Dermalogica Antioxidant Hydramist

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar15%

Din pris 309,00 kr Vejl. udsalgspris 365,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En opfriskende antioxidant ansigtsspray med opstrammende egenskaber, der forbedrer hudens struktur, bekæmper skadelige radikaler og fugter dehydreret, tør hud i dybdenHvid te, lakrids og betaglucan hjælper med at berolige og beskytte huden mod skadelig ROS, mens de hæmmer collagenedbrydende MMP og dannelsen af AGEs.Magnesium ascorbyl fosfat stimulerer collagendannelsen, giver antioxidant beskyttelse og hæmmer MMP enzymer, som bidrager til nedbrydning af collagen.Palmitoyl Tripeptid-7 hjælper med at opstramme huden.Spray produktet direkte på huden i ansigt og på hals efter afrensning med det anbefalede Dermalogica renseprodukt. Undgå øjenområdet. Produktet er også ideelt som opfriskende spray over makeup i løbet af dagen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Face mist Dermalogica 150 ml Opstrammende Beskyttende Mod tør hud Tør hud

Beskrivelse

En opfriskende antioxidant ansigtsspray med opstrammende egenskaber, der forbedrer hudens struktur, bekæmper skadelige radikaler og fugter dehydreret, tør hud i dybden

Hvid te, lakrids og betaglucan hjælper med at berolige og beskytte huden mod skadelig ROS, mens de hæmmer collagenedbrydende MMP og dannelsen af AGEs.
Magnesium ascorbyl fosfat stimulerer collagendannelsen, giver antioxidant beskyttelse og hæmmer MMP enzymer, som bidrager til nedbrydning af collagen.
Palmitoyl Tripeptid-7 hjælper med at opstramme huden.

Spray produktet direkte på huden i ansigt og på hals efter afrensning med det anbefalede Dermalogica renseprodukt. Undgå øjenområdet. Produktet er også ideelt som opfriskende spray over makeup i løbet af dagen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Dermalogica Antioxidant Hydramist
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.