Læbepomade

Læbepomade

Du har sikkert, ligesom de fleste, en læbepomade liggende. Men er det overhovedet den bedste for dig?

BEAUTYCOS har et kæmpe udvalg af læbepomader med forskellige egenskaber. Du finder alt fra veganske og økologiske til nærende og repare...

Læs mere

210 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4214 varer
  • Tilbehør 111 varer
  • Ansigtspleje 2298 varer
  • Kropspleje 1035 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 361 varer
  • Solpleje 439 varer
  • Selvbruner 227 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

210 Produkter

Side
pr. side

Bedste læbepomade

At finde den bedste læbepomade kan være svært, da der findes så mange på markedet. Det vigtigste er dog, at du ikke bruger læbepomade for meget i løbet af dagen. 

Hos BEAUTYCOS har vi både Elizabeth Arden læbepomade, EOS læbepomade som er nogen af de mest populære læbepomader på markedet. 

Elizabeth Arden læbepomade 

Elizabeth Arden har udviklet vidundermiddel produkter til alles bedste. Denne Elizabeth Arden Eight Hour Cream er en fantastisk alt i en creme, som især er god tl sprækkede og tørre læber. Herudover har Elizabeth Arden udviklet alt du skal bruge til dine læber, som f.eks. denne Advanced Lip-Fix Cream, som bruges til inden du lægger din læbestift. Samt alle hendes yderst smukke læbestifter som f.eks. denne Lip Protectant SPF 15, som indeholer solfaktor og dermed beskytter dine læber.  

EOS læbepomade

EOS læbepomader er hurtigt blevet verdenskendte på deres behagelige dufte, smage og yderst holdbare resultater. Hos BEAUTYCOS kan du købe EOS læbepomader og det bedste ved det er, at EOS læbepomader er økologiske, uden parabener og petroleum. Samtdig med de dejlige dufte og smage, holder disse læbepomader dine læber fugtige og super lækre hele dagen. Se hele udvalget af EOS læbepomader her. 

Læbepomade

Du har sikkert, ligesom de fleste, en læbepomade liggende. Men er det overhovedet den bedste for dig?

BEAUTYCOS har et kæmpe udvalg af læbepomader med forskellige egenskaber. Du finder alt fra veganske og økologiske til nærende og reparerende læbepomader. I sortimentet finder du blandt andet de populære brands Elizabeth Arden, Eos, Blistex, Clarins og NUXE

Hvorfor bliver læberne tørre?

Du kender det helt sikkert - tørre og sprukne læber der svier. Læberne bliver, ligesom hår og hud, udsat for vind og vejr, og har brug for beskyttelse. Synderen bag tørre løber er, udover vind og vejr, enzymerne i vores eget spyt. Disse enzymer går ind og nedbryder det naturlige fedtlag, der holder på fugten, hvilket gør at læberne tørrer ud. 

Sådan undgår du tørre læber

1 - Beskyt læberne mod solen

Solen er i høj grad med til at udtørre læberne, så derfor er det altid vigtigt, at bruge en læbepomade med solfaktor (SPF) i. Solen skinner også om vinteren, så den regel gælder hele året. 

2 - Drik masser af vand

Vand har meget at sige i forhold til fugtigheden i huden generelt. For at undgå tør hud og tørre læber, er det vigtigt, at du får rigeligt med væske.

3 - Undgå at fugte læberne med dit spyt

Som forklaret ovenover, så udtørrer enzymerne i spyttet dine læber. Undgå derfor at slikke på dine læber, hvis de er tørre. Det forværrer blot problemet. 

4 - Lad vær med at brug for meget læbepomade

Hvis du påfører læbepomade på læberne 30 gange om dagen, så lad vær! Dine læber bliver for vant til det, og du risikerer samtidig at udvikle allergi, hvis læbepomaden indeholder parfume. Hold dit forbrug af læbepomade på et moderat niveau. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord