Joico Blonde Life Brightening Conditioner

1000 ml

spar56%

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 585,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Glansgivende balsam til blondt hår.Denne ultra-plejende balsam er beriget med nærende olier, der tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret. Conditioneren gør håret medgørligt samt nemt at rede ud, og så sørger den for, at håret bevarer sin glans og intensitet.Anvendelse:Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en glansgivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Joico Nyt Design Joico 1000 ml Joico Blonde Life Joico Blondt og lysnet hår 1000 ml Fugtgivende Glansgivende Sulfatfri Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Glansgivende balsam til blondt hår.

Denne ultra-plejende balsam er beriget med nærende olier, der tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret. Conditioneren gør håret medgørligt samt nemt at rede ud, og så sørger den for, at håret bevarer sin glans og intensitet.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en glansgivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Blonde Life Brightening Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.