Curlers

Curlers til håret

Curlers til håret giver dig mulighed for at skabe volumen og smukke eller dristige krøller. Hair curlers kan bruges til at lave krøller både med og uden varme samt permanente krøller. Du kan derved både lave krøller til en enkelt a...

Læs mere

28 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12468 varer
  • Shampoo & Conditioner 3407 varer
  • Hårstyling 2411 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4027 varer
  • Hårkur 1045 varer
  • Hårolie 328 varer
  • Hårserum 148 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1331 varer
  • El-artikler 438 varer
Brands
Brands
 1. Comair 19 varer
 2. Sibel 9 varer
Pris
Pris
-

28 Produkter

Side
pr. side

Curlers til håret

Curlers til håret giver dig mulighed for at skabe volumen og smukke eller dristige krøller. Hair curlers kan bruges til at lave krøller både med og uden varme samt permanente krøller. Du kan derved både lave krøller til en enkelt aften i byen og når du lige er i humør til det, eller lave dem med permanentvæske. 

Curlers er en skånsom måde at lave flotte, holdbare krøller. Beautycos forhandler en lang række af forskellige hair curlers og spoler, så du kan købe den type, der passer til dine præferencer herunder velcro curlers, foam curlers, flex rollers og spoler. Vores curlers til håret er af høj kvalitet, som både kan bruges i hjemmet og i salonen, og både til midlertidige og permanente krøller.

Sådan bruger du curlers 

Sådan får du de mest holdbare krøller: Rul curlerne i vådt eller tørt hår og start eventuelt med at putte en mousse eller creme i håret, inden du ruller håret om curlerne, der er med til at skabe hold og definition til dine krøller. Start med at rulle fra hårets spids og sørg for at hårtotten ikke er bredere end curleren. Når du ruller curlerne i håret kan du vælge at rulle dem helt til hovedbunden eller stoppe et stykke før hovedbunden, alt efter hvilket look, du går efter. Lad curlerne sidde natten over eller varm med en føntørrer for at tørre håret og få krøllerne til at sætte sig. Bruger du curlere af skum eller en anden fleksibel curler til håret som eksempelvis Comair flex roller eller Sibel Curlers, der har særligt små skånsomme tænder, er de behagelige at sove med. Når du fjerner curlerne igen, så rul dem forsigtigt ud af håret. Sørg for at dit hår er helt afkølet, inden du ruller curlerne ud. så længe håret er varmt kan det tage form ved berøring. Når du har fjernet alle hair curlers så red dit hår igennem med dine fingre og afslut med hårlak for at få krøllerne til at holde i længere tid. Du kan også benytte en hårpudder for at skabe endnu mere volumen eller fordele en smule voks i håret for at skabe et mere defineret look.

Brug curlere i forskellige størrelser til at skabe et look, der passer til dit humør. Mens tynde curlere giver dig små, definerede og mere faste krøller, så vil store curlere give store, bløde krøller eller bølger. Du kan også sagtens kombinere curlers til håret med forskellig størrelse og diameter i samme frisure og frembringe et look, der passer præcis til din personlighed. Vores udvalg af curlere gør også, at du kan finde curlers til både langt og kort hår. Curlere med større diameter kræver typisk, at du har hår, der mindst går til skuldrene. Har du kortere hår kan du vælge de mindre spoler og flex rollers. Når du vil lave mindre krøller i langt hår, hvad enten det er midlertidige eller permanente, kan være lettere og mere medgørligt at rulle håret op på de lange foam curlers, da der er et større område at fordele håret over.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord