Hårpudder

Jagten på volumen i håret er én af de mest almindelige indenfor hårstyling. De fleste vil gerne have et levende og fyldigt look til lokkerne, og der er flere forskellige måder at opnå det. Én af dem er gennem hårpudder. Beautycos har et flot udvalg a...

Læs mere

57 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13085 varer
  • Shampoo & Conditioner 3628 varer
  • Hårstyling 2615 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4035 varer
  • Hårkur 1084 varer
  • Hårolie 337 varer
  • Hårserum 167 varer
  • Permanente krøller 99 varer
  • Tilbehør 1409 varer
  • El-artikler 492 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

57 Produkter

Side
pr. side

Hvad er hårpudder? 

Hårpudder bruges til at style hår. Det kaldes også nogle gange stylingpudder, og der er ikke nogen forskel på disse to produkter. Standardversionen er i en konsistens, der skal børstes gennem håret, men du kan også både finde hårpudder spray og hårpudder med pumpe, der nemt kan påføres og fordeles med et par tryk. Pudderet har en sugende effekt, der absorberer væsker og olier fra håret og er derfor oplagt til dig, der har tendens til fedtet hår. Dertil giver det også stråene en mat finish, der er lettere at style. Du kan også snildt bruge hårpudder til tyndt hår, da det fremhæver hårets naturlige struktur og volumen.  

Sådan gør du: 

- Hårpudder bruges i tørt hår. Her drysses eller sprayes indholdet ud. Du kan med fordel opdele håret i sektioner, så du går mere struktureret til værks. For hårpudder spray er en afstand på 20 cm passende.

- Massér hårpudderet ind i håret og arbejd det godt ind. Du kan tilføje mere, hvis du synes der mangler, men vær varsom, for sædvanligvis rækker en lille mængde langt. 

- Styl det, som du lyster! Du kan evt. forsegle looket med en hårspray for bedre holdbarhed, når du er færdig.

- Hold det ved lige igennem dagen ved at rode fingerspidserne gennem håret en gang imellem. Hårpudder bliver nemlig aktiveret igen af bevægelse, så der er ingen grund til at påføre mere. 

- Vask håret grundigt efterfølgende med en ordentlig shampoo. Hårpudder kan godt være svært at få ud, så måske kræver det to gange vask. 

Hårpudder specifikt til dig 

Men hvad er så det bedste hårpudder? Det kommer meget an på dit hår, men alle vores brands er af høj kvalitet. Dog skal du være ekstra opmærksom på at imødegå dit hårs behov, så hvis du f.eks. har farvet hår, kan det give mening at finde hårpudder med farve, hvor der også er pigmenter indblandet. På den måde vil dit hår ikke få et unaturligt støvet look. Kig igennem vores udvalg her på siden og tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et råd med på vejen. 

Jagten på volumen i håret er én af de mest almindelige indenfor hårstyling. De fleste vil gerne have et levende og fyldigt look til lokkerne, og der er flere forskellige måder at opnå det. Én af dem er gennem hårpudder. Beautycos har et flot udvalg af forskellige slags dust, hairpowder og hårpudder til dig, der gerne vil have et naturligt boost til frisuren uden at gå på kompromis med hårets integritet.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord