Face mist

Facial mist

Facial mist, bruges til din hudplejerutine. En Facial mist som også kaldes ansigtsmist på dansk, er med til at forlænge og forbedre din makeups holbarhed. Så en face mist er perfekt til dig, som ønsker at din makeup skal holde hele dagen ...

Læs mere

54 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4530 varer
  • Tilbehør 106 varer
  • Ansigtspleje 2427 varer
  • Kropspleje 1137 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 392 varer
  • Solpleje 499 varer
  • Selvbruner 239 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15 1 vare

54 Produkter

Side
pr. side

Hvad er en face mist?

En face mist er en spray som bruges til at opfriske din makeup eller give et fugtboost i løbet af dagen. Der findes mange forskellige typer face mist, hvilket kan gøre det svært at vide hvad der er den rigtige for en. Derfor vil vi her prøve at svare på hvad de forskellige face mist er. Vælg f.eks. mellem:

 • En face mist med kildevand
 • En fave mist med plante og blomsteringredienser
 • En face mist som en dybdegående serum

Face mist med kildevand

Her på siden kan du finde face mist med rent kildevand eller andre former for vand, som vil sige at huden vil få tilført mineraler. Se f.eks. denne Rose Facial Spritz fra The Organic Pharmacy.

Dette er en forfriskende face mist med rosenvand og er til dig med normal-, tør- og/eller sensitiv hud. Face misten går ind fugter og beroliger rød og irriteret hud. Produktet er fantastisk til at jævne ens hudfarve og især de røde toner. 

Generelt har face mist med kildevand eller andre former for vand, forskellige egenskaber. Ens er dog at huden får tilført mineraler.

Face mist med plante og blomsteringredienser

Går du efter en effektiv pleje og næring til huden, så er en face mist med plante og blomsteringredienser det oplagte valg for dig.

Se f.eks. denne Dermalogica Antioxidant Hydramist, som er en opfriskende antioxidant ansigtsspray. Face mist sprayen indeholder opstrammende egenskaber og bekæmper samtidig skadelige radikaler. De fantastiske genopbyggende egenskaber, kommer især fra ingredienserne hvid te, lakrids og betaglucan. Herudover fra magnesium ascorbyl fosfat og Palmitoyl Tripeptid-7. 

Face mist som en dybdegående serum

Af face mist er det muligt at finde et produkt, som er en multifunktionel face mist, der kan lidt af hvert. Se f.ek.s denne M2 Beaute Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray, som er en multifunktionel spray.

Sprayen er især kendt for at give fornyet energi til huden, da den fremmer det naturlige stofskifte. Dette kommer især fra B-vitamin og kobberpeptider. Hudens regenereingsproces bliver ligeledes fremskyndet, da cellefordelingen bliver stimuleret. Derfor opnår du en mere modstandsdygtig og vital hud. 

Face Mist SPF 

Da en face mist både bruges indenunder ens makeup eller ved at spraye udover makeuppen, er det en rigtig god ide at benytte en face mist med SPF i. Dette vil betyde at du kan holde huden sund og modstandsdygtig overfor solens UV-stråler, hvilket vil sørge for at holde din hud ekstra ung og sund. Her kan du f.eks. dinde denne The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz er en fantastisk face mist med solfaktor i. 

Caudalie Face mist

En af de helt populære face mist her hos BEAUTYCOS, er fra brandet Claudalie. Find hele udvalget af Caudalie her.

Eller kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilken face mist du skal bruge.

Facial mist

Facial mist, bruges til din hudplejerutine. En Facial mist som også kaldes ansigtsmist på dansk, er med til at forlænge og forbedre din makeups holbarhed. Så en face mist er perfekt til dig, som ønsker at din makeup skal holde hele dagen eller som blot ønsker en opsfrisker eller at huden nedkøles samt få tilført fugt. 

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi et stort udvalg af face mist produkter. Er du derfor i tvivl om hvilken face mist der er den rigtige for dig, kan du læse dig frem til hvad en face mist er, samt hvad de forskellige face miste indeholder. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord