Tigi Superficial Shine Spray (U)

100 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
45,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
TIGI Superficial Shine SprayTigi Bedhead Superficial smoothing liquid er en shine spray, der er et glansgivende og blødgørende serum, som er fremstillet, så det giver håret et diamantlignende look samtidigt med, at det beskytter håret. Superficial Smoothing Liquid reducerer tørretiden og forebygger ydre skader, dvs. beskytter mod frie radikaler. Resuktatet er glat,blankt og sundt hår. Avocado-olie giver håret det silkebløde og blanke udseende samt tilfører håret naturlig fugt. Jojoba-olie lægger et beskyttende lag omkring skællaget, således at fugten i håret bevares og dermed nærer og beskytter. Hvedekim-olie styrker og fugter håret, og giver mere fylde og glans. En vitaminbevarende føn-spray med minimalt hold med en duft en nye jordbær. Anvendes i vådt hår, hvorefter håret tørres og styles som normalt.Er farvebeskyttende! BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling TIGI Bed Head Stylingspray Tigi 100 ml Glansgivende Beskyttende

Beskrivelse

TIGI Superficial Shine Spray

Tigi Bedhead Superficial smoothing liquid er en shine spray, der er et glansgivende og blødgørende serum, som er fremstillet, så det giver håret et diamantlignende look samtidigt med, at det beskytter håret. Superficial Smoothing Liquid reducerer tørretiden og forebygger ydre skader, dvs. beskytter mod frie radikaler. Resuktatet er glat,blankt og sundt hår.

Avocado-olie giver håret det silkebløde og blanke udseende samt tilfører håret naturlig fugt. Jojoba-olie lægger et beskyttende lag omkring skællaget, således at fugten i håret bevares og dermed nærer og beskytter. Hvedekim-olie styrker og fugter håret, og giver mere fylde og glans.

En vitaminbevarende føn-spray med minimalt hold med en duft en nye jordbær. Anvendes i vådt hår, hvorefter håret tørres og styles som normalt.

Er farvebeskyttende!

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI Superficial Shine Spray (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord