Dagcreme

Huden i ansigtet er anderledes end huden på vores krop. Derfor er det vigtigt at tage dette i mente, når du vælger din foretrukne dagcreme. Ansigtet er modsat vores kroppe, udsat for lidt af hvert gennem vores levetid.

For eksempel er din hud altid e...

Læs mere

515 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4214 varer
  • Tilbehør 111 varer
  • Ansigtspleje 2298 varer
  • Kropspleje 1035 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 361 varer
  • Solpleje 439 varer
  • Selvbruner 227 varer
Brands
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

515 Produkter

Side
pr. side

Bedste dagcreme - find den hos os

En god dagcreme skal du benytte i løbet af dagen og altid huske at fjerne om aftenen. Det er derfor vigtigt at du renser huden grundigt med gode produkter og derefter kan du påføre en natcreme til henover natten. Disse cremer vil pleje din hud endnu mere, imens du sover.

God dagcreme med SPF

Har du en sart og sensitiv hud, kan det være en god ide at benytte en ansigtscreme, som indeholder solfaktorbeskyttelse i sig. Faktisk anbefales det, at bruge en solfaktor hele året rundt, hvis du har rødme og karsprængninger, samt i hele vinterperioden hvis du har en normal hud.

Det gode ved de nyere dagcremer er, at mange af disse indeholder solfaktor i sig. Herudover indeholder ansigtscremerne stadig ligeså mange andre gode ingredienser, som en almindelig dagcreme uden solfaktor.

F.eks. finder du Rosalique 3-In-1 Anti-Redness med solfaktor (SPF) 50. Eller Exuviance Sheer Refining Fluid med solfaktor (SPF) 40.

Ecooking dagcreme

Ecooking er blevet yderst populært de seneste år. Dette gælder også for Ecookings dagcreme. Hos BEAUTYCOS har vi f.eks. denne Ecooking Anti-Redness Cream Fragrance Free. Den er simpelthen fantastisk til en sensitiv hud, som har tendens til acne og rødme.

Det perfekte ved denne creme er, at den er beroligende og lindrende, samt indeholder anti inflammatorisk kamille. Dette vil hjælpe rødmen i huden. Herudover er cremen både fugtgivende og ujævnende, som også mindsker synlighed af porer og fine linjer. Cremen er fri fra parabener og parfume. 

Gå på opdagelse i de mange produkter fra Ecooking her. 

Husk at vores faguddannede personale altid står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om hvilken dagcreme eller serie som er bedst for dig. 

Huden i ansigtet er anderledes end huden på vores krop. Derfor er det vigtigt at tage dette i mente, når du vælger din foretrukne dagcreme. Ansigtet er modsat vores kroppe, udsat for lidt af hvert gennem vores levetid.

For eksempel er din hud altid ekstra eksponeret for solensstråler, vind, vejr og kulde. Dette skaber en anden PH-værdi i ansigtet, hvilket resulterer i, at ansigtet skal have ekstra pleje og fugt.

Vælg derfor den ansigtscreme som passer til dig. Om det er en fugtighedsgivende creme, en anti-inflammatoriske rødme creme, såsom fra brandet Ecooking eller en helt anden dagcreme med eksempelvis A vitamin fra Babor eller Murad.

Bedste dagcreme

En god dagcreme er en vigtig del af din huds daglige pleje, husk at vælge en ansigtscreme der passer til din hudtype. Det kan dog være svært at vide hvilken der er den rigtige, samt finde frem til dette. Derfor skal du nu vurdere om din hud er tør og sart, har rødme og akne, er normal, eller er fedtet. Dette kan give dig et godt fingerpeg mod hvilken ansígtscreme som du skal vælge.

Er du stadig i tvivl, kan du forhøre dig ved din kosmetiker eller kontakte vores faguddannede personale. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord