Permanente krøller

Permanente krøller

Vil du gerne prøve at få lavet permanente krøller? Så er du kommet til den rigtige webshop. Her kan du finde hårprodukter til krøller, som gør at du kan flotte, store og bløde krøller. Her kan du vælge imellem de lange, bløde og b...

Læs mere

119 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13923 varer
  • Shampoo & Conditioner 3927 varer
  • Hårstyling 2854 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4270 varer
  • Hårkur 1239 varer
  • Hårolie 377 varer
  • Hårserum 190 varer
  • Permanente krøller 119 varer
  • Tilbehør 1332 varer
  • El-artikler 455 varer
Brands
Brands
 1. Comair 38 varer
 2. Davines 7 varer
 3. Efalock 2 varer
 4. Kerastase 1 vare
 5. Kevin Murphy 2 varer
 6. Loreal 18 varer
 7. Redken 4 varer
 8. Schwarzkopf 12 varer
 9. Sibel 18 varer
 10. Sleep in Rollers 1 vare
 11. Wella 16 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. XL-størrelse 9 varer
Pris
Pris
-

119 Produkter

Side
pr. side

Hvor lang tid holder permanente krøller?

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid permanente krøller. Som tommelfingerregel siger man at permanente krøller holder i nogle måneder af gangen. Desuden kommer længden af de permanente krøller også an på hvilken slags hår du har.
Derfor kan vi ikke komme med et præcis antal dage på hvor lang tid du vil have dine permanente krøller. Ved at pleje dit hår imens du har krøllerne, bruge en god shampoo og give dit hår den opmærksomhed det skal have, så er du sikret i at have flotte og fyldige permanente krøller i lang tid ad gangen.

Permanentvæske

En af delene du skal bruge for at få permanente krøller er permanentvæske. Du kan se udvalget af vores forskellige permanentvæsker her på webshoppen og finde den der passer til dine fremtidige krøller.

Permanente krøller

Vil du gerne prøve at få lavet permanente krøller? Så er du kommet til den rigtige webshop. Her kan du finde hårprodukter til krøller, som gør at du kan flotte, store og bløde krøller. Her kan du vælge imellem de lange, bløde og bøjelige skumspoler og de mere almindelige små, hårde plastikspoler.

Vælg skumspolerne såfremt håret er langt dvs. længere end 10 cm ca. Det lange hår er nemmere at fordele på den lange permanentspole og her har du også mulighed for at bruge flere typer permanentvæske f.eks. én til spidserne, hvis de er meget slidte eller evt. lysnede og en anden til rødderne, der som oftest kræver en lidt stærkere permanentvæske, da håret er sundere på det stykke. 


Er dit hår kort kan du med fordel bruge de små plastikspoler, da det er nemmest at rulle håret op på dem og man hér får et godt spændstigt krøl. Husk at købe spidspapir til hårspidserne, så alle de små hår bliver samlet og rullet pænt op på spolen, uden for mange "strittere".

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord