Hårpleje

Benyt tiden hjemme til selvforkælelse

Der er rigtig mange mennesker de her uger, som enten arbejder hjemmefra eller er blevet sent hjem fra arbejde. For mange virker tiden uendelig lang, læs mere her om, hvad du kan lave.


Der er rigtig mange danskere, som enten arbejder hjemmefra eller er blevet sent hjem fra arbejde i denne tid. For mange, kan tiden virke uendelig lang og derfor kommer vi her med forslag til, hvordan du kan få tiden til at gå med lækker selvforkælelse.

Selvforkælelse af krop, ansigt og hænder

Uanset om du blot opholder dig hjemme eller arbejder hjemmefra kan du benytte tiden til at forkæle dit ansigt og lægge en lækker ansigtsmaske. Kig dig selv i spejlet og mærk efter, hvad din hud trænger til såsom fugt , glød eller anti-age. Påfør masken på nyrenset hud og lad virke imens du tjekker dine mails eller ser din nye yndlings serie på Netflix.

Forkæl dine hænder

Du har sikker lagt mærke til, hvordan dine hænder er blevet tørre pga. alt den håndsprit, der bruges for tiden samt den tørre årstid som vi befinder os i. En god idé er, at pleje dine hænder ekstra godt da de lige nu sikkert har behov for mere fugt end normalt.
Benyt en god negleolie og brug tid på at massere denne godt ind omkring neglen og neglebånd. Slut af med en nærende håndcreme og brug lige lidt ekstra produkt end du plejer, så denne bliver til en håndmaske. Lad virke i 10 minutter og masser den godt ind i hænderne. Så vil du få de lækreste blødeste hænder.

Tag et langt bad

Tag dig tid til at forkæl dig selv og komme helt ned i gear med et dejligt langt karbad. Forvandl dit badeværelse til et wellness studie med duftlys og duftpinde. Kom en lækker badeolie i badekarret så alle sanserne slapper af imens de plejende egenskaber fra olien lader virke på kroppen. Når du nu alligevel ligger der, kan du benytte lejligheden til at give håret lidt ekstra kærlighed med en god nærende og reparerende hårmaske, så du både plejer dit hår og dit sind. 
Du kan også benytte lejligheden med eller uden badekar til at få renset de døde hudceller af huden på kroppen med en god scrub. Afslutningsvis kan du påføre en lækker body lotion og hoppe i en badekåbe så cremen har rig mulighed for at trænge godt ind i huden.

Forkæl dine fødder

Til sidst, kan du også lave dig selv et lækkert fodbad, hvor du virkelig får plejet dine fødder. Dette kan man sagtens gøre, imens man arbejder ved sin computer. Er du nysgerrig på, hvordan du giver dem en god behandling, så hop ind og læs indlægget ”Forkæl dine hårdt arbejdende fødder”. Når du har givet dine fødder en lækre behandling og sluttet af med en god fodcreme, så glem ikke dine neglene på hænderne. Flotte negle er med til at give dig et friskt look. Læs mere her, om hvordan du får moderigtige negle til forår og sommer.