? - Uanset hvad, kan du finde den perfekte frisør saks til dit behov. Spar samidig op til 54% på udvalgte frisørsakse. 

Flotte frisurer

Skab de flotteste frisurer derhjemme eller på arbejdspladsen med en professionel frisørsaks. 
Eksperimenter og udvikle dine evner med en frisørsaks. Lær at lave flotte frisurer på dine børn, på manden eller på kvinden. Skab frisurer efter dit udseende og slip altid for slidte spidser. Læs om fordelene ved at benytte en god kvalitetssaks. 

Frisørsakse til hjemmebrug

Undgå at ødelægge håret med en dårlig saks, når du klipper håret derhjemme. Det er vigtigt at bruge en rigtig frisør saks, når du klipper håret. Du undgår derfor slid og andre skadelige effekter, ved brug af en professionel frisørsaks. 

Skal du tynde ud i håret, skal du være opmærksom på at du skal bruge en fortyndingssaks til dette. Se f.eks. den populære Jaguar Pre Style Ergo Thinning 5.5 Scissor, eller Sibel Cisoria 5.5 L Scissor Rose som er perfekt til dette formål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord