Hårpleje

Tid til flotte forårsnegle

Nu er det endelig forår og sommeren nærmer sig med haste skridt, hvilket betyder, at neglene trænger til nye friske farver. Lækre forårsnegle i smukke lyse nuancer er med til at fuldende dit look, og i foråret og sommeren 2020 er det pastelfarverne, som du skal finde frem. Neglelakuniverset er fuld af muligheder, og det […]

Nu er det endelig forår og sommeren nærmer sig med haste skridt, hvilket betyder, at neglene trænger til nye friske farver. Lækre forårsnegle i smukke lyse nuancer er med til at fuldende dit look, og i foråret og sommeren 2020 er det pastelfarverne, som du skal finde frem. Neglelakuniverset er fuld af muligheder, og det er kun fantasien, der her sætter grænser.

Toppen af moden indenfor neglelak er at anvende flere farver sammen og vi ser denne tendens fortsætte langt ind i 2020. Brugen af flere farver sammen kan ske ved for eksempel, at lægge forskellige farver på hver finger, eller lave alle fingrene ens bortset fra én eller to enkelte, der så vil have en anden farve. Du kan enten påføre en helt anden farve på hele neglen eller dele neglen på så der kommer flere farver eller mønstre på. Det er derfor oplagt at du begynder eksperimentere lidt med forskellige farver, former og mønstre.

I dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge forskellige farver med helt enkle metoder og teknikker. Det er vigtigt, at du først rengør neglene, så du har det bedste grundlag for et flot resultat.  

Guideline til klargøring af neglene.  

  1. Rens neglene for skidt og snavs
  2. Fjern eventuel gammel neglelak og vask neglene grundigt med sæbe og vand
  3. Skub neglebåndet tilbage med en neglebåndskubber
  4. Fil neglene til efter den ønsket form
  5. Valgfrit: hvis du lider af svage negle, der nemt knækker, så er det en god ide at påføre negleforstærker 
  6. Læg en base coat for at beskytte neglen
  7. Påfører herefter den ønsket farve neglelak
  8. Husk at slutte af med en top coat

Du kan evt. bruge følgende produkter:

Sibel Saphir Neglefil 15cm

Den simple metode

Til at lave et mere enkelt, men moderne look, skal du finde to eller tre af dine yndlingsfarver frem. Alt afhængigt af, om du bruger to eller tre farver, så lægger du den samme farve på tre af neglene. På de to andre lægger du de sidste to farver. Denne enkle metode er med til at gøre neglene mere spændende og indbydende, og alle kan være med på dette.

Lav mønster med tape

Til den lidt mere avanceret teknik, skal du igen finde dine neglelak frem og noget tape. Du starter med at lægge grundfarven, og venter på, at den tørrer. Herefter klipper du tapen ud i det mønster, som du ønsker og påfører på neglen. Det er vigtigt, at grundfarven er 100% tør inden du gør det, ellers ødelægger du resultatet. Tag nu en anden farve og påfør på neglen, og vent på det tørrer, inden du tager tapen af. 

Forårsfarver

Se de smukke pasteller og nuancer, der bliver populære til sommer i galleriet nedenfor.

Se vores store udvalg af neglelak her

Find neglepleje her.