AllMatters

AllMatters

Menstruationskop

Menstruationskopper er blevet en del af mange kvinders menstruationscyklus. En menstruationskop har mange fordele hvilket gør det forståeligt, at flere og flere går over til at bruge menstruationskopper.

Hvad er Allmatters?

Allmat...

Læs mere

6 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 6 varer
  • Hygiejne 6 varer
   • Menstruationskop 6 varer
   • Tamponer 4 varer
Pris
Pris
-

6 Produkter

pr. side

Menstruationskop

Menstruationskopper er blevet en del af mange kvinders menstruationscyklus. En menstruationskop har mange fordele hvilket gør det forståeligt, at flere og flere går over til at bruge menstruationskopper.

Hvad er Allmatters?

Allmatters er en dansk ejet virksomhed som blev grundlagt i 2012. Sidenhen har virksomheden Allmatters spredt sig til andre kontinenter og er blevet verdenskendt.

Virksomheden har doneret utallige OrganicCups, til udsatte som ikke har mulighed for at købe bind og tamponer til deres menstruation. Herudover holdes mange kvinder hjemme fra arbejde eller skole i udsatte lande, hvor der ikke er mulighed for at produkt, som kan hjælpe mod menstruation. Samtidig er en menstruationskop utrolig hygiejnisk.

En Allmatters kan genanvendes igen og igen. Samtidig er menstruationskopperne fra Allmatters miljøvenlige og vigtigst af alt, giver kopperne den mest optimale hygiejne i underlivet. Derudover sparer du en masse penge, da produktet er genanvendeligt.

Hvordan bruger man en Allmatters?

Når du skal bruge din Allmatters, er det vigtigt at du aller første gang koger menstruationskoppen i 3 minutter. Kog koppen i en gryde med rigeligt vand.

 1. Vask hænderne grundigt, inden du rører ved menstruationskoppen. Mindsk derfor bakterier.
 2. Find den rette folde teknik, da koppen kan foldes på flere måder ved opsætning heraf.
 3. Brug evt. vand eller glidecreme, når du indfører menstruationskoppen. Kun hvis du ønsker at lette indføringen.
 4. Koppen er nu indført korrekt - Det finder du ud af om den er, ved at koppen laver et vacuum og folder sig ud. Er den ikke det, skal du prøve og se om du kan klemme nederst på koppen og samtidig dreje den let fra side til side, indtil du føler at den sidder rigtigt.
 5. Er stilken for lang, skal du sørge for at tilpasse menstruationskoppen ved at klippe den kortere.
 6. Når du skal tømme koppen, skal du blot tage fat om stilken og trække den forsigtigt ud og derefter tømme koppen i toilettet. Vask koppen og genindsæt den.
 7. Husk at efter hver cyklus, skal du koge og desinficere koppen på ny. Opbevar i den medfølgende pose.

Hvor langt skal Allmatters op?

En Allmatters skal modsat en tampon sidde lavt i underlivet. Dog skal du ikke kunne se stilken, den skal være helt inde i dig. Du kan dog opleve at stilken vil være for lang, så kan du med fordel klippe denne til, så længe du husker ikke at gøre det imens du har menstruationskoppen indsat.

Hvor længe holder en Allmatters?

Vidste du at Allmatters holder i op til 10 år? Du har dermed tjent menstruationskoppen ind efter kun 1-2 måneder, alt efter hvor meget du bløder. Du sparer dermed rigtig mange penge på de 10 år, ved at vælge en menstruationskop.

Allmatters tilbud

Hos BEAUTYCOS har vi altid gode besparelser og tilbyder samtidig prisgaranti på alle vores produkter. Spar ligeledes på vores udvalg af organic cup.

Menstruation efter fødsel

Har du menstruation efter fødsel og overvejer en Allmatters? - Så skal du være opmærksom på, at koppernes størrelser er udviklet til om du har født eller ej. Underlivet bliver selvfølgelig udvidet efter en fødsel hvilket gør, at man som regel vil passe en B kop.

En A kop, vil som regel passe en kvinde som ikke har født vaginalt. Dog finder man hurtigt ud af, om størrelsen er den rigtige. Da vi hos BEAUTYCOS er officielle forhandlere af Allmatters tilbydes der 90 dages tilfredshedsgaranti, som betyder at du kan ombytte til en anden størrelse eller returnere produktet.

Allmatters anmeldelse

Vidste du at 9 ud af 10 kvinder som prøver Allmatters, forstætter brugen af disse?

Baseret på 3546 anmeldelser, får Allmatters 4,80 sterner ud af 5. Allmatters passer derfor perfekt, til stort set alle kvinder.

Hos BEAUTYCOS vil vi rigtig gerne hjælpe dig igang med en sundere hygiejne under din menstruation. Kontakt os hvis du har nogen tvivl om produkterne, og vi guider dig mere end gerne videre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord