Ansigtscreme

Ansigtscreme

Hvorfor er en ansigtscreme et must? Ansigtet er det første, vi møder verdenen med. Vil du vise en sund og velplejet hud frem, er en god ansigtscreme alfa omega. Den er ikke kun udgangspunktet for en flot makeup - den reparerer, plejer og...

Læs mere

837 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4138 varer
  • Tilbehør 112 varer
  • Ansigtspleje 2290 varer
  • Kropspleje 999 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 345 varer
  • Solpleje 438 varer
  • Selvbruner 205 varer
Brands
Brands
 1. Abena 2 varer
 2. Ahava 24 varer
 3. Algenist 8 varer
 4. American Crew 1 vare
 5. Arganour 2 varer
 6. Australian Bodycare 9 varer
 7. Australian Gold 6 varer
 8. Babor 69 varer
 9. bareMinerals 2 varer
 10. Bioeffect 3 varer
 11. Bull Dog 4 varer
 12. Caudalie 27 varer
 13. Cerave 8 varer
 14. Chrissanthie 2 varer
 15. Clarins 21 varer
 16. Clinique 44 varer
 17. Codage 5 varer
 18. Comme Deux 3 varer
 19. Coola 2 varer
 20. Darphin 26 varer
 21. Davines 2 varer
 22. Decleor 18 varer
 23. Derma Helse 1 vare
 24. Dermalogica 23 varer
 25. Divaderme 1 vare
 26. DM Skincare 5 varer
 27. Dr. Hauschka 8 varer
 28. Dr. Kerklaan 2 varer
 29. Drs Dermaroller 1 vare
 30. Ecooking 13 varer
 31. Egyptian Magic 3 varer
 32. Elemis 12 varer
 33. Elf 10 varer
 34. Elizabeth Arden 30 varer
 35. Embryolisse 22 varer
 36. erborian 9 varer
 37. Estee Lauder 22 varer
 38. EVO 1 vare
 39. Evolve 5 varer
 40. Exuviance 30 varer
 41. FILORGA 12 varer
 42. Glamglow 2 varer
 43. Jane Iredale 7 varer
 44. John Masters 2 varer
 45. Jurlique 8 varer
 46. La Roche-Posay 37 varer
 47. Lancome 7 varer
 48. Laura Mercier 19 varer
 49. Locobase 4 varer
 50. Loreal 18 varer
 51. Marc Inbane 3 varer
 52. Mario Badescu 15 varer
 53. Max Factor 7 varer
 54. Milk & Co 1 vare
 55. Mums With Love 3 varer
 56. Murad 26 varer
 57. My.Organics 2 varer
 58. NatureCell 3 varer
 59. Nimue 8 varer
 60. NUXE 42 varer
 61. Oway 1 vare
 62. Philosophy 2 varer
 63. RefectoCil 1 vare
 64. Ren Skincare 11 varer
 65. Reuzel 2 varer
 66. Revitalash 1 vare
 67. Revitale 1 vare
 68. Revox 2 varer
 69. Rituals 8 varer
 70. Rosalique 3 varer
 71. Sanzi Beauty 8 varer
 72. Sesderma 2 varer
 73. Shiseido 18 varer
 74. Sibel 1 vare
 75. Sisley 5 varer
 76. SkinCeuticals 7 varer
 77. Tan-Luxe 1 vare
 78. The Balm 5 varer
 79. The Body Shop 12 varer
 80. The Organic Pharmacy 13 varer
 81. Upcircle 3 varer
 82. Vita Liberata 4 varer
 83. Weleda 4 varer
 84. Youngblood 10 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype

837 Produkter

Side
pr. side

Den bedste ansigtscreme

Du har sikkert allerede prøvet en masse forskellige ansigtscremer, der enten har resulteret i en irriteret hud, en hud der fedter mere end normalt eller en ansigtscreme, som ikke vil binde sig ordentligt til din makeup. Det kan være en længere rejse at finde den ansigtscreme, der passer bedst til din hud. Det handler om at prøve sig lidt frem, og er du ellers i tvivl, så står Beautycos klar til at hjælpe dig på din rejse.

Hvilken ansigtscreme er bedst til dig?

Vi har alle forskellige hudtyper, og derfor er det ikke nødvendigvis tilfældet, at den ansigtscreme din veninde bruger, er den bedste for dig. Behovet kan desuden, ligesom med mange andre ting, ændre sig hen over tid. Der kan opstå ubalance, som kan skyldes hormoner, stress eller fødevarer, hvilket kan gøre, at du må ændre din hudrutine eller udskifte dine ansigtsplejeprodukter.

Beautycos gør meget ud af, at der skal være et bredt udvalg af ansigtscremer til alle slags hudtyper og præferencer. Vi har samlet markedets bedste brands inden for hudpleje, der alle hver især har forskellige formler og som gør noget særligt for din hud. Har du en sart hud eller er du parfumeallergiker, har vi også et udvalg af ansigtscreme uden parfume og parabener.  

Ansigts hudtyper deles som regel op i: 

 • Normal hud
 • Tør hud 
 • Fedtet hud
 • Sart hud

Normal hud

Normal hud er mest udbredt i blandt os. Det er da også dejligt, med en super medgørlig hud, hvor man ikke føler der skal gøres noget. Normal hud i ansigtet føles nemlig ikke stram eller tør. Derfor kan man være overbevist om, at man ikke behøver at bruge produkter i ansigtet. Dog er det altid en god ide, at forebygge alderdomstegn inden de kommer. Hold dig derfor frisk og ung i huden, ved at velpleje den, ellers kan du ende med at alderdomstegnene indhenter dig, hvor det derefter er svært at skjule eller forbedre. 

Tør hud

Oplever du tør hud, så har du brug for masser af fugt. Det er vigtigt at du plejer din hud ekstra meget, hvis den føles tør og meget stram. Faktisk føles det som om at din hud er for lille til dit ansigt, hvis den er enormt tør generelt. Især for dig med tør hud, kan det være en god ide at bruge en fugtighedsgivende maske 1-2 gange om ugen, samt benytte en serum som styrker din ansigtscreme endnu mere.

Fedtet hud

Fedtet hud er en lidt sjov tilstand, i og med at den ofte bliver fejl behandlet og misforstået af dem som døjer med det. Dette skyldes at flere som døjer med fedtet hud, tror at man kan droppe en ansigtscreme helt. Forståelsen er, at man vil blive endnu mere fedtet af at bruge en ansigtscreme. Dette er dog overhovedet ikke tilfældet og du vil dermed kunne gøre din hud endnu mere fedtet, ved at skippe cremen. Herudover vil du også kunne opleve at den fedtede hud blokerer hudens porer, hvilket kan give hudproblemer i form af urenhed. 

Det din hud har brug for i dette tilfælde, er fede cremer eller en ren olie. Du vil hen ad vejen finde ud af, at den fedtede hud som du havde, faktisk var opstået fordi at huden har været helt udtørret. Du vil opleve øjeblikkelig eller gradvis forbedring, efter du ændrer dine rutiner. 

Sart hud

Sart hud som også kaldes sensitiv hud, bliver lettere irriteret og er mindre modstandsdygtig overfor sol, kulde, blæst og veksling i vejret. Dette skyldes at huden er blevet tynd og har en fin struktur med blodkar, som ligger tæt på overfladen af huden. Har du en sart hud, er det dermed vigtigt at du genopbygger huden, styrker den og gør den tykkere og dermed mere modstandsdygtig. 

Ønsker du en alt i en creme, som øjeblikkeligt dækker eksempelvis rødme, så er Rosalique 3-In-1 Anti-Redness SPF 50 et oplagt valg for dig. Denne ansigtscreme opbygger hudens modstandsdygtighed og hjælper din hud godt på vej. 

Ekstra effekt af ansigtscremen

Ønsker du at forkæle din hud ekstra meget, så kan du få endnu mere ud af din ansigtscreme. Dette gør du ved at benytte en serum morgen og aften, inden du påfører din ansigtscreme. Serum som også er kaldet et vidundermiddel, har simpelthen fantastiske egenskaber. Såsom at styrke hudens elasticitet, modvirke aldring og rynker, samt give et ekstra fugt boost. Se hele udvalget af serum.

Ansigtscreme med solfaktor

Ansigtscreme med solfaktor i kan være et must især om sommeren, men anbefales generelt hele året rundt, hvis du opholder dig meget udenfor. Sidder du på kontor eller bevæger du dig ikke meget ud om vinteren, så anbefales det at du køber en ansigtscreme uden solfaktor.

Er der solfaktor i din ansigtscreme, betyder det som regel at der er mindre plads til andre gode ingredienser, derfor skal du kun vælge en ansigtscreme med solfaktor, hvis behovet er der. Som regel er det en rigtig god ide for alle, at benytte en ansigtscreme med solfaktor i om sommeren, da den vil beskytte din hud effektivt mod UV-stråling. 

Hos BEAUTYCOS finder du et stort udvalg af prisvenlige ansigtscreme rmed solfaktor i. Vælg foreksempel solfaktor 10-50 i ansigtscremen og beskyt din hud. 

Ansigtscreme til mænd

Det er blevet mere moderne for mænd at gå op i deres hud og det er jo fantastisk, da alle fortjener en stærk, sund og velplejet hud. Til mænd er udviklet denne "All In One Face Balm Broad Spectrum SPF 15" fra American crew. Denne ansigtscreme er som navnet siger, en alt i en creme, til en rigtig skarp pris. 

Ansigtscremen indeholder både solfaktor 15, samt virker beroligende på ansigtet og giver masser af fugt. Herudover indeholder ansigtscremen en maskulin duft. Gå på opdagelse i alle de andre ansigtscremer til mænd

Vi håber at du fandt hvad du skulle bruge. Du er altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, som står klar til at hjælpe dig. 

Ansigtscreme

Hvorfor er en ansigtscreme et must? Ansigtet er det første, vi møder verdenen med. Vil du vise en sund og velplejet hud frem, er en god ansigtscreme alfa omega. Den er ikke kun udgangspunktet for en flot makeup - den reparerer, plejer og beskytter samtidig din hud, så den bliver modstandsdygtig overfor sol og kulde.

Huden i ansigtet er tynd og fin i forhold til resten af kroppen, og derfor kræver den, at du passer ekstra godt på den. Det er derfor også vigtigt, at du både bruger en dagcreme og natcreme. Med den rette ansigtscreme, vil du kunne gøre en forskel for din hud og give det din hud har brug for.

Dagcreme 

En god dagcreme sikrer dig at din hud er plejet som den skal i løbet af dagen. Samtidig så holder den din hud fugtig, hvilken huden har brug for hver dag. For at få det fulde ud af din dagcreme, anbefaler vi at du gør det til en del af din morgenrutine. Du kan se vores store udvalg af dagcreme her. Vi har over 500 forskellige dagcreme, så der er noget for enhver smag!

Natcreme 

Natcreme giver din hud den næring den har brug for imens du ligger og sover. Når du sover, er din hud på arbejde. Nu har den endelig noget ro til at gøre din hud klar til dagen efter. Derfor indeholder natcreme meget næring. Natcremen hjælper altså din hud meget, så du er sikker på at få al den næring imens du sover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord