Ansigtsmaske

Ansigtsmaske

Døjer du med urenheder, tør eller fedtet hud? Og synes du, at det er for dyrt med hudanalyser og adskillige ture til dermatologen? Ansigtsmasker bliver din redning! Ansigtsmasker indeholder mange virkestoffer og fjerner bakterier, snavs ...

Læs mere

241 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4867 varer
  • Tilbehør 104 varer
  • Ansigtspleje 2604 varer
  • Kropspleje 1228 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 416 varer
  • Solpleje 535 varer
  • Selvbruner 255 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 2 varer
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15 1 vare

241 Produkter

Side
pr. side

Hvor tit skal jeg bruge en ansigtsmaske?

En ansigtsmaske går dybere ind i huden end de hudplejeprodukter, du bruger i din hverdag. Beautycos anbefaler at bruge en plejende ansigtsmaske en til to gange om ugen. Et overdrevent brug kan have negative konsekvenser i form af ubalance og vil ikke gøre gavn for din hud.

For at undgå ubalance, er det vigtigt at vælge den ansigtsmaske, der passer til netop din hud. Derfor råder vi til at finde ud af, hvilken hudtype du har, inden du køber en ansigtsmaske. Hvis du er i tvivl om hvilken hudtype du har, kan du finde ud af det på vores side hudpleje.

Hvordan anvender jeg en ansigtsmaske?

Vi anbefaler at du følger anvisningen på produktet. Der er nogle basale trin, som altid bør følges, hver gang du påfører en ansigtsmaske. Først og fremmest skal du rense din hud på normal vis. Vi anbefaler, at hælde lidt varmt vand på huden for at åbne porerne. Herefter kan du gå i kast med ansigtsmasken. Ansigtsmasken minder meget om en creme i konsistensen, og den skal ligeledes, ligesom en creme, fordeles i ansigtet. Lad ansigtsmasken virke i 10-15 minutter og skyl efterfølgende med lunkent vand. 

Black mask ansigtsmaske

En af de bedst sælgende masker, er den sorte peel off ansigtsmaske, black mask, som virker dybderensende, og fjerner alle former for snavs og urenheder. Der er rigtig mange gode produkter, som er tilpasset de forskellige hudtyper. Black masken er ligeledes særdeles god til at fjerne hudorme i næse og hage regionen. Du vil ligefrem kunne se urenhederne sidde i black masken, når du peeler ansigtsmasken af. Din hud vil efterlades med en dejlig fornemmelse af, hvor ren og blød huden er blevet. 

Ansigtsmaske efter alder

Alt efter hvilken alder du er nået, samt hvilken hudtype du har, er det vigtigt at vælge ansigtsmaske efter dette. Udviklingen af cellefornyelse i huden skifter efterhånden som din alder stiger. Derfor handler det i 20'erne om at forebygge din hud i ansigtet. I 20'erne har du ligeledes mere tendens til en uren hud eller acne end jo ældre du bliver. Derfor er det optimalt med en ansigtsmaske i denne alder. Når du kommer i 30'erne mister du efterhånden noget af din elasticitet og du vil langsomt kunne begynde at se rynker i panden og rundt om øjnene. Defor er det en god ide at investere i en lidt dyerer ansigtsmaske, som opfylder de behov som du står med. Jo ældre du bliver jo mere vil du få brug for en opstrammende maske. 

Brug masker til følsom hud

Har du generelt en meget sart og tør hud, er det rigtig godt at forynge huden og genopbygge det ødelagte. Er din hud blevet sart efter solbrændninger, rygning, for lidt søvn eller andet, så kan du være sikker på, at din hud ikke glemmer det når årene passerer. 
Et sart område i ansigtet er især rundt om i øjenregionen. Her er det meget vigtigt, kun at duppe når du fjerner masken, da ens øjne er meget sarte rundt om øjet. Derudover er det vigtigt at benytte øjenmasker, som er udbviklet til at bruges i øjen-området.

Læs inde under hvert produkt, hvilken ansigtsmaske som er mest optimal til din hudtype samt alder. 

Ansigtsmaske

Døjer du med urenheder, tør eller fedtet hud? Og synes du, at det er for dyrt med hudanalyser og adskillige ture til dermatologen? Ansigtsmasker bliver din redning! Ansigtsmasker indeholder mange virkestoffer og fjerner bakterier, snavs og opløser urenheder.

En god ansigtsmaske hjælper din hud på mange måder og gør ikke alene din hud pænere og mere strålende, men også meget sundere og balanceret.

Hos Beautycos finder du et bredt udvalg af lækre ansigtsmasker til både kvinder og mænd med alle slags hudtyper. Hvis du ønsker at bekæmpe urenheder, så findes der flere ansigtsmasker mod uren hud, hudorme og bumser.

Derudover er det en rigtig hyggelig aktivitet, at lægge ansigtsmasker med sine veninder, med kæresten eller børnene. Du behøver ikke at investere i et dyrt produkt for at opnå resultater. Vi har en ansigtsmaske, der passer til netop dit behov. 
Priserne på ansigtsmaskerne starter fra 10 kr. og op efter. Derfor kan alle være med og opnå en ren og dejlig hud. Se f.eks. udvalget af ansigtsmaskerne fra 7th Heaven med priser fra 10 kr. og op efter. Se ligeledes de populære ansigtsmasker fra f.eks. AHAVA, Ecooking og The Organic Pharmacy

Køb ansigtsmasker

Hos BEAUTYCOS kan du købe mange forskellige ansigtsmasker, såsom peeling masker, lermasker og fugtgivende ansigtsmasker. Når du skal vælge din foretrukne ansigtsmaske er der mange forskellige priser, alt efter hvilken type maske du vælger. Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af populære ansigtsmasker såsom fra BABOR, Elizabeth Arden, Caudalie, Exuviance, Jurlique, 7th Heaven og mange flere.

Læs nederst på siden en uddybbelse af alt om ansigtsmasker. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord