Selvbruner

Vær solbrun året rundt med spraytan/selvbruner, uden at skade huden med farlige UV-stråler.

Husker du det perfekte udgangspunkt til selvbruner?

Det er altid en god ide at sørge for, at hudens tilstand er 100% klar til selvbruner. Det skaber et jævn...

Læs mere

239 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4530 varer
  • Tilbehør 106 varer
  • Ansigtspleje 2427 varer
  • Kropspleje 1137 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 392 varer
  • Solpleje 499 varer
  • Selvbruner 239 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 30 1 vare

239 Produkter

Side
pr. side

Hvad er selvbruner eller spray tan egentlig for noget?

Selvbruner lotion, spray tan, selvbruner spray, kært barn har som bekendt mange navne. De dækker alle over det at gøre sin hud brunere uden at gå i solarie eller udsætte sin hud for solens stråler. Der er mange fordele ved at bruge selvbruner-produkter. Den største fordel er at du ikke udsætter din krop for skadelige UV-stråler, som du gør hvis du solbader udenfor, eller går i solarie. Derudover er effekten af at være solbrun mest synlig om sommeren og går typisk hurtigt væk. Med selvbruner eller spray tan kan du holde fast i den brune farve, ved gentagen brug ifølge det enkelte produkts instrukser. Effekten og holdbarheden af den brune hud er forskellige fra produkt til produkt, så det bedste du kan gøre er at læse produkternes beskrivelse, for at se hvad der passer dig bedst.

 

Hvordan bruges selvbruner lotion eller spray tan?

Her hos Beautycos har vi både selvbruner lotion og spray tan. Det er op til dig hvilken type produkt du foretrækker, begge har hver deres fordele, men resultatet er i princippet det samme.

Selvbruner lotion smøres på huden med handsker, efter huden er skrubbet ren for døde hudceller, da dette giver den bedste effekt af selvbruneren.

Spray tan fordeler du selv ved at sprøjte det på kroppen, ligesom du måske kender fra en professionel klinik, hvor de dog bruger en sprøjtepistol til at fordele selvbruneren.

Det er umiddelbart lettere at bruge spray tan end selvbruner lotion, men som nævnt er der forskellige forskelle ved begge typer på produkter, så du er nødt til at finde ud af hvad der passer dig bedst.

I modsætning til solarium og direkte sol, skader selvbruner lotion og spray tan på ingen måden din hud eller krop. For at opnå den flotteste brune farve skal spray tan anvendes på ren og tør hud, både i krop og ansigt. Dette gør at din hud bliver glad og blød, så du får det bedst mulige resultat. Det er vigtigt at du følger produktets instruktioner. Du skal være opmærksom på at nogle spray tan produkter kan være noget tid om at tørre, så du bør ikke tage tætsiddende tøj på lige efter du har brugt produktet.

 

Et af vores mest populære tanning produkter er Easy Sun Self Tanning Spray. Denne spray tan bruges til både ansigt og krop, og giver et naturligt brunt look. Du kan se resultater allerede efter 6-8 timer, hvor huden vil blive let gyldenbrun, som kom du lige fra sydens sol. Easy Sun spray tan er nem at anvende og smitter ikke af. Klik her for at se nærmere på Easy Sun Self Tanning Spray på Beautycos.dk!

Vær solbrun året rundt med spraytan/selvbruner, uden at skade huden med farlige UV-stråler.

Husker du det perfekte udgangspunkt til selvbruner?

Det er altid en god ide at sørge for, at hudens tilstand er 100% klar til selvbruner. Det skaber et jævnt, holdbart og smukt resultat.

Som start skal huden være ren og tør, inden du påfører din selvbruner. Men inden du når her til, kan du selv investere lidt tid i at skabe det ultimative selvbruner resultat.

Hårfjerning
Sørg altid for at fjerne hår, inden du anvender tanning produkter. Du risikerer at skrabe eller vokse farven af sammen med hårene, hvis du gør det efter påføring af selvbruner.

Selvbruner til tør hud

Selvbruner binder i det yderste hudlag, og derfor peeler man IKKE huden efter brug af selvbruner. For et optimalt udgangspunkt skal huden eksfolieres og fugtes inden.

Her anbefaler vi Babors milde og effektive peeling til ansigtet. Find Babors Cleansing Gentle Peeling her. Til kroppen anbefaler vi Australian Gold - Hemp Nation Exfoliating Body Scrub, som efterlader huden blød. Vær især opmærksom på albuer, knæ, hæle, negle - både på hænder og fødder.

Tørbørstning er også en super god idé, som prepping inden du anvender selvbruner. Børsten stimulerer blodgennemstrømning og sikrer optimal absorbering. Find en tørbørste her.

For at fjerne hård hud på hælene, så selvbruneren ikke sætter sig fast og laver et stribet/plettet resultat, anbefaler vi også at ordne fødderne inden man anvender selvbruner. Det kan du gøre med en effektiv fodfil.

Gør det nemmere for dig selv med en selvbruner spray

Er du også bange for at få plamager, når du bruger selvbruner? Så kan du med fordel bruge en selvbruner på spray. Med en sprayfunktion vil din selvbruner blive fordelt mere jævnt på huden, og du undgår derfor de grimme plamager, som selvbruner kan efterlade.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord