Chrissanthie Eye Cream

30 ml

Din pris 279,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Skøn øjencreme til alle hudtyper.Hvis cremen anvendes dagligt, har det vist sig, at den fugter, nærer og toner huden omkring øjet, hvilket giver et mere hydreret og lysere udseende. Derudover lindrer og beroligere den området omkring øjnene, sletter alle tegn på træthed, samtidig med at linjer og rynker minimeres. Øjencremen indeholder solbeskyttelse og har en intensiv fugt-reparationsformel, der nærer i dybden samt mindsker synlige tegn på aldring. Er desuden parabenefri og IKKE testet på dyr.Anvendelse:Fordel en passende mængde omkring øjnene. Påfør gerne med langfingeren for at mindske trykket omkring det sarte øjenområde. Anvend morgen og aften, eller efter behov.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtscreme Øjencreme Chrissanthie 30 ml Parabenefri Plejende Rensende Vegansk

Beskrivelse

Skøn øjencreme til alle hudtyper.
Hvis cremen anvendes dagligt, har det vist sig, at den fugter, nærer og toner huden omkring øjet, hvilket giver et mere hydreret og lysere udseende. Derudover lindrer og beroligere den området omkring øjnene, sletter alle tegn på træthed, samtidig med at linjer og rynker minimeres.
Øjencremen indeholder solbeskyttelse og har en intensiv fugt-reparationsformel, der nærer i dybden samt mindsker synlige tegn på aldring.

Er desuden parabenefri og IKKE testet på dyr.
Anvendelse:
Fordel en passende mængde omkring øjnene. Påfør gerne med langfingeren for at mindske trykket omkring det sarte øjenområde. Anvend morgen og aften, eller efter behov.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Chrissanthie Eye Cream
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.