Hårelastikker

Hårelastikker

Vi har et stort udvalg af hårelastikker her hos Beautycos. Der er så mange muligheder når det kommer til hårelastikker og vi har sørget for at have det hele samlet på et sted. Her har vi både små hårelastikker, store hårelastikker, hår...

Læs mere

227 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Brands
Brands
  1. Blax 7 varer
  2. Eleganza 39 varer
  3. Everneed 32 varer
  4. Invisibobble 38 varer
  5. Kitsch 20 varer
  6. Pico 75 varer
  7. Sibel 8 varer
  8. Soft Cloud 1 vare
  9. Trontveit 7 varer
Pris
Pris
-
Egenskaber

227 Produkter

Side
pr. side

Små hårelastikker

Vil du gerne have små hårelastikker, så har vi sørget for at have et stort udvalg af små hårelastikker til dig. De små hårelastikker ofte simple og nemme at bruge. Vi har små hårelastikker fra brands som Everneed og Trontveit.

Store hårelastikker

Er du mere til store hårelastikker? Så har vi også her sørget for at have et stort udvalg af disse til dig. Vi har både simple store hårelastikker og nogle mere kreative. Der er noget for enhver smag her og nogle der passer til alle outfits.

Af store hårelastikker, har vi bl.a. Blax hårelastikker, som er lavet af genbrugsmaterialer og ikke indeholder noget metal. Derudover har vi også mange andre brands, som hver især har flotte store hårelastikker.

Hårelastikker med stof

Hårelastikker med stof er så flotte og derfor har vi selvfølgelig også sørget for at fylde vores lager op med disse skønheder. Vi har både hårelastikker med stof i flotte designs, simple design og tidsløse designs. Her er noget for enhver smag og til enhver årstid. I blandt vores hårelastikker med stof har vi bl.a. fra brands som Everneed.

Hårelastikker til mænd

Hårelastikker er ikke kun til kvinder, de findes bestemt også til mænd. Ligesom hos kvinderne, har mænd (især med langt hår) brug for hårelastikker af god kvalitet, som kan holde håret på plads. Vi har sørget for at have et udvalg af hårelastikker til mænd, som både ser godt ud og som lever op til den kvalitet du forventer.

Hårelastikker

Vi har et stort udvalg af hårelastikker her hos Beautycos. Der er så mange muligheder når det kommer til hårelastikker og vi har sørget for at have det hele samlet på et sted. Her har vi både små hårelastikker, store hårelastikker, hårelastikker med stof og endda hårelastikker til mænd.

Vi har sørget for at holde priserne i bund på vores hårelastikker, så du kan få de samme kvalitets hårelastikker som du plejer, til den bedste pris. Så skal du ikke gå på kompromis med noget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord